Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 23. - 18:09
Pite!!
írtad iwiwen üzenõfalra, h. visszarakod a c-050-et... sztem jó kis cucc, ha jól be van állítva, akkor mindig levált, vagyis nekem és Mx is ezt használja...
(igaz csak egy noném obis bicó elsõváltójával tudom összehasonlítani )
Hotmaat én is veszek valami elsõlámpát, meg egy hátsót is, és akkor lehetne menni valami éjjeli tekerést monnyuk aug 20án, akkor mindenki ráér, senki nem hivatkozhat arra, h. melózik ja és jófej barátnõd van
írtad iwiwen üzenõfalra, h. visszarakod a c-050-et... sztem jó kis cucc, ha jól be van állítva, akkor mindig levált, vagyis nekem és Mx is ezt használja...
(igaz csak egy noném obis bicó elsõváltójával tudom összehasonlítani )
Hotmaat én is veszek valami elsõlámpát, meg egy hátsót is, és akkor lehetne menni valami éjjeli tekerést monnyuk aug 20án, akkor mindenki ráér, senki nem hivatkozhat arra, h. melózik ja és jófej barátnõd van
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 23. - 17:32
Csak a hátsó váltó. Az elsõ váltókkal nincs probléma, nekem is tökéletesen mûködik.nem-nem!
Sram váltó sram váltókarral müködik!
Írta 2006. július 23. - 16:33
nem-nem!
A gyártók nagy buzik!Nem hagyják sokszor hogy más rendszerrel is mûködjön a saját termékük!
A gyártók nagy buzik!Nem hagyják sokszor hogy más rendszerrel is mûködjön a saját termékük!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 23. - 16:27
Nem, shimano váltókar van, de ettõl még mennie kellene...Sram elsõ váltód van SRAM váltókarral?
Hotmaat!Kibékéltél már a váltókarjaimmal? :D:D
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 23. - 16:21
rendes asszonykád van!
Én most megyek tekergélni egy kis hegyet 5tõl.
Igen,vagyis nem...izé
Szóval nincs fékem.Mármint a hagyományos fékrendszerem lekerült a bicajról.
Én most megyek tekergélni egy kis hegyet 5tõl.
Igen,vagyis nem...izé
Szóval nincs fékem.Mármint a hagyományos fékrendszerem lekerült a bicajról.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 23. - 16:16
Akkor most ugye ez azt jelenti, hogy nincs féked?
Más: Képzeljétek asszonytól kaptam évfordulónkra fincsi kis Cateye lámpákat, ugyhogy most megyek azt este jól kiprobálom.
Más: Képzeljétek asszonytól kaptam évfordulónkra fincsi kis Cateye lámpákat, ugyhogy most megyek azt este jól kiprobálom.
Írta 2006. július 23. - 13:33
már az!
Nagyon mókás dolog ez a fixizés.Bár futárként nem használnék ilyet.
Nagyon mókás dolog ez a fixizés.Bár futárként nem használnék ilyet.
Írta 2006. július 23. - 13:30
Írta 2006. július 23. - 13:20
Sajnálom!Újra ellent vetek neked,mert professzionálissabbá tettem.Klipsz szijjal van már rögzítve a fogsor és az nem szakad el egy könnyen.
Tá is jöhetsz megnézni!Itthon vagyok egész nap kivéve 5tõl kb 7ig.mert gorbázni megyek.
Tá is jöhetsz megnézni!Itthon vagyok egész nap kivéve 5tõl kb 7ig.mert gorbázni megyek.
Írta 2006. július 23. - 12:00
Hotmaat!Kibékéltél már a váltókarjaimmal? :D
Nah akkor jó reggelt mindenkinek. (bár már dél van:D)
Nem nekem kell kibékülni velük, hanem neked, meret ugyis te fogod használni. Ha neked jó akkor tökmindegy, hogy nekem tetszik e. Mindenesetre én tuti nem csinálnék ilyet és eddig még más bringályán se láttam.
Írta 2006. július 23. - 11:08
Valahogy ilyesmit jósoltam neked msn-en. Vagy tévednék?Fixi õõõrûûûûlt lettem!
Montimat lekopaszítottam és a fogsort összedrótoztam a küllõkkel.20percig bírta a terhelést de elszakadt a drót.Nagyon jó móka az örökhajtós cucc!!!
És még azt hitted hogy csak okoskodok.
Pite! Mi lenne ha csak lánckereket vennél? Az mégis olcsóbb mint egész hajtómûvet venni.
Írta 2006. július 23. - 09:10
Sram elsõ váltód van SRAM váltókarral?
Írta 2006. július 22. - 23:30
Na, ma jól kistrandoltam magam...
Ha már bicó nem lett kész.
Úgy néz ki hogy _gyakorlatilag_ mégsem kompatibilis a hajtómûvem az elsõ váltómmal, próbáltunk másik Sramot is, azzal sem. Deore 48-36-26-ost kezel, enyém 48-38-28, de mégse jó .
Azt mondják okosok, hogy próbáljak hajtómûvet cserélni, de nem akarok kiadni 10-15 ezret hogy ott tartsak mint ezelött .
Azt mondják a normálisabb váltókkal nem valszínû hogy mûködni fog, de ezt nem akarom elhinni...
Ha már bicó nem lett kész.
Úgy néz ki hogy _gyakorlatilag_ mégsem kompatibilis a hajtómûvem az elsõ váltómmal, próbáltunk másik Sramot is, azzal sem. Deore 48-36-26-ost kezel, enyém 48-38-28, de mégse jó .
Azt mondják okosok, hogy próbáljak hajtómûvet cserélni, de nem akarok kiadni 10-15 ezret hogy ott tartsak mint ezelött .
Azt mondják a normálisabb váltókkal nem valszínû hogy mûködni fog, de ezt nem akarom elhinni...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 22. - 22:01
Fixi õõõrûûûûlt lettem!
Montimat lekopaszítottam és a fogsort összedrótoztam a küllõkkel.20percig bírta a terhelést de elszakadt a drót.Nagyon jó móka az örökhajtós cucc!!!
Írta 2006. július 22. - 20:56
ez igen vagy nem???aaaaaaaaaaaaa...:scared:
Írta 2006. július 22. - 18:58
aaaaaaaaaaaaa...:scared:
Írta 2006. július 22. - 18:43
Ha már a centirozásról van szó...tud vki adni tanácsot kardküllõs kerék centirozásához? Nincs valami könnyítõ eszköz hozzá? Mert eddig fogóval(+rongy) meg küllõkulcsal szenvedtem...
Írta 2006. július 22. - 18:32
húú waze, elmentünk ma Velencei tóra fürdeni (kocsival) ott voltunk 2 órát majd elkezdett szakadni az esõ (és még a centír tanulást is elhalasztottam 2 óra fürdés miatt )
Írta 2006. július 22. - 12:17
Jó reggelt!
Anett neked utólag is jó nyaralást! Ha már tegnap nem mondtam...kicsit elszámoltam a túrám és 9:10re értem haza este. Még jó, hogy volt kanyarkövetõ fényszóró a bringámon:D....és nem került annyiba mint egy merdzsón...
Anett neked utólag is jó nyaralást! Ha már tegnap nem mondtam...kicsit elszámoltam a túrám és 9:10re értem haza este. Még jó, hogy volt kanyarkövetõ fényszóró a bringámon:D....és nem került annyiba mint egy merdzsón...
Írta 2006. július 22. - 09:50
Jó reggelt!