Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ne csináljátok ezt velem én mindenképpen megyek Csütörtökön tekerni csak nem lesz annyira szar idõ.
Különben is a met.hu azt mondju, hogy csak záporok várhatoak, az meg simán belefér szerintem.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ano lesz Apu,és legösszeszedettebb tudásom szerint KisVirágocska (mint legidõsebb nõnemû kerékpárosunk) az Anyu. :D

Pihent vagyok tudom.Na tényleg megyek,mert a végén megköveztek.

A nénikéd térdkalácsa ... azt apuzd! :P

bár neked majdnem apád lehetnék :D
Mert tekerni jó!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ano ! Itt vagy még?

"még" már rég nem vagyok ... de most már itt vagyok megint :)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Szigetszentmiklós hány km Tbányától, és (elég ciki!) de merre kell keresni a térképen?

Hú vazz, most nézem a térképen...az ám messze van innen...a Duna másik oldalán. :outofhere
http://www.terkepcen...17&cy=47,338921

Vagy vonatos megoldás, vagy nemtom
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Szigetszentmiklós hány km Tbányától, és (elég ciki!) de merre kell keresni a térképen?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Szia. Szigetszentmiklósi országútis vagyok. Eddig egyedül róttam a kilométereket. Hogyan csatlakozhatnék hozzátok. Hobby szinten ûzöm, remélem tudom tartani a tempót a többiekkel. Ha van idõd írj két sort. Köszi Szmörre

Gyere velünk csütörtökön Visegrádra :D
Mi sem vagyunk profik ááám!

Ha Tatabánya fele bicózól akkor én kapható vagyok outizásra!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hotmaat ment egy privi a számommal!!!!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

nem akarok ünneprontó lenni, de lehet, h. Hotmaat potyára vett ki szabit és szomabton, vagy vasárnap kellene letekerni a retkes esõ miatt... :(

Ne fesd az ördögöt a falra...ezek beszélnek össze-vissza, mint amikor megjósolták májusban, hogy egész nyáron esni fog. hihihi:deszcz:

Majd szerdán meglátjuk...vagy csüt hajnalban...szerintem :P

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Szia. Szigetszentmiklósi országútis vagyok. Eddig egyedül róttam a kilométereket. Hogyan csatlakozhatnék hozzátok. Hobby szinten ûzöm, remélem tudom tartani a tempót a többiekkel. Ha van idõd írj két sort. Köszi Szmörre

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
LooR mi van ezzel a Myvippel? Nem nyitja meg a lapot Sorry! :P
Ez most nem direkt van :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
A legvalószínûbb folytatás címszavakban:
• Szerdán: hûvös levegõ árasztja el az országot, idõszakos esõvel, viharos széllel, nyugaton lehûléssel. Változóan felhõs-napos idõ lesz. • Csütörtökön és pénteken: esõs, szeles, északnyugaton hûvös, a Dél-Alföldön újra meleg idõ várható. • Hétvégére: változóan napos, kellemes idõ valószínû. NYARALÓIDÕ Ismét kedvezõ strandidõ lesz. Kedd déltõl, péntek estig a Dunántúlon, vízparti üdülés szempontjából kellemetlen, hideg idõ lesz! Az állóvizek jellemzõ hõmérséklete most még 26; 29, a folyóké 22; 26 C fok. Szerdától süllyed. KÖZLEKEDÉS METEOROLÓGIA (Országos Balesetmegelõzési Bizottság) Nincs számottevõ fronthatás. Az idõjárás ma számottevõ mértékben nem zavarja, nem veszélyezteti a közlekedést. KIEGÉSZÍTÕ INFORMÁCIÓK -az elõrejelzés bizonytalansága: szerdáig KICSI, szerdától NAGY, -fronthatás : NINCS, kedden délután, nyugaton HIDEG, keleten MELEG -a nagyvárosi légszennyezettség az eü. határérték %-ban: 30- 50, -éjfélkor a Holdfázis: 48 %-s, növekvõ. Az elõrejelzésért felelõs: Aigner Szilárd. European Weather Service Folyamatosan friss elõrejelzés: www.eumet.hu, és http://wap.t-zones.hu

nem akarok ünneprontó lenni, de lehet, h. Hotmaat potyára vett ki szabit és szomabton, vagy vasárnap kellene letekerni a retkes esõ miatt... :(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Anett te ha Óbarok fele mész akkor meddig szoktál menni? A bicskei elágazásig?

A százas útig (a bicskei elágazás onnan kb 150 m)A Gál Lakóteleptõl az pontosan 19 km :)

Öreg-tó+Csekekör=14 szerintem e kevés infó alapján is mindenkinek kedve támadt.ne folytsátok el ezt a vágyat önmagatokban.
ja.a csüti túrátok után különösen jól fog esni

Hú ha nekem körbe kéne futnom a Cseke tavat (az Öreg tóról már ne is beszéljünk) asszem taxit kéne rendelnem, hogy hazavigyenek :D
A futás szép sport,de sajnos nem az én mûfajom :P
A suliban elõfordult, hogy lejártam futni a foci-pálya köré... 20 kör és ne tovább.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor lenne egy pár tesóm meg uncsi tesóm, meg nagybátyám is akadna :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ano lesz Apu,és legösszeszedettebb tudásom szerint KisVirágocska (mint legidõsebb nõnemû kerékpárosunk) az Anyu. :D

Pihent vagyok tudom.Na tényleg megyek,mert a végén megköveztek. :)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
én is sokminden után szoktam futni, de sprintelni nem annyira szeretek:(
egy nyugodalmas 14.000.000.000mm az biztos klassz
mindenkinek ajánlom:)

no léptem.páá

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Kaptam Sunsettõl ímélt bibibííííííííííííííííííííí :D :D
családi tekerés aug 13án! nem megyünk, mi mint egy nagy család?? 80 km aszfalton!!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Jó éjt mindenkinek!Holnap nem leszek net elött,mert reggel Szilárddal megyek egy Gorba kört,majd hazaérve felpattanok az országutimra és megyek dobogókõzni,majd onnan Bp-re Finjához. :)

Szép napot mindenkinek holnapra!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ja meg a vonat után is rohanok mindig :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én futok Dottó után! :D:D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
futni?????????
a vártól talán a Grillfelé a beton végéig el tudnék futni, de ha lehet menni biciklivel, akkor lesprintelem az egészet :D
a futás nekem túl lassú, így nem is ûzöm nagyon...