Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. July 30. - 09:25
OFF
bár ha kelly's flash és grippen gumid van (remélem így kell írni) akkor úgy január környékéretervezz egy cserét és ez vonatkozik a markolatra is
ON
és szombaton is nyomod az ipart?
Posted 2006. July 30. - 09:19
Lett "sajnos" ... Bár megigértem, hogy egy darabig erre nem költök, azért már lenne pár ötletem ... (Arról nem is beszélve, hogy kicsit idegen nekem a markolatváltó ... De ha nekiállok egy 4 napos biciklin alkatrészt cserélni valszeg megnyúznak otthon )
Posted 2006. July 30. - 08:47
Nos ANett én felmegyek a várba az tuti, legfeljebb hazafelé nem hagylak le Titeket , no de komolyan, ha már tekerek sok sok km-t Visegrádig, akkor már felmegyek, és Hotmaat szerint SchnellTamás is jön, akkor meg tutui ne megyedül mászom meg azt a dombot
Télleg Dummyboy Te mindig ilyen állat korán kelsz?? én ma fél9kor is azért keltem csak fel, mert fejlõdõ szervezetem ételt kívánt, amúgy aludtam volna még...
Posted 2006. July 30. - 06:26
Asszem mondtak nekem valami olyasmit a többiek, hogy ezek is olyan mûanyagból vannak amik idõvel (Jó nem 2 hét ...) elbomlanak ... De ezt nem tudom pontosan ... megnézhetem ha érdekel...
(Ráadásul mi inkább épületekben játszottunk... )
Nincs annyi pénz amit ne lehetne beleölni ... amikor megvettem az elsõ felszerelésemet, Kedvesem majdnem szívinfarktust kapott ... Munkatársaimról nem is szóllva ... fájt is a szivem mikor eladtam
Mind1 ... lesz helyette a bringa ... (A leányzó mondta is ... tuti kitalálok majd valamit amibe bele lehet ölni a pénzt )
Posted 2006. July 29. - 23:23
Nem hinném hogy a mészárlásról van szó ... soha eszembe se jutott ... ellenben nagyon jó szórakozás és nem kicsit csapatjáték ...
Ha valakit érdekel: www.softair.hu
Bizti jó játék! Pl a Tour csapatoknál is ilyen tréningekkel erõsítik a csapatszellemet. A suliban a volt szobatársam bátyja is aktívan ûzi eme sportot. Rengeteg pénzt lehet bele ölni...
Csak ami full-ûber-extra unszimpi, hogy egy-egy ilyen "csata" után az erdõ frankón tele van a már említett mûanyag golyócskákkal...ami ugye nem bomlik le!
Bár igaz a vadászok is eldobálják a mûanyag patronokat.
Posted 2006. July 29. - 23:05
Szóval javaslom ott toljunk magunkba csütörtökön némi szénhidrátott. Én spec. eszek egy kis pizzát.
Posted 2006. July 29. - 22:40
Igen egy ideje már fent vagyok, csak becsülettel végigolvastam mindent, amirõl lemaradtam! Eltartott egy darabig! Helyes!!!
Szóval égek a vágytól, hogy végre menjünk Visegrádra!!!!
Útvonal: Esztergom oda: kb.:55km, Onnan Visegrád 25 km de síkon.
Aztán jön az út a fellegvárba! Itt meg kell jegyeznem, eredeti szándékom az volt, hogy megmásszam a visegrádi emelkedõt...az csak mellékes, hogy hosszú az út odáig! hihi! :slimak: Lógni fog a belünk de rendesen!!!
Meg arra is gondoltam, ha már Esztergomban vagyunk és a múltkor kihagytuk Vaskaput, akkor beiktathatnánk...de azt nem muszály erõltetni.
Számításaim szerint a túra alatt túl fogjuk lépni a 150 km-es határt, de nem lesz 160!!!
Hotmaatnak Alsógallán kéne leszállnia, és úgy közel a tali-pont. Én Szárliget felõl támadok!! Jó, hogy korán megyünk, de szerintem így is gáááz lesz a kánikula!
Posted 2006. July 29. - 22:31
Posted 2006. July 29. - 22:28
ÜDv ANett így újra itthon!!
(a fõoldalon látom, h. itthon vagy ) MIlyen volt a vakáció???? Rápihentél a 144 kmre, amit CSÜTÖRTÖKÖN ejtünk meg Hotmaat és rájdgörl társaságában???
O'an szívás hogy nem tudok 7közben veletek menni
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. July 29. - 22:09
(a fõoldalon látom, h. itthon vagy ) MIlyen volt a vakáció???? Rápihentél a 144 kmre, amit CSÜTÖRTÖKÖN ejtünk meg Hotmaat és rájdgörl társaságában???
Posted 2006. July 29. - 08:49
hú ma megint megyek strandra, már lehámlott a hátam, megégetem megint
Posted 2006. July 29. - 06:52
Az Airsoft egy taktikai sport, valami olyasmi mint a Paintball, csak annál inkább az élethûségre és a taktikára helyezi a hangsúlyt ... meg a becsületre
6mm-es mûanyaggolyókat kilövõ fegyverekkel játsszák, amelyek lehetnek elektromosak, gázosak vagy sima rugós fegyverekis ezek általában az eredetik élethû replikái! (Méretben általában 1:1, de van ami súlyban is, általában megközelítik az eredeti súlyát ...)
Nem hinném hogy a mészárlásról van szó ... soha eszembe se jutott ... ellenben nagyon jó szórakozás és nem kicsit csapatjáték ...
Ha valakit érdekel: www.softair.hu
Posted 2006. July 29. - 00:08
az jó ötlet. majd akkor elbátorkodom Bajna city felé
amugy ha ti profi kerékpárosok profi outikkal mentek 25ös átlagot, akkor nekem ugyanez eléréséhez 2xannyi erõ kéne.:(de igazából a lényeg az, hogy szeretem:D és reméljük egyre jobb leszek.bát ki tudja...
Neizéjj!
9,9Km-t ma 18,5 perc alatt mentem montival terepgumival. (32,1, siettem nehogy bezárjon a biciklis, késõn jutott eszembe hogy hiába jött meg a BB7, ha bowdenem nincs :-D Meg zúzós kedvem is volt, azért mentem a montival. TCS beizzít telefonba, hajrá.) Profi outi... 'gyanmá'...
Különben is ha megmutatnám a verim, fetrengenétek
http://mcpite.uw.hu/bike/veri.jpg
U.I.:Jah, és csak 48/14, 52/11 vagy még brutálabbal meglett volna a 35ös átlag. Majd verivel is kipróbálom.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. July 28. - 22:18
Posted 2006. July 28. - 22:17
és törölj privát üzeneteket, mer megtelt a postaládád.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. July 28. - 22:15
az jó ötlet. majd akkor elbátorkodom Bajna city felé
amugy ha ti profi kerékpárosok profi outikkal mentek 25ös átlagot, akkor nekem ugyanez eléréséhez 2xannyi erõ kéne.:(de igazából a lényeg az, hogy szeretem:D és reméljük egyre jobb leszek.bát ki tudja...
rengeteg helytelen állítást talááltam!
köztünk egy profi kerékpáros van, és 2 profi országúti és több profi monti is van...
2 profi o.útija van Grolschnak és SchnellTamásnak
profi montija meg több mebernek is van, akiket felesleges felsorolni, mert ha kihagynnék valakit, akkor csak felesleges feszkó lenne!
25-ös átlagot montival nem nehéz tartani...
Posted 2006. July 28. - 22:11
Posted 2006. July 28. - 22:01
bár én rossz választás vok, mert döngetek, mint a barom országúton :)de ha Bajnáig bírod és nem halsz meg, akkor nem lesz gáz Esztergomig, azt most borítékolom, különben meg nem lesz nagy hajtás, úgy 25ös átlagot megyünk síkon
Posted 2006. July 28. - 21:57
nézelõdök ám má, hogy s merre kiránduljak csüt, de még nem tom, mer ugy nehéz, hogy nem vagyok tisztában a képességeitekkel, meg az enyémmel sem:D
Posted 2006. July 28. - 21:30
hol vetted??