Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
pardonn.nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar el is olvastad.de láthatod, már le is szedtem.biztos csak a napszúrás miatt vagyok ilyen kötözködõs

amugy mit szolnátok(öszintén) ha csüt elmennék veletek valameddig,(próbálnék)aztán ha már teljesen meghaltam, akkor megállok...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
biztos

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
van erre külön Bicószállító vagon, a Budapest felõl mindig a vonat végén és a kaller kinyitja majd az ajtaját és a biót az elsõ keréknél fel kell akasztani egy kampóra és úgy nem dõl el...
bringaszállító jegyet kell venni és 496 ft lesz oda vissza, diák és a bicószállító jegy...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a keller fog neked írni, mert a törökbálinti vasútállomáson nincs semmi, csak néhány villanyoszlop, meg sok sok térkõ :D
de ha adsz 200 ft-t a kallernek, akkor olcsóban kijössz... :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Haha megnéztem Elvira és nem is 3 hanem 7 percel fogok kevesebbet utazni.
Egyébként nem tudod Törökbálninton lehet jegyet venni a vasútállomáson? Még sose vonatoztam innen:D Ja meg tényleg hogy müködik a bicikliszállítás? Hol kell felrakni a bringát meg ilyenek? Kell rá külön fizetni? Lehet e ott utazni vele? stb.....
Még bringát se szállítottam vonaton:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Aham, SZárliget utáni elsõ megálló, akkr kell leszálnod, ha baloldalon látsz egy nagy faluszerû helyet, sok sok rossz küllemû házzal (gettó) majd egy erõmûvet... meg akkor is szállj le, ha lassít a vonat és látsz egy peront :D
És 3 perccel fog kevesebbet utazni :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mi az a Alsogalán?
Még sose vonatoztam felétek
Az TB elött van 1-el vagy ilyesmi?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jóvanna csak elirtam...
attól függ hol találkozunk ANettel, ha ott ahol a párkányi portyánal volt a találkozó, akkor szerencsésebb lenne Alsógallán leszálllnod, mert az nekem is közelebb van, meg a tarjáni keresztezõdéshez is :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Jó akkor majd 7:38ra kimegyek eléd az állomásra és jól elkalauzollak a találka helyig :)

6.38-ra gyere mert akkor érek beeeeeeeeeeeee
Egyébként a találka helye milyen messze lesz onnan?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jó akkor majd 7:38ra kimegyek eléd az állomásra és jól elkalauzollak a találka helyig :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

6:38kor hol?? Tatabányán vagy Alsógallán?

Szerintem Tatabánya, mert azt irtam be az elvirába.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ez LOL megen kimaradok mindenbõl csöttökön megen nem leszek itthon meg 19 én sem azé érzitek mennyire elfoglat vagyok:p
A idén el akarok menni egy maratonra legalább, de naon úgy néz ki nem fog összegyünni.
Mondom hogy elfoglalt vagyok ill. csak balfék.... sose nézek körbe NET-en, amúgy mennék Bükkmaratonra, csak nem leszek itthon :( megen beszerveztem magamat vmi jóba)

Szervezd át? :)

Akkor másikkal elõre szólok:

V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006 versenykiírása
T-Mobile TOP Maraton sorozat 4. futama
VII. Maraton Cross Groupama Magyar Kupafutam

A maraton idõpontja: 2006. szeptember 2-3. (szombat-vasárnap)

4K a nevezés (júl 31ig; ha mégse tudsz elmenni eladod itt a fórumon. Már ezt fogom csinálni, hónapokkal elötte regelek töredék nevezési díjért, max eladom ha nem tudok menni.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mi nem drága??? tudtommal a nevezés 5000Ft ... helyszínen meg 8000 !!! És akkor még nem beszéltem az utazási költségrõl és a szállásról és a kaja meg egyebekrõl (hamár egszer maratonra megy az ember ... ) szal mi az olcsó ezen?? Szerintem minimum egy 20as lenne/fõ

Többi maratonhoz képest. 1,5K a szállás, vagy ingyé' lehet sátorozni. Persze mindennel 8-9K is rámegy, a többihez viszonyítok - meg ahogy Dunamarcin voltam. Elötte nem gondoltam hogy ilyen sokba fájnak, azóta meg a többihez képest ez nem tûnik már drágának :( . Így pontosabb...
Állítólag lehet nevezés nélkül is menni; de azért a frissítõket nem szeretném kihagyni, uh nevezek most...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
6:38kor hol?? Tatabányán vagy Alsógallán?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na emberek ti mikor akartok indulni csütörtök, mert én olyan reggel 7 körülre gondoltam. 6.38-ra lenne ott Tatabányán a vonatom. Azért kéne korán indulni,mert azért 144km az 144km ahoz biz kell idõ rendesen:P

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Ez LOL megen kimaradok mindenbõl csöttökön megen nem leszek itthon meg 19 én sem azé érzitek mennyire elfoglat vagyok:p
A idén el akarok menni egy maratonra legalább, de naon úgy néz ki nem fog összegyünni.
Mondom hogy elfoglalt vagyok ill. csak balfék.... sose nézek körbe NET-en, amúgy mennék Bükkmaratonra, csak nem leszek itthon :( megen beszerveztem magamat vmi jóba)
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ez annak éri meg, akinek gyõzelmi esélyei vannak. Hosszútávon 110000 középtávon 55000 Ft a gyõztes jutalma. De tényleg sok egy kicsit a nevezési díj.

én nekem megérné ennyi pénzt kifizetni ... de ha egyszer már ennyit költöttem akkor legalább a hósszú távon indulok és kihasználom maximálisan a rá áldozott pénzt ... de ez akkor is drága, mert nem csak a nevezési költség van ... hanem sok sok apró kiadás is hozzájön és akkor már kissé horribilis az összeg ahhoz képest hogy 2 napi "kikapcsolódásért" elköltesz így vagy úgy de kb 20eFt-t ... és akkor még nagyon óvatosan költögettem ...
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mi nem drága??? tudtommal a nevezés 5000Ft ... helyszínen meg 8000 !!! És akkor még nem beszéltem az utazási költségrõl és a szállásról és a kaja meg egyebekrõl (hamár egszer maratonra megy az ember ... ) szal mi az olcsó ezen?? Szerintem minimum egy 20as lenne/fõ

Ez annak éri meg, akinek gyõzelmi esélyei vannak. Hosszútávon 110000 középtávon 55000 Ft a gyõztes jutalma. De tényleg sok egy kicsit a nevezési díj.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jövõ csütörtök betonon Visegrádig
és augusztus 19-én éjszakai tekerés
más most nem szervezõdik

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Na megjöttem azé szolidalitásbó írhattatok volna kevesebbet
Szóljatok ha Tourunk mert ÉN EZT NEM OLVASOM VÉGIG.
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...