Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Múlt héten Miskolc közelében nyaraltunk, és sokat kirándultunk a Bükkben...hmm! nyami, ott asztán vannak király erdei utak, bizti nagyon klassz lesz a maraton! Ha nem fog esni ;)

MC Pite...ezek a képek naggyon durvák :D

Voltak durvább helyek, de ott már nagyon nem volt humorom fényképezni :( . Itt még volt, ezeken lehetett haladni ha lassan is...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Aham, ez
Feltöltött kép

vagy ez
Feltöltött kép

jobb az amúgy is rossz ízületimnek? :P

például.:D De Szilárd tudna mesélni havas, saras tekeréseinkrõl.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nem,nem; igazi Maratonos idõ lesz :D !!!
Jó, nem viccces hanem siralmas,tudom, fárasztó, frusztráló és több anyagi áldozatót kívánó a saras maraton, de ha saras van, akkor ara megyek ha nincs más...

Múlt héten Miskolc közelében nyaraltunk, és sokat kirándultunk a Bükkben...hmm! nyami, ott asztán vannak király erdei utak, bizti nagyon klassz lesz a maraton! Ha nem fog esni ;)

MC Pite...ezek a képek naggyon durvák :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pedig a sár jó. Jót tesz az ízületeknek.:D

Aham, ez
Feltöltött kép

vagy ez
Feltöltött kép

jobb az amúgy is rossz ízületimnek? :P

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Szia Hotmaat! Na végre egy közelebbi sorstárs. A kollégák keresgélik Szigetszentmiklóst a térképen...szóval örvendek, hogy te Tkbálinti vagy. Mint azt a bemutatkozóban is írtam Szigetszentmiklósi vagyok és ha idõm engedi (munka + család mellett) akkor irány az országút.Kedvenc terepem Zsámbék-Tarján-Bajna, Zsámbék-Tarján-Süttõ, Szentendre-Visegrád-Pilisszentlászló-Szentendre. Kiindulási pont megközelítése autóval, két bicikiltartóm van. Írj, ha látsz fantáziát egy közös bringázásban.

Elnézést, hogy Hotmaat helyett válaszolok, de mielõtt beleélnéd magad, Hotmaat barátunk a terepet preferálja...igaz most vett slicket a montijára ;)

De ha Tarján fele bicózol az zsíír, mert mi, mint tatabányaiak, kézenfekvõ, hogy arrafele bicózunk. Most csütörtök is megyünk Tatabánya-Tarján-Bajna-Esztergom-Visegrád-?
Oda Hotmaat is jön.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

aham, egész tavasszal nem tudtál lábra állni, emrt a térded nem bírta :D, én inkább a száraz betonra esküszöm, egyszerûen jobb, jobban lehet menni, jobban fáj ha elesel, soroljam még?? :D

az útról leszorító kamionok, bunkó autósok, az aszfaltból áradõ hõ kánikulában, nagy eséllyel süt végig a nap=napszúrás, a sok kipufogógáz
Kezdem megkedvelni az országutizást.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
aham, egész tavasszal nem tudtál lábra állni, emrt a térded nem bírta :D, én inkább a száraz betonra esküszöm, egyszerûen jobb, jobban lehet menni, jobban fáj ha elesel, soroljam még?? :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Ne csináljátok ezt velem én mindenképpen megyek Csütörtökön tekerni csak nem lesz annyira szar idõ.
Különben is a met.hu azt mondju, hogy csak záporok várhatoak, az meg simán belefér szerintem.

Szia Hotmaat! Na végre egy közelebbi sorstárs. A kollégák keresgélik Szigetszentmiklóst a térképen...szóval örvendek, hogy te Tkbálinti vagy. Mint azt a bemutatkozóban is írtam Szigetszentmiklósi vagyok és ha idõm engedi (munka + család mellett) akkor irány az országút.Kedvenc terepem Zsámbék-Tarján-Bajna, Zsámbék-Tarján-Süttõ, Szentendre-Visegrád-Pilisszentlászló-Szentendre. Kiindulási pont megközelítése autóval, két bicikiltartóm van. Írj, ha látsz fantáziát egy közös bringázásban.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

UTÁLOM A SARAT :D :D

Pedig a sár jó. Jót tesz az ízületeknek.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ez az Pite!! EZ a jó hozzáállás, mindegy milyen, csak menni kell, ez van ezt kell szeretni, bár én ezért nem járok maratonozni, mert UTÁLOM A SARAT :D :D :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A legvalószínûbb folytatás címszavakban:
• Szerdán: hûvös levegõ árasztja el az országot, idõszakos esõvel, viharos széllel, nyugaton lehûléssel. Változóan felhõs-napos idõ lesz. • Csütörtökön és pénteken: esõs, szeles, északnyugaton hûvös, a Dél-Alföldön újra meleg idõ várható. • Hétvégére: változóan napos, kellemes idõ valószínû. NYARALÓIDÕ Ismét kedvezõ strandidõ lesz. Kedd déltõl, péntek estig a Dunántúlon, vízparti üdülés szempontjából kellemetlen, hideg idõ lesz! Az állóvizek jellemzõ hõmérséklete most még 26; 29, a folyóké 22; 26 C fok. Szerdától süllyed. KÖZLEKEDÉS METEOROLÓGIA (Országos Balesetmegelõzési Bizottság) Nincs számottevõ fronthatás. Az idõjárás ma számottevõ mértékben nem zavarja, nem veszélyezteti a közlekedést. KIEGÉSZÍTÕ INFORMÁCIÓK -az elõrejelzés bizonytalansága: szerdáig KICSI, szerdától NAGY, -fronthatás : NINCS, kedden délután, nyugaton HIDEG, keleten MELEG -a nagyvárosi légszennyezettség az eü. határérték %-ban: 30- 50, -éjfélkor a Holdfázis: 48 %-s, növekvõ. Az elõrejelzésért felelõs: Aigner Szilárd. European Weather Service Folyamatosan friss elõrejelzés: www.eumet.hu, és http://wap.t-zones.hu

nem akarok ünneprontó lenni, de lehet, h. Hotmaat potyára vett ki szabit és szomabton, vagy vasárnap kellene letekerni a retkes esõ miatt... :(

Nem,nem; igazi Maratonos idõ lesz :D !!!
Jó, nem viccces hanem siralmas,tudom, fárasztó, frusztráló és több anyagi áldozatót kívánó a saras maraton, de ha saras van, akkor ara megyek ha nincs más...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Jól követem hogy ridergirl még sosem ment senkivel tekerni? :P
Mert a tekerés nem lenne jó edzésnek :D

Jól követed.:)
Szilárd ne olvass, hanem készülj. Mindjárt menni kell.:)
Valaki jön még aszfaltos túrára 15:30-kor?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ÕÕÕ én már láttam!!!
bár napszemcsi volt rajtam, nem a rendes, így nem sokat láttam az arcából és így ha jönne velem szembe, akkor simán elmennék mellette, még a fejem is elfordítanám :D :D
Amúgy Emszí Pite jól látod a helyzetet :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nye má!elég sokszor elmondtam má, hogy béna vagyok.most benyomattam egy pár számot, és tessék...
de ha még ezt se hiszitek el rólam...?
télleg nem tom...

holnap du edzek a vasárnapi kismaratonra(14km)ugyhogy nem tudok elmenni a hazugsásvizsgálatra

Jól követem hogy ridergirl még sosem ment senkivel tekerni? :P
Mert a tekerés nem lenne jó edzésnek :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
El fogok aludni a bicón... :(
most keltem, de a szemem alig bírom kinyitni, 2 oldal olvasás után bealudtam :(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx! Slick gumit fel, teleszkóp keményit! :D

Már megvolt.:afro:

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Ano lesz Apu,és legösszeszedettebb tudásom szerint KisVirágocska (mint legidõsebb nõnemû kerékpárosunk) az Anyu. :D

Pihent vagyok tudom.Na tényleg megyek,mert a végén megköveztek. :)

Majd adok én neked anyut, asszem, bár nyugodtan anyud lehetnék. De én el szoktam ám fenekelni a kisfiamat:))))

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Mx! Slick gumit fel, teleszkóp keményit! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
15:30 vagy esetleg 15:00??? Az eredeti helyen az Oázisnál??
Mány felé ugye van csap?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

és lehet látunk nyuszikát is :lol1:

Így van.:)
Akkor tali hol és mikor?