Én már szerveztem egy Budaörs oda vissza utat magamnak, akkor esetleg majd Hotmaathoz is beugrok 8000ftvel, de az még majd kiderül....
Szeretem a pozitiv gondolataidat:)
Én már szerveztem egy Budaörs oda vissza utat magamnak, akkor esetleg majd Hotmaathoz is beugrok 8000ftvel, de az még majd kiderül....
Srácok szerintem ezen fölösleges törpölni KB ugyananyiból jön ki egy rendes Outi meg egy MTB is. Csak mást kell megfizetni az árban.
Pl a MTB-ben a telót addig a Outiban a Carbont. Ennyi SZERINTEM
Akárhonnan nézzük mind a 2-õ drága.
igazad van! vita lezárva :)Srácok szerintem ezen fölösleges törpölni KB ugyananyiból jön ki egy rendes Outi meg egy MTB is. Csak mást kell megfizetni az árban.
Pl a MTB-ben a telót addig a Outiban a Carbont. Ennyi SZERINTEM
Akárhonnan nézzük mind a 2-õ drága.
de ha onnan nézzük hogy van monti 25-ért is ... igaz teló nélkül ... de azzal is végig lehet menni egy maratonon ... kérdés hogy milyen körülmények között és mennyi idõ alatt
Ano Sorry, de ár/érték arányban az outi alkatrészek sokkal drágábbak!Na de ugyanez érvényes az outira is ... én láttam 40ezerért tavaly zsír új outit (levinél) ... és azzal is le lehet nyomni egy outi versenyt ... szóval akkor melyik az olcsóbb?
Nézd meg Schnellt...neki sincs telója azt ugrándozik, mint a zerge!de ha onnan nézzük hogy van monti 25-ért is ... igaz teló nélkül ... de azzal is végig lehet menni egy maratonon ... kérdés hogy milyen körülmények között és mennyi idõ alatt
de ha onnan nézzük hogy van monti 25-ért is ... igaz teló nélkül ... de azzal is végig lehet menni egy maratonon ... kérdés hogy milyen körülmények között és mennyi idõ alattJóvanna ott a pont, osanban Budaörsön láttam szép sárga oútit 39ért
akkor megdõlt a gondolatmenetem sajnálom...
Na de ugyanez érvényes az outira is ... én láttam 40ezerért tavaly zsír új outit (levinél) ... és azzal is le lehet nyomni egy outi versenyt ... szóval akkor melyik az olcsóbb?Ano egy maratont alivio cuccokkal meg nem agyonállítható telóval isle lehet nyomni, és az úgy olcsóbban kijön mint 130 rongy, csak aszéria gumikat kell cserélni normális jobb defekt tûrésûre, esetleg sárgumira
Ajánlókat én is néztem, de nem tom mi az, kellene szerzni párat
Nyilvános adatrokat megnézed, és ott a fóruminfo panel alatt van, h. Ajánlók:0...
nemértem mire gondolszLenne kérdésem:
Ha valakinek megnézed a nyilvános adatait akkor ott van olyan, hogy ajánlók az mi az?????
Sztem egy oúti versenyen azért is vannak kevesebben, mert egy normális oúti briinga monnyuk 130ból (sora szettel...) jön ki, amíg egy normálisnak tûnõ montit már lehet kapni 80 ezerért és kisebb ráfordítással egy elég jó gépet lehet belõle varázsolni, ami alkalmas maratonok letekerésére is...
na igen ... de te éppeszû és normális vagy ... nem úgy mint egyesek!!
amúgy ilyen barmok aszfalton is elõfordulhatnak ... ráadásul sokkal gyakrabban!