Most hogy Komáromban le van zárva az út, én épp az ellenkezõjén gondolkodom ...
Kénytelen vagyok kocsival járni melóba ... Oda is vissza is tiszta rémálom ...
És most egy kicsit sofõrszemmel: (Nézzétek el nekem ...)
2 majom kacsázik az út TELJES szélességében, kb 2-vel tekernek és beszélgetnek ... az még annyira nem is lenne gáz, ha nem lenne 2 km-es szakaszon 60 ilyen ...
1-es fõúton a kocsisor Komáromban mûszakkezdéskor nem kicsi ... kerékpárút nincs (Sajna ...) ezért a kerékpárosok ki a fõútra ... majd mennek ... van aki szépen az út szélén, van aki néha-néha berántja a kormányt a kocsik közé ... elõzni nem tudod õket, mert a szembeforgalom is fullos, és nem valami széles az út ...
Több száz bicikli, világítás egyiken sincs, minek az, tekernek mint az állat, beérek mögé és elõzném, erre szó nélkül, mindenféle hátrapillantás nélkül átlibben elõttem jobboldalól a balra, mert le szeretne kanyarodni ... én meg taposom a féket, és bízom benne, hogy a seggemben lévõ 75 másik kocsi is idõben lefékez ... (Ez persze már a kerékpárút mellett zajlik ... csak csendben megjegyzem ...)
Szóval 2 féle kerékpáros van ... Az egyik az aki tud kultúráltan kerékpározni, ismeri a kreszt, stb ... meg a másik, aki szarik mindenre, és sajna ezekbõl van a több ...
Amikor lezárták a hidat, tök örültem, hogy eltünik egy rakás balf..ék sofõr (Mert azoknál is ugyanaz a helyzet ... sofõrbõl is vannak ilyenek ...) helyette lett ugyanennyi bisóciklista, csak õk sokkal veszélyesebbek
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!