Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. July 28. - 21:28
Szilárd ráhibált én is 4500ft-ért vettem.
Jó hír beszéltem Tomival és azt mondta, hogy õ is jön azon a CS betüs napon.
Jó hír beszéltem Tomival és azt mondta, hogy õ is jön azon a CS betüs napon.
Posted 2006. July 28. - 21:17
Miért te mennyiért vetted?
DummyBoy mi az az airsoft? Lehet hogy én vagyok maradi de még soha sem hallottam róla.
Én sem, csak cikinek tartottam megkérdezni
ÉS nem fagyiztam, hanem binyigliztem erre arra
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. July 28. - 19:50
Miért te mennyiért vetted?Hát nem valami olcso gumi ez a Conti Sportcontact.
DummyBoy mi az az airsoft? Lehet hogy én vagyok maradi de még soha sem hallottam róla.
Posted 2006. July 28. - 19:25
Posted 2006. July 28. - 18:00
1,3-ast nem volt könnyü mindenhol csak 1,6-os volt de megoldottam
Posted 2006. July 28. - 17:49
Igen 4500 darabja...
és 1,3-t vagy 1,6-t vettél?
és 1,3-t vagy 1,6-t vettél?
Posted 2006. July 28. - 16:56
Na én is vettem slick gumit.
Hát nem valami olcso gumi ez a Conti Sportcontact.
Hát nem valami olcso gumi ez a Conti Sportcontact.
Posted 2006. July 28. - 16:08
velem ugyan ez van, csak nálunk a teszkóban 9900 ft és ugyanúgy néz ki, miért vettem 6szor annyiért jah és ha valamit cserélni kell, pölö gumi, vagy fogaskoszorú, egybõl ezen lovagol mindenki... de nem érdekel a téma
és a régi széria külsõmmel naponta szereltem defektet, nah még akkor voltak óriási harcok, de elcsitultak, amikor cseréltem és dobtam a kukába
akkor már 2en vagyunk Kelly'sesek a topikban!
és a régi széria külsõmmel naponta szereltem defektet, nah még akkor voltak óriási harcok, de elcsitultak, amikor cseréltem és dobtam a kukába
akkor már 2en vagyunk Kelly'sesek a topikban!
Posted 2006. July 28. - 16:04
Ráadásul szeretem is (Mármint a szõllõcukrot ... )
A cemlbak szerûség az igen, a zacsi ... ráadásul csak az, mert a "taktikai mellényemen" volt neki külön zseb ... de legalább vagy 3-4 literes
Majd megnézem, bele tudom-e normális applikálni egy hátizsákba ...
(Kicsit off ide ... végülis Kellys Scarpe Red lett! Tegnap elõtt érkezett meg, azóta szabadidõmben azt nyúzom ... érdekes ... de teccik ... az egész család hülyének néz, mert pont most akciós a Pluszparkolóban a "montembájk" és csak 10 ropi ... miért nem olyat vettem? Egyedül én tudom hogy megérte!
A cemlbak szerûség az igen, a zacsi ... ráadásul csak az, mert a "taktikai mellényemen" volt neki külön zseb ... de legalább vagy 3-4 literes
Majd megnézem, bele tudom-e normális applikálni egy hátizsákba ...
(Kicsit off ide ... végülis Kellys Scarpe Red lett! Tegnap elõtt érkezett meg, azóta szabadidõmben azt nyúzom ... érdekes ... de teccik ... az egész család hülyének néz, mert pont most akciós a Pluszparkolóban a "montembájk" és csak 10 ropi ... miért nem olyat vettem? Egyedül én tudom hogy megérte!
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!
Posted 2006. July 28. - 15:49
Illetve az elején jó mókának tûnik az is, h. átmész Komárnoba, ott mész egy kört, meg ilyenek...
Õ az a Camelbak egy táska, amiben van egy vizeszacsi?? mert az teljesen jó ilyen célra és még a víz sem melegszik meg benne, ha olyan, mint Anoé
de egy 1-2 hét után, ha naponta mész egyre többet, akkor bevállalhatod ezt a tatai kört, csak szõlõcukor legyen nálad, emrt az sokat tud segíteni
Õ az a Camelbak egy táska, amiben van egy vizeszacsi?? mert az teljesen jó ilyen célra és még a víz sem melegszik meg benne, ha olyan, mint Anoé
de egy 1-2 hét után, ha naponta mész egyre többet, akkor bevállalhatod ezt a tatai kört, csak szõlõcukor legyen nálad, emrt az sokat tud segíteni
Posted 2006. July 28. - 15:43
Köszi ... elsõ körben én is valami hasonlót terveztem, régebben (kocsival ...) arra jártunk airsoftozni, szóval ismerõs az út ...
Kulacson gondolkodtam, de még (Ugyancsak AS-bõl ...) maradt meg ilyen Camelbak szerûségem, lehet hogy inkább akkor azt nem adom el ...
Jelenleg komárom utcáit koptatom naponta, egyelõre rázódjak bele, és ne köpjem ki a tüdõm Utánna jöhetnek a hoszabb távok!
Köszi az ötletet!
Kulacson gondolkodtam, de még (Ugyancsak AS-bõl ...) maradt meg ilyen Camelbak szerûségem, lehet hogy inkább akkor azt nem adom el ...
Jelenleg komárom utcáit koptatom naponta, egyelõre rázódjak bele, és ne köpjem ki a tüdõm Utánna jöhetnek a hoszabb távok!
Köszi az ötletet!
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!
Posted 2006. July 28. - 13:52
A Kisalföld kellõs közepén nehéz dombokat találni, de kezdésként vegyél egy kulacsot, meg kulacstartót, és indulj el MOcsa felé Tatára, kicsit hullámvasút, meg domb is van benne, ami jó hosszúnakk tûnik.. Tatán a tóparton töltesz friss vizet és vissza, erõtõl függõen ugyanarra, vagy az 1esen, de az elég uncsi, mert az út full sík és alig kanyarodik...
Ez az út max 25-30 km...
Ez az út max 25-30 km...
Posted 2006. July 28. - 13:48
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy érdekes kérdésem Komáromi kolléga van köztetek?
Az érdekelne, hogy itt a környéken (Komárom ...) tud-e valami jó kis kerékpáros útvonalat egy abszolút kezdõ biciklistának?
Egyelõre bot eccerû érdekelne, mert jóformán tekernem is meg kell tanulnom újra De majd idõvel belejövök és jöhetnek a dimbek-dombok ...
Elõre is köszi!
Lenne egy érdekes kérdésem Komáromi kolléga van köztetek?
Az érdekelne, hogy itt a környéken (Komárom ...) tud-e valami jó kis kerékpáros útvonalat egy abszolút kezdõ biciklistának?
Egyelõre bot eccerû érdekelne, mert jóformán tekernem is meg kell tanulnom újra De majd idõvel belejövök és jöhetnek a dimbek-dombok ...
Elõre is köszi!
Posted 2006. July 28. - 13:31
egyre biztosabb vagyok abban, h. fel fogok menni, legfelljebb vártok rám egy picit a domb aljában, vagy sprintelek utánatok a 11-esen
sõt tovább megyek, én fel fogok menni a várba a panoráma kedvéért, úgyis régen voltam már ott
és a bobpályán fogok lejönni
sõt tovább megyek, én fel fogok menni a várba a panoráma kedvéért, úgyis régen voltam már ott
és a bobpályán fogok lejönni
Posted 2006. July 28. - 13:29
Látatlanban biztos.hozok térképet, de a t-online térkép alapján ( http://terkep.t-online.hu/) a 11-es út véig sík, a Duna parton, majd egy kis mászás lesz, amikor felmegyünk a várba, vagyis Anettel úgy terveztük még az elején, de majd ott a helyszínen eldõl, bár én szívesen felmásznék így látatlanban...
És ha látod?
http://eniac.iit.bme...es/IMG_6026.jpg
Posted 2006. July 28. - 13:03
hozok térképet, de a t-online térkép alapján ( http://terkep.t-online.hu/) a 11-es út véig sík, a Duna parton, majd egy kis mászás lesz, amikor felmegyünk a várba, vagyis Anettel úgy terveztük még az elején, de majd ott a helyszínen eldõl, bár én szívesen felmásznék így látatlanban...
Posted 2006. July 28. - 12:50
Aha visegrádig sík mi. Akkor te még nem jártál arrafele. Mondjuk attól is függ, hogy a várhoz felmászunk e. Mondjuk kétlem, mert akkor már igencsak ki leszünk. Slicket még nem sikerült vennem, mert nincs egy forintom se de kedden jön a fizu azt rohanok megvenni:)
Tényleg Szilárd te ugye hozol térképet?
Mert nem szeretnék elveszni.
Tényleg Szilárd te ugye hozol térképet?
Mert nem szeretnék elveszni.
Posted 2006. July 28. - 12:30
MOnnyuk Esztergom a legkézenfekvõbb, mert csak onnan megy vonat, és Bajnától csak lejt, meg hullámvasút Esztergomig egy kis síkkal megspékelve! Azután Visegrádig meg én síkra tippelek...
Tom vettél slicket? vagy még csak terv?
Tom vettél slicket? vagy még csak terv?
Posted 2006. July 28. - 12:25
Gyere bátran, de ha ugy tervezed, hogy nem jössz velünk végig mind a 144km-en akkor szerintem nézz valami helyet utközben ahol fel tudsz pattani egy vonatra azt haza.
Posted 2006. July 28. - 11:51
nem gáz, nem vettem fel, csak gondoltam írok valami moderátorosat stmájlik nélkül felkiáltó jelekkel
gyere, csak mielõtt meghalnál, elõtte egyél legalább 3szem szõlõcukrot, mert amúgy a copfos kislány mosolyogva fog elmenni melletted!
Lord Leslie a 4262-s hszemet légyszíves vedd ki, ha nem probléma!
Köszönöm szépen!
gyere, csak mielõtt meghalnál, elõtte egyél legalább 3szem szõlõcukrot, mert amúgy a copfos kislány mosolyogva fog elmenni melletted!
Lord Leslie a 4262-s hszemet légyszíves vedd ki, ha nem probléma!
Köszönöm szépen!