Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én meg ha meghalok Esztergomban, akkor le Almásfüzítõre és onnan haza vonattal, mert még sosem tekertem egyszerre ennyit, szal van bennem egy kis kiváncsiság, h. hogyan fogom bírni :)
én meg azt remélem, h. az idõjárás is azt akarja, h. menjek Visegrádra, mert péntektõl lehülést mond, remélem esõ nélkül!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem jónak tünik, de lehet, hogy én ugy fogok menni, hogy vonat Tatabánya veletek Visegrádig onnan meg haza. De az is lehet, hogy kocsival megyek le veletek TB-Visegrád-TB azt kocsi haza. Ki tudja mit hoz a jövõ:)
Remélem a fönököm is ugy gondolja, hogy én csütörtökön biciklizni akarok:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MEgbeszélünk egy helyet, amit mindannyian ismerünk és akkor ott lesz a tali, bár ha Anett Szárligetrõl jön, akkor az 1es út és a tarjáni út keresztezõdése lenne, és akkor mi meg ütközünk valahol...

én úgy 120 és 140 közé tippelem, mert eleve 45 km innen Esztergom, meg onnan még elmennénk Visegrádig azt meg nem tom fejbõl... :(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mondjuk leautoznék Tatabányára, ott meg ti mondjátok meg, hogy hol, mert én nem ismerem, de az is lehet, hogy vonattal fogok menni.

Egyébként kb hány km lenne?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
És hol találkozunk?? mert ez egy beton túra lesz ám!!
Akkor augusztus 3-án go Visegrádra!!!
Résztvevõk:
Grolsch (elõlegezzük meg :D)
Hotmaat
Kosina Szilárd

Nem összetéveszteni, most 2 túra is szervezõdik! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ez igy nekem annyira nem jó, mert igy nem tudok szabit kivenni:(
Mert azt nem mondhatom, hogy szeretnék majd szabira menni majd valamikor, de még nem tudom, hogy mikor, mert a topictól függ, de majd 2 nappal elötte megmondom.

Mondjuk nem lehetne jövöhét csütörtök nekem az lenne a legjobb nektek meg ugyis mind1 mert ugyse meloztok(már).

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Õõõõõõ az úgy van, h. majd ha hazajött Anett a vakációjából és utána valamikor, de figyeld a topikot, a fejlemények itt lesznek olvashatóak :D :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Majd akkor intézkedem, de nem tudom hogy lehet e modosítani, de azért megprobálom.

Szilárd mikor mentek Visegrád turára aszfalton?, mert akkor lehet, hogy én is csatlakoznék és kiveszek 1 nap szabit.

Nem hosszu csak tudod én azért dolgozom is:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
igen ezek mi vagyunk :D
Hotmaat már 10 perce hozzászól a témához, jó hosszú hsz lesz :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
ki az az öt ember amugy? és mi a csapat neve? és mennyi eddig az össz év?

ja megvan :)

V.csop
Alattomos izomláz
Horváth Tamás
Soós Anett
Kosina Szilárd
Labudek Gergely
Tóth Tamás Balázs
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sportaktiv.hu oldalon nézd az elõnevezéseket és a hobby kategóriát, 2 csapat van a korosztályunkban :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
ok rendben ... akkor kéretik intézkedni az ügyben! :)

AMúgy még dobogósok vagyunk a korosztályban :D

velem együtt már nembiztos :D
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
flelõlem simán jöhetsz, bár ugye 5en vagyunk, sõt ha jönnél, akkor több idõm lenne szalonnátsütni :D szal jó volna ha jönnél! :)
AMúgy még dobogósok vagyunk a korosztályban :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
KÉRDÉS!

mi van a 24 órás versennyel? Volt szó róla sokkal korábban hogy eddig 5-en vagytok és hogy ha megoldható akkor én is mennék veletek (már ha még mindig így gondoljátok :) ) ... szal akkor miujság van etéren??
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

SchnellTomi itt a leendõ bicód
http://apro.bikemag....ct=22524&cat=56

Õ már fixiben gondolkodik. Szilárd le vagy maradva.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
19-én este asszem nem csinálok semmit....

Ano én is szétégettem magam, csak Komáromban, szal a bringásnaci kantárja ki fig nyírni :(
Tehát másold tovább!
Augusztus 19-iéjszakai tekerés résztvevõi:
-Hotmaat
-Kosina Szilárd

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tegnap este kiprobáltam a lámpámat felmentem az erdõbe, amit ugy ismerek, mint a tenyeremet kb 6 km-et mentem, és nagyon király volt.:) Felfele meg sík szakaszon nem volt para simán elég volt a lámpa fényereje, viszont lefele 30 fölött igen csak gáz volt mire a lámpa bevilágította a terepet addigra az agyamnak már nem volt elég idelye, hogy felfogja, hogy mi fog jönni és hogy hogyan kéne rá reagálni. Azért basszus rendesen para az erdõ este egyedül egy lámpa fényénél:D Mielött elindultam azon paráztam, hogy ne találkozzak valami vaddisznóval, vagy valami harapós kutyával, erre mikor beérek az erdõbe egy hosszu sík terepen kezd valaminek kirajzolódni a körvonala lelassítok õ megál megyek tovább, hát persze, hogy egy kutya, még az volt a szerencse, hogy szerintem õ jobban meg volt tölem ilyedve, mint én töle:D

Egyébként az éjszakai turában én benne vagyok, csak ne 20-án legyen, hanem mondjuk 19-én, mert az szombat. Mehetnénk arra felétek valamerre, csak az a lényeg, hogy olyan terepen menjünk, amit maximálisan ismertek, mert este elég nehéz térképrõl tájékozodni.

Szóval akkor 19-én éjszakai turára ki jönne?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

l
amugy még senkit sem gázoltam halálra, meg velem se tették:)

Én egyszer egy csirkét de tényleg halálra, de nem direkt volt.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Na itten vagyok énis ... Gázló 90-et túléltem kisebb apró bakikkal ... pl amikor veszprémben összeraktam a bringát és a nyerget beállítottam majd meghúztam a bilincset ... mit ad isten ... elrepedt a nyeregcsõbilincs!!!

nem tört el csak éppen elrepedt.

gyorsan telcsi (ez még pénteken volt) havernak hogy hozzanak már nekem olyat ha tudnak ... rövid egyeztetés után abban maradtunk hogy neki van valami olyasmilye de nem bizti hogy jó rá ... mondom nembaj, hozza el és max így jártam.

szombat reggel 7kor nevezés majd kb 7:20kor indulás (mivel ez TT volt így nem volt közös rajt, hanem 7:00-9:00 ig kellett elrajtolni)

az elsõ ellenörzõ pontnál észrevettem hogy kicsit alacsony a nyereg ... szerszám elõ majd szerelés ... miután végeztem megyek tovább és érzem hogy alacsony megint a nyereg ... megáll feljebbhúz (mert lejebb ment sajna) és most megpróbáltam kicsit erõsebben meghúzni ... na itt volt a baj, ugyanis a bilincs azt mondta hogy NYEKK ... és sz@rrá tört ... pfff mondom magamban ez f@sza ... mentem 3 kilcsit és kész ennyi ...

2ik ellenörzõpontig elcangáztam és ott felhívtam haverokat hogy mikor jönnek ... hááát most érnek be Veszprémbe ... mondom jó akkor siessenek mert eltörtem :)

gondoltam amíg ezek odaérnek hozzám addig megteszem a következõ szakaszt (kb 5km majdnem sík) amit talán triálos módban is megtudok tenni ... így is volt simán odaértem, bár kissé elfáradtam. Igaz hogy közben kaptam egy tekercs szigetelõ szalagot (nemtudom kitõl és hála érte), hogy ha esetleg rátekerem a nyeregcsõre akkor legálabb nem csúszik be ... így is tettem és tudtam is haladni tovább kb 1km-t, de sajna a szigetelõszalagos megoldás nem jöt be mert szépen lassan elengedett és ismét triálos módban kellett haladnom egészen az ellenörzõ pontig ... és a következõ majd másfél órát ott töltöttem amíg a haverok odaértek ... és láss csodát jó volt a bilincs amit hoztak, úgyhogy usgyi gyerünk tovább ... eddig a kb 10 km-es szakaszon vesztettem kb 2 órát ...

telt múlt az idõ ... dombon fel dombról le ... amikoris már a táv felénél tartottunk és mit ad isten ... úgy belémmart egy kib@szott bögöly hogy aszittem mentem hátraszaltóban fogok elhalálozni ... mondanom sem kell hogy annyira bedagadt meg kiterjedt a csípés hogy kb egy tenyérnyi az egész még most is és szerintem még legalább 1 hét mire lassan leapad ...

no mindegy ... menjünk tovább ... kb 1 -1:30 között értünk be Bakonybél-be ahonnan indult a túrának a legszemetebb és legkínzóbb szakasza ... elsõ hallásra nem vészes, mert kb 13km-en keresztül kell felmászni olyan 300-350 m magasságot ... NA DE!!! és itt a lényeg ... múrvás út ... az a jóóó mély fajta ... erdõn-mezõn keresztül, de erdõben árnyék = 0 ... ugyanis az út mellett a fák kb 20 méterre vannak az úttól!!! ... és akinek ez nem elég ... az még adja hozzá a Július végén tapasztalható délután 1 és 3 közötti perzselõ nap plazmaállapotú perzselését!!

szóval ez a szakasz kb 1,5 órásra nyúlott (ugyanis páran bementünk egy keresztezõdésbe a fák oltalmazása alá és pihiztünk vagy fél órát a természet által nyújtott légkondicionált árnyékban :) )

ezután már csak az aszfaltig kellett kigurulnunk ahol ugyanis 70km/h val lazán lehet haladni (én nem tekertem és ezért csak 66km/h volt a maxom ott)

utána kis terep majd vissza Veszprémbe ahol a cél várt ... szóval meg is érkeztem olyan 15:40 körül ... igen ... jól számolsz ... az kb 8 óra!! viszont a netto idõm az csak 5 óra volt ...

A TT jó volt szép volt a kisebb szépséghibák ellenére is ... ezért Vasárnap le is mentünk a balcsira pancsolni, hogy ellensúlyozzuk a melegséget amit összeszedtem a napon ... és ott jóóól kiáztattam magam ... frankó volt, csak éppen megégtem a napon mint a rák :)
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ok, akkor jó éjt, asszem én is lépek..
megyek jövõhéten Csesznekre, le nézek, mert régen voltam már :)