Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
jó van elhiszem.:Dés nem mondom ki többé ezt a szókapcsolatot

ááá még nem tudom mi lesz finibb: csüt/vas talán utóbbi.mer az újabb csúcs

de igazán velem tarthatnátok vasárnap:Dviccbõl kiráznátok a kisujjatokból.
asszem 4kor van rajt, Öreg-tó+Csekekör=14:Dszerintem e kevés infó alapján is mindenkinek kedve támadt.ne folytsátok el ezt a vágyat önmagatokban.
ja.a csüti túrátok után különösen jól fog esni

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ha ennyiszer mondogatod ezt a "béna vagyok"-ot...hát nem tudom.
Mit jelent az hogy "Béna vagyok"?Nem tudsz 40es átlagot menni 250km-en?Nem értelek már.Mi sem vagyunk profik.Sokan megyünk egyszerre,jókat röhögcsélünk,jópárszor megállunk és megvárjuk a lemaradókat és jól érezzük magunkat.Nem nyélen tóljuk neki fel le,hegyen,völgyön át 190es pulzussal.Kényelmesen biciklizGETÜNK.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
igaza van a Dobogó kõi bajnok jelöltnek :D már ezt magamon is éreztem, attól még szeretek egyedül, vagy elöl menni... pl ma is Óbarok után még fel a Turulra 2/4es áttétellel, számokat nem tudok, meg nem is érdekesek asszem... szal ha nem mossa el az esõ, akkor Visegrádig jössz :D
hol lesz kismaraton??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
nye má!elég sokszor elmondtam má, hogy béna vagyok.most benyomattam egy pár számot, és tessék...
de ha még ezt se hiszitek el rólam...?
télleg nem tom...

holnap du edzek a vasárnapi kismaratonra(14km)ugyhogy nem tudok elmenni a hazugsásvizsgálatra

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jó de ha társasággal vagy akkor több a lelkesedésed,mert nem csendben bicajozol uncsin egyedül.Tudom milyen unalmas egyedül bicajozni.Több ezer km-t legyûrtem egyedüli edzés alatt.Megvolt annak is a varázsa,mert nem volt pihenés egy társ háta mögött.Becsülettel 100% távot izmozol végig.De viszont ha társad van annak is van egy fajta hangulata.Lehet cibálni egymást hegyen fölfelé vagy ép ha megállsz egy kulacs vízért valamelyik falu kútjánál akkor lehet utánna kenetni a társad után.aki esetleg szintén nyomja neki hogy késõbb érd utol,nagyobb erõbedobással letekerve egy adott távot ami sokszori alkalom hatására fittebbséget eredményez.Nem folytatom mert nagyon belementem edzéstérileg.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor holnap leteszteljük! :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Jah, elöbb elfelejtettem ragálni:
Rájdergörl, azok alapján amiket mondasz, simán van annyi állóképességed, hogy sokáig bírd... A tekerést, mielött vki belekötne :P. Szal 100 Km meg se kottyanna aszfalton... Nyerges-Esztergom-Nyerges az 50Km, az montival is 25ös átlaggal erõlködés nélkül le lehet nyomni... Szal don't para!

ez tényleg érdekes.100 km meg se kottyanna???mer mondjuk 25 km-n 85%-os erõbevetéssel bírom a 25-ös átlagot?! (ja, 100%=hulla):Dállóképesség?nem tom

"az alapján amiket mondasz?"-gondolod én itt hazudok??mi???
minden szó amit írtam megfelel a valóságnak!!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mx! Kikérem magamnak a vádaskodást, még beszélgettem is a kedves öreg nénivel, aki a szomszédotokban lakik! :)
És aza mókás, h. a Lubadek Csaba név melletti gombot nyomtam, és erre az öreg néni vette fel 2 ajtóval mellettetek...
Valki holnpa egy Környe-Bokod-Dad-Kömlõd-KÖrnye-Tatabánya kört???
eddíg 2en vagyunk Anettel!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Valaki egy saját lámpásos turult akar jönni ma 21:00 körül?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Úgyis Mx felé lesz dolgom, benézek hozzá, és akkor az Oázisnál, légvonalban 200 méterre Tõlünk :D

Szilárd nem voltál bent nálunk.:D Igaz nem is voltam itthon egész délután, csak annyi idõm volt, hogy felmenjek a Turulhoz este.
Anett te ha Óbarok fele mész akkor meddig szoktál menni? A bicskei elágazásig?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nah kész a montim.Szereztem rá canti féket hogy mûködjön az outi fékváltókarjaimmal.Fent van a versenykormány is és már csak egy outi hajtómûvet kell feltennem és készen van a vasam csütörtökre. ;)

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Ano ! Itt vagy még?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

én akarnék de sajna nem érek rá ... egy korábbi idõpont? nekem hétköznap jobb lenne :)

akkor elõtte a péntek??? legfeljebb egymás után 2x megyünk....

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

19-én Szilárdon és rajtam kivül más nem akar jönni éjszakai tekerésre?

én akarnék de sajna nem érek rá ... egy korábbi idõpont? nekem hétköznap jobb lenne :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
19-én Szilárdon és rajtam kivül más nem akar jönni éjszakai tekerésre?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Kicist off, msnen olvastam, h. elhunyt Zenthe Ferenc!
sorry az OFFért, de ezt fel kellett írni! :(

Úúú ez szomrú!
Nagyon szerettem Õt! 86 évesen halt meg...az már szép kor.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A tekerést, mielött vki belekötne :P. Szal 100 Km meg se kottyanna aszfalton... Nyerges-Esztergom-Nyerges az 50Km, az montival is 25ös átlaggal erõlködés nélkül le lehet nyomni... Szal don't para!

A magad nevében beszélj :D 100km Esztergomig oda meg vissza a hegyeken, hazafele azt hittem már csillagokat látok :D
Nálam a 20 km ami meg se kottyan...utána meg elkezdek "mosolyogni" :)
Én outival csak síkon tudom tartani a 25-ös átlagot. De az én vagyok...Egyszer a Balaton mellett 28-as átlagot mentem, az volt a csúcs...ott is mosolyogtam rendesen!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Kicist off, msnen olvastam, h. elhunyt Zenthe Ferenc!
sorry az OFFért, de ezt fel kellett írni! :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Gyere le TBre, átmegyünk Gorbára a Turulon keresztül és le Tatára guruló versenyben és onnan haza :D de aug 19 körül csak... :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mért nem csak Egomba laktok, oda meló után is hamar kiérnék egy tekerésre, de mire Tbányára kimegyek (meg számolva visszaidõt is), indulhatok szinte vissza :(

Jah, elöbb elfelejtettem ragálni:
Rájdergörl, azok alapján amiket mondasz, simán van annyi állóképességed, hogy sokáig bírd... A tekerést, mielött vki belekötne :P. Szal 100 Km meg se kottyanna aszfalton... Nyerges-Esztergom-Nyerges az 50Km, az montival is 25ös átlaggal erõlködés nélkül le lehet nyomni... Szal don't para!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám