Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igen, ez szinte tuti biztos, nálunk a lassam 1,5 éves bicóval is ez van....
OFF
bár ha kelly's flash és grippen gumid van (remélem így kell írni) akkor úgy január környékéretervezz egy cserét és ez vonatkozik a markolatra is
ON
és szombaton is nyomod az ipart?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nem bonyolult, ha az ember 6-ra jár dolgozni :)

Lett "sajnos" :) ... Bár megigértem, hogy egy darabig erre nem költök, azért már lenne pár ötletem ... (Arról nem is beszélve, hogy kicsit idegen nekem a markolatváltó ... De ha nekiállok egy 4 napos biciklin alkatrészt cserélni valszeg megnyúznak otthon :) )
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
DummyBoy hát lett újabb szerelem, bár én egy pisztolyba nem ölnék bele egy fél vagyont, meg hozzá még golyókba, és még nem is igazi.... :)
Nos ANett én felmegyek a várba az tuti, legfeljebb hazafelé nem hagylak le Titeket :D, no de komolyan, ha már tekerek sok sok km-t Visegrádig, akkor már felmegyek, és Hotmaat szerint SchnellTamás is jön, akkor meg tutui ne megyedül mászom meg azt a dombot :D
Télleg Dummyboy Te mindig ilyen állat korán kelsz?? én ma fél9kor is azért keltem csak fel, mert fejlõdõ szervezetem ételt kívánt, amúgy aludtam volna még...

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Léteznek Bio-Degradable golyók, amik lebomlanak, csak mondjuk 2 évvel hamarabb mint a többi ... :) Dupla áron ..

Asszem mondtak nekem valami olyasmit a többiek, hogy ezek is olyan mûanyagból vannak amik idõvel (Jó nem 2 hét ...) elbomlanak ... De ezt nem tudom pontosan ... megnézhetem ha érdekel...
(Ráadásul mi inkább épületekben játszottunk... )

Nincs annyi pénz amit ne lehetne beleölni ... amikor megvettem az elsõ felszerelésemet, Kedvesem majdnem szívinfarktust kapott ... Munkatársaimról nem is szóllva ... fájt is a szivem mikor eladtam :(

Mind1 ... lesz helyette a bringa ... (A leányzó mondta is ... tuti kitalálok majd valamit amibe bele lehet ölni a pénzt :) )
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nem hinném hogy a mészárlásról van szó ... soha eszembe se jutott ... ellenben nagyon jó szórakozás és nem kicsit csapatjáték ...

Ha valakit érdekel: www.softair.hu

Bizti jó játék! Pl a Tour csapatoknál is ilyen tréningekkel erõsítik a csapatszellemet. A suliban a volt szobatársam bátyja is aktívan ûzi eme sportot. Rengeteg pénzt lehet bele ölni...
Csak ami full-ûber-extra unszimpi, hogy egy-egy ilyen "csata" után az erdõ frankón tele van a már említett mûanyag golyócskákkal...ami ugye nem bomlik le!
Bár igaz a vadászok is eldobálják a mûanyag patronokat. :(
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd! most már tudom hol az a falatozó, amit múltkor Esztergomban kerestem...ott mentünk el mellette :P
Szóval javaslom ott toljunk magunkba csütörtökön némi szénhidrátott. Én spec. eszek egy kis pizzát. ;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Üdv mindenkinek, újra itthon!!
Igen egy ideje már fent vagyok, csak becsülettel végigolvastam mindent, amirõl lemaradtam! Eltartott egy darabig! Helyes!!! :D

Szóval égek a vágytól, hogy végre menjünk Visegrádra!!!!
Útvonal: Esztergom oda: kb.:55km, Onnan Visegrád 25 km de síkon.
Aztán jön az út a fellegvárba! Itt meg kell jegyeznem, eredeti szándékom az volt, hogy megmásszam a visegrádi emelkedõt...az csak mellékes, hogy hosszú az út odáig! hihi! :slimak: Lógni fog a belünk de rendesen!!!

Meg arra is gondoltam, ha már Esztergomban vagyunk és a múltkor kihagytuk Vaskaput, akkor beiktathatnánk...de azt nem muszály erõltetni.

Számításaim szerint a túra alatt túl fogjuk lépni a 150 km-es határt, de nem lesz 160!!!

Hotmaatnak Alsógallán kéne leszállnia, és úgy közel a tali-pont. Én Szárliget felõl támadok!! Jó, hogy korán megyünk, de szerintem így is gáááz lesz a kánikula!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mennyünk egyet szombaton is??? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ÜDv ANett így újra itthon!!
(a fõoldalon látom, h. itthon vagy :D) MIlyen volt a vakáció???? Rápihentél a 144 kmre, amit CSÜTÖRTÖKÖN ejtünk meg Hotmaat és rájdgörl társaságában???

O'an szívás hogy nem tudok 7közben veletek menni :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ÜDv ANett így újra itthon!!
(a fõoldalon látom, h. itthon vagy :D) MIlyen volt a vakáció???? Rápihentél a 144 kmre, amit CSÜTÖRTÖKÖN ejtünk meg Hotmaat és rájdgörl társaságában???

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
meg montival tudsz pörgetni és így nem olyan megerõltetõ a tekerés, mint ha egy o.útival kellene nagy tányéron tekerni u.akkora sebességgel... :)
hú ma megint megyek strandra, már lehámlott a hátam, megégetem megint :D

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Hát izé :)

Az Airsoft egy taktikai sport, valami olyasmi mint a Paintball, csak annál inkább az élethûségre és a taktikára helyezi a hangsúlyt ... meg a becsületre :)

6mm-es mûanyaggolyókat kilövõ fegyverekkel játsszák, amelyek lehetnek elektromosak, gázosak vagy sima rugós fegyverekis ezek általában az eredetik élethû replikái! (Méretben általában 1:1, de van ami súlyban is, általában megközelítik az eredeti súlyát ...)

Nem hinném hogy a mészárlásról van szó ... soha eszembe se jutott ... ellenben nagyon jó szórakozás és nem kicsit csapatjáték ...

Ha valakit érdekel: www.softair.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

az jó ötlet. majd akkor elbátorkodom Bajna city felé

amugy ha ti profi kerékpárosok profi outikkal mentek 25ös átlagot, akkor nekem ugyanez eléréséhez 2xannyi erõ kéne.:(de igazából a lényeg az, hogy szeretem:D és reméljük egyre jobb leszek.bát ki tudja...

Neizéjj!
9,9Km-t ma 18,5 perc alatt mentem montival terepgumival. (32,1, siettem nehogy bezárjon a biciklis, késõn jutott eszembe hogy hiába jött meg a BB7, ha bowdenem nincs :-D Meg zúzós kedvem is volt, azért mentem a montival. TCS beizzít telefonba, hajrá.) Profi outi... 'gyanmá'...

Különben is ha megmutatnám a verim, fetrengenétek :D
http://mcpite.uw.hu/bike/veri.jpg

U.I.:Jah, és csak 48/14, 52/11 vagy még brutálabbal meglett volna a 35ös átlag. Majd verivel is kipróbálom.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ok köszi :)
jövök eggyel :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szilárd: semmi gond.
és törölj privát üzeneteket, mer megtelt a postaládád.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

amugy ha ti profi kerékpárosok profi outikkal mentek 25ös átlagot, akkor nekem ugyanez eléréséhez 2xannyi erõ kéne.:(de igazából a lényeg az, hogy szeretem:D és reméljük egyre jobb leszek.bát ki tudja...

rengeteg helytelen állítást talááltam!
köztünk egy profi kerékpáros van, és 2 profi országúti és több profi monti is van...
2 profi o.útija van Grolschnak és SchnellTamásnak
profi montija meg több mebernek is van, akiket felesleges felsorolni, mert ha kihagynnék valakit, akkor csak felesleges feszkó lenne!
25-ös átlagot montival nem nehéz tartani...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hétfõn akkor kitekerünk Bajnára és lemérheted :D
bár én rossz választás vok, mert döngetek, mint a barom országúton :)de ha Bajnáig bírod és nem halsz meg, akkor nem lesz gáz Esztergomig, azt most borítékolom, különben meg nem lesz nagy hajtás, úgy 25ös átlagot megyünk síkon

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
az airsoft, az nem egy olyan játék, ahol az emberkék gépfegyverekkel rohangálva mészárolják le egymást?

nézelõdök ám má, hogy s merre kiránduljak csüt, de még nem tom, mer ugy nehéz, hogy nem vagyok tisztában a képességeitekkel, meg az enyémmel sem:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Akkor nem egyedül megyek fel a várba :D naon szupi :)
hol vetted??