Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Pl az sosem fogom elfelejteni, amikor Jánoshegyen Schnell Tomika döngetett lefele kb 50-el miközben se jobra-se balra nézve átvágott kereszteb az aszfalton, amin Szilárd,Pite, meg én haladtunk lefele, meg egy autó felfele :D

na igen ... de te éppeszû és normális vagy ... nem úgy mint egyesek!! :)

amúgy ilyen barmok aszfalton is elõfordulhatnak ... ráadásul sokkal gyakrabban! :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Meg erdöben azért mégis kisseb az esélye, hogy jöjjön szembe valaki, mint mondjuk közuton.
Nekem is volt már kemény találkozásom, amikor ha nem ugrálnak félre a gyalogok akkor nem tudok megálni, de eddig megusztam. De inkább ütközök egy puhatestü gyaloggal mint egy acéldobozzal. Bár mondjuk inkább egyikkel sem:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Szerintem nem száguldozol te olyan gyorsan az erdõben, hogy ez problémához vezessen egy esetleges "összefutásnál" ;)

Igen az elõbb említett félelembõl adódóan nem száguldozok murván lefele, miközben egymást érik a beláthatatlan kanyarok. Komoly én mindig arra gondolok, hogy vki épp szembõl felfele jön.
Én úgy megyek, hogy mindig mindenkor meg tudja állni.

Pl az sosem fogom elfelejteni, amikor Jánoshegyen Schnell Tomika döngetett lefele kb 50-el miközben se jobra-se balra nézve átvágott kereszteb az aszfalton, amin Szilárd,Pite, meg én haladtunk lefele, meg egy autó felfele :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hú basszus és erdõben is félek ám... sõt ott még jobban...sosem lehet tudni mikor jön szembe egy másik bicajos, turista-család a kiskutyájukkal, esetleg erdész-autó, krossz motoros...kidõlt fa

Szerintem nem száguldozol te olyan gyorsan az erdõben, hogy ez problémához vezessen egy esetleges "összefutásnál" ;)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hú basszus és erdõben is félek ám... sõt ott még jobban...sosem lehet tudni mikor jön szembe egy másik bicajos, turista-család a kiskutyájukkal, esetleg erdész-autó, krossz motoros...kidõlt fa

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nézem az eredménylistát...hmm, azért nem semmi mennyien járnak montis versenyre. Outi versenyen jó ha vannak 100-an :(
Szerintetek ez miért van?

Azért, mert szerintem az emberek töbsége inkább erdõben teker "nyugott" körülmények közt, mint aszfalton a sok barom autós(nem mind az csak sok) közt és szerintem ezért vannak ott többen.

szerintem Hotmaat jól látja a dolgokat :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Azért, mert szerintem az emberek töbsége inkább erdõben teker "nyugott" körülmények közt, mint aszfalton a sok barom autós(nem mind az csak sok) közt és szerintem ezért vannak ott többen.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Megvan! Sunset a 102. 3 óra 58 perec

Nézem az eredménylistát...hmm, azért nem semmi mennyien járnak montis versenyre. Outi versenyen jó ha vannak 100-an :(
Szerintetek ez miért van?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Tudja vki Sunset civil nevét? Nagyjából ua-kor értünk clba Bükkön, kíváncsi vagyok hogy õ mikor érkezett be pontosan.
(Én:
228. K445 Móni Péter idõ:04:49:31 hátrány:02:29:54
Há' ez sovány lett :D De szakadó esõben meg köves lejtõkön nem hajtok...)

Deák Barnabás

Gratula mindkettõtöknek, hogy ilyen idõben elmentetek! Akkor az hány km volt?
Képzelem aki megnyerte, vagy az élbojban volt, azok mentek mint a kamikaze

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tudja vki Sunset civil nevét? Nagyjából ua-kor értünk clba Bükkön, kíváncsi vagyok hogy õ mikor érkezett be pontosan.
(Én:
228. K445 Móni Péter idõ:04:49:31 hátrány:02:29:54
Há' ez sovány lett :D De szakadó esõben meg köves lejtõkön nem hajtok...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja szutyok idõ
Mióta megvan a fejlámpám nem tudtam elmenni este az erdöbe tekerni, mert tuti nyakigérõ agyagos sár van, mint nálunk álltalában ilyenkor:(
Pedig nagyon zsir fénye van kivilágít a világból kb 5-ször többet világít, mint a ketáj kormány lámpám, pedig az se gyenge

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Azért az mekkora szivás, hogy tök jó idõ volt a nyáron azt jön egy maraton(Bükk) és megint esõ sár dzsuva.

Igen! Ez már elgondolkodtató! Ez már több mint egy összeesküvés-elmélet! :D

Én ha mentem volna (menni akartam volna) most törnék-zúznék!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Azért az mekkora szivás, hogy tök jó idõ volt a nyáron azt jön egy maraton(Bükk) és megint esõ sár dzsuva.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Igérem, hogy amint válaszolnak egyböl irok vissza, de még semmi. Ma irok nekik megint, hátha akkor szeretnek válaszolni.
Én igyekszem

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Üdv hotmaat!

nem jött még válasz email a 24H-val kapcsolatosan? :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na jóreggelt mindenkinek.
Hát látom veletek is rendesen kicseszett az idöjárás, de sebaj azt mondják, hogy a következõ hétvégén már szép idõ lesz.

Egyébként a dopping témához csak annyit, hogy volt sulyemelõ osztálytársam aki mondta, hogy álltalában az edzök menehelik az egész dopping ügyet, mert a "hülye" sportoló csak megeszi az edzõ meg az orvosa tudja, hogy mikor és mennyit, hogy "csucs" formában legyen, és ki is tisztuljon belölle a versenyre ja meg vannak olyan szerek állitólag, melyek arra vannak, hogy ne tudják kimutatni ezeket a szarokat. Ja az osztálytársam europa bajnok volt, de állitólag õ nem doppingolt:D

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Alföldön bicótúra? Nem lesz az egy kicsit uncsi? Amikor IC-vel mentünk Miskolcra olyan volt a táj, mintha egyhelyben jártunk volna. Vagy körbe-körbe.:)

És milyen városokat fog a túra érinteni?

Nem volt túra, csak versenyke és kizárólag az Ópusztaszer melletti erdõkben kellett bicózni.De jó volt, mert ott nagyon szép idõ volt,még strandolni is lehetett.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

A fõoldalon olvasom, hogy szeptember 3-án hegyi idõfutam lesz Dobogókõn. Jó lenne elmenni és megnézni (legalábbis én nézem) mit tudnak a lányok, srácok.
valakit érdekel?

Hallottam róla, de én kihagyom. Életemben egyszer vettem részt versenyen, Tarján-Bajna idõfutam... Annyira nem volt maradandó élmény, mindenki ül, punnyad, senki nem szurkol,nincsenek nézõk, a tombolán montis belsõket sorsolnak ki...

Schnellnek szurkolok! Bizti megnyeri a korosztályát! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ki?
Én csak az elmémben játszottam a gondolattal, és asszem senkinek nem meséltam róla :D
Csütörtökön megye Tamás (nem SchnellT) barátommal Budaörsre, aki akar csatlakozhat, az 1. fõutat kikerülve természetesen, mert az szar és nagy aforgalom..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

SchnelLTOmi asszem készül lelkesen, nyomja 1000rel a dobgókõi köröket....
Emszí Pite hogy ment a maraton?? Élménybeszámolót lécci!!! :)

SchnelTomi úgy emlékszem még lábadozik. Egyébként mikor mész tényleg Dobogókõre?
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!