Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. augusztus 16. - 18:10
:Djólvan...ha süttök nekem szalonnát azért már megéri elmennem.De Ti aggig is nyugodtan koncentráljatok CSAK a tekerésre.a ropogósra sûlt szalonnát majd én elintézem:D
Írta 2006. augusztus 16. - 18:10
nnah ezután mindig tisztán viszem hozzád szervízre a bicómat... ha nem így vinném mond azt, h. nem érsz rám (de komolyan, nem akarom, fikázz a hátam mögött )
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 16. - 17:59
Nah sikerült megint benyelnem valami bacit amitõl hasmenésem lett.Már csak ezért is szeretném ha szervíz elött lemosnák a bicikliket,hogy ennek az esélye csökkenjen.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 16. - 17:49
Mi csak közigazgatásilag leszünk Pesten, maúgy Normafához közel, ahol jár a Bkv, de hogy mellik busza azt nem nagyon tudom....
és gyere el, fogunk szalonnát sütni, ha meguntuk a bicajozást
és gyere el, fogunk szalonnát sütni, ha meguntuk a bicajozást
Írta 2006. augusztus 16. - 17:44
Kisvirág forevör!:)jobb embert ha keresnétek se találnátok!én már csak tudom!fú de jó lesz nektek...megnéztem sportaktivot...hát bevallom nem így képzeltem el.hát ..... vagyok.de így hogy köröztök, majd mehtek szurkolni:)50% hogy Pesten leszek, Ti meg 100%, hogy 24h-n keresztül izzadtok a csapat-trikóba...
Írta 2006. augusztus 16. - 17:33
Már csak egyet kell aludni és Visegrád!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bemelegítés képpen lenyomtam egy Gorba kört 1 óra 40 perc alatt, Tarján felöl mentem Tata felé, láttam két balesetet, vagyis csaka végét, amikor már szedték össze a kocsikat, meg a zsaruk helyszineltek.... megérte elmenni, ilyent sem lát naponta az ember....
Akkor holnep reggel 8kor a tarjáni keresztezõdésben (a zsokásos helyen) tali!!!! de várom már
Ma bemelegítés képpen lenyomtam egy Gorba kört 1 óra 40 perc alatt, Tarján felöl mentem Tata felé, láttam két balesetet, vagyis csaka végét, amikor már szedték össze a kocsikat, meg a zsaruk helyszineltek.... megérte elmenni, ilyent sem lát naponta az ember....
Akkor holnep reggel 8kor a tarjáni keresztezõdésben (a zsokásos helyen) tali!!!! de várom már
Írta 2006. augusztus 16. - 13:15
ott a pont Anonál!
különben meg felraksz egy tételt a kormányra és go két kör alatt bevágod
Most nézem, h. már 7en pályáznak a dobogó felsõ fokára, köztük mi is (természetesen csak az V. korcsopiról beszélek!)
különben meg felraksz egy tételt a kormányra és go két kör alatt bevágod
Most nézem, h. már 7en pályáznak a dobogó felsõ fokára, köztük mi is (természetesen csak az V. korcsopiról beszélek!)
Írta 2006. augusztus 16. - 13:14
Ha minden kötél szakad, mehetek akár én is:))
De tényleg csak akkor, ha nem lesz más, mert én - ha addig nem gondolom másként- 18-án vizsgázom, szval buksiban elég elfoglalt leszek.
nembaj ha buksiban elfoglalt vagy ... itt úgyis az izomerõre lesz szükségünk
Írta 2006. augusztus 16. - 12:03
Akkor ha minden kötél szakad számítunk rád, vagy rájdgörlre...
részletek a sportaktiv.hu oldalon, lámpát aki jön azért vegyen
részletek a sportaktiv.hu oldalon, lámpát aki jön azért vegyen
Írta 2006. augusztus 16. - 11:50
Ha nem ér rá senki, akkor Anettnek összedobjuk a repjegy árát és jön Õ!
de Kisvirág még nem igazán nyilatkozott! Nos?
Ha minden kötél szakad, mehetek akár én is:))
De tényleg csak akkor, ha nem lesz más, mert én - ha addig nem gondolom másként- 18-án vizsgázom, szval buksiban elég elfoglalt leszek.
Írta 2006. augusztus 16. - 08:25
Ha nem ér rá senki, akkor Anettnek összedobjuk a repjegy árát és jön Õ!
Írta 2006. augusztus 16. - 07:19
Ano! Miért ugrana 24 órás verseny? Ridergirl20 elköti a montimat azt gyí! úgyis olyan lelkes!
jaja.ezt én is így gondoltam.szóval már agyalok rajta mióta írtad.és ha nem találtok jobb partnert, én szivesen.addig még egy hónap, lehet nem deglenék bele.mongyuk a részletekkel nem ártana tisztában lenni, de az már mellékes.so:ha nincs más, és Ti vállaltok, én vállalom.
bár most jut eszembe vmikor akkor lesz váltóverseny, amin a váltó leggyengébb láncszemeként részt kell vennem
na megnéztem.most bõgök:'(szept 16-17, tízpróba OB és váltó OB
áááááá
Írta 2006. augusztus 15. - 21:07
nos finom volt a mai tekerés, kicsit rövidke volt a hegy, de a végére így is elfáradtam....
holnap pihi nap lesz, meg mosom a mezem
holnap pihi nap lesz, meg mosom a mezem
Írta 2006. augusztus 15. - 20:24
Szevasztok!
Megérkeztem bringatáborból. Nagyon szép hely az a Sopron környéke...igazi bringás paradicsom, rengeteg bicikliúttal, és lenyûgözõ tájjal. Az összes utolsó kis falu is renbe van rakva, mint például Hegykõ is, ahol voltunk. Tisztára olyan mint Ausztria, de azért azt észreveszed ha átlépsz a határon, fõleg az útminõségbõl. Kicsit rossz volt az idõ, így Fertõ-tó kerüléssel együtt 300km-t mentünk. Minden szakirodalommal ellentétben, a tó körbe csak 130 km-be fáj, meg seggbe ha smirgli szerû gatyát veszel fel. Egyszer mindenképp érdemes ott kerekezni, az biztos, hogy utána nem fogod elkerülni a környéket. Legalábbis gondolatban biztos nem, amikor rászkódsz az otthoni fõúton.
Megérkeztem bringatáborból. Nagyon szép hely az a Sopron környéke...igazi bringás paradicsom, rengeteg bicikliúttal, és lenyûgözõ tájjal. Az összes utolsó kis falu is renbe van rakva, mint például Hegykõ is, ahol voltunk. Tisztára olyan mint Ausztria, de azért azt észreveszed ha átlépsz a határon, fõleg az útminõségbõl. Kicsit rossz volt az idõ, így Fertõ-tó kerüléssel együtt 300km-t mentünk. Minden szakirodalommal ellentétben, a tó körbe csak 130 km-be fáj, meg seggbe ha smirgli szerû gatyát veszel fel. Egyszer mindenképp érdemes ott kerekezni, az biztos, hogy utána nem fogod elkerülni a környéket. Legalábbis gondolatban biztos nem, amikor rászkódsz az otthoni fõúton.
Írta 2006. augusztus 15. - 16:37
Attól függ h. hova megy az ember! Ha másfél óra akkor fapados ha több akkor azért meggondolandóó!:chin:
Írta 2006. augusztus 15. - 11:53
A fapadosak kerülnek ennyibe. A Malévbe bele se merek gondolni, de mégis, most megnézem...jövõ hétre 54 ezer Ft a Malév. Hát asszem fapados forevör.és a fapados járatok??
Amúgy utaztam már fapadossal Wizzair. Annyi a külömbség, hogy nem adnak kaját a gépen (1,5 órára amúgy is minek) és nem a belvárosban tesz le, hanem a reptérrõl még buszozni kell max 1 órát. Puff neki.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 15. - 11:38
Anett vs. Fapad?
Anett szereti ha a pénzéért megkapja a kellõ kényelmet és kényeztetést.
Anett szereti ha a pénzéért megkapja a kellõ kényelmet és kényeztetést.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 15. - 11:14
Van közvetlen Londonba...kb 30 óra
Repcsivel tényleg fele annyi, de csak ha min 1 hónapra, de inkább 2 hónapra elõre veszed.
Ha jövõ hétre vennék repcsi jegyet az 50 ezer pénz lenne!
és a fapados járatok??
Írta 2006. augusztus 15. - 11:05
Jaja,Van itt sok sok csaj!
Írta 2006. augusztus 15. - 10:56
Anett a csalagútban nem csak vonatok járnak?
30 óra London busszal????? annyi idõ alatt bicóval kiérek
30 óra London busszal????? annyi idõ alatt bicóval kiérek