Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bõõõ
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Elárultad magad! :)
Mégse szeretsz annyira bicózni?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
én holnap reggel elbicózok edzésre, aztán át az usziba:Dfincsi lesz 35 fokos melegben:D
ilyen autós-><-bicós-><-gyalogos témához már nem szeretnék hozzászólni, azért annyit: nekem motor kelll

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mára már terveztem mással tekerést, de a holnapi napra lehet jelentkezni, fincsi lesz 35 fokos melegben :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Más valaki???????
senki nem kap az alkalmon, h. velem tekerhet?? :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
én nem megyek sehova...most jön ki rajtam a tegnapi nap. A napsütés kiszívta minden erõm, most kettõig se látok :P , hú nagyon kába vagyok.

Barátom meg szabit vett ki mára és itt takarít, mint egy Duracell nyuszi...jajj nekem :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
valaki ma egy kis öröm bicajozásra kapható????
monnyuk Tata oda vissza, többre most nem lennék képes :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

ööö...Lance Armstrong és a hidegvér! hihi
Gondolom te is olvastad a könyvét...egyszer egy kamionosnak beintett aki bosszúból összetörte a bicóját :D Azt' jó beperelték a kamionost mert az ott divat, és nyertek egy csomó pénzt :D

Itthon más a helyzet.Bár gondolom te is tudod hogy te lennél a hibás úgy is.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Gondolom te is olvastad a könyvét...egyszer egy kamionosnak beintett aki bosszúból összetörte a bicóját :D Azt' jó beperelték a kamionost mert az ott divat, és nyertek egy csomó pénzt :D

Nem olvastam csak elmesélték:) Igen ezt is hallottam...

Na mostmár húzok csicsikálni! Jó10!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

A végén mindenkinek igaza lesz:) Amúgy az ilyeneknek nem kell visszaszólni csak mosolyogni rájuk, és akkor felmegy a pumpájuk...Ezt Lance Armstrong is mondotta...

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Lehet van sok hüle bicós is, de áruld már el, mikor láttál olyat, hogy egy bicós odagurul az autó mellé és kioktatja, hogy pl: itt ám csak 50-el lehet menni, nem 80-al. Vagy: abban a kanyarban szabálytalanul elõztél, hogy merted?

Az autósok egyszerûen kihasználják, hogy nem tudjuk õket utolérni, rádkiabálnak valamit az elhúznak. De ha megállnának és kiszállnának a kocsiból, nekem elhiheted egybõl nem lenne akkora szájuk!

Meg amúgy se mutogassa nekem milyen erõs, mert kasznival a testem körül talán én is terminátornak érzeném magam, azt nyomornc bicós meg ha el van fáradva örül, ha fennmarad a bicón, ne várják már el, hogy: "szigorúan az útpadkán haladjunk 100 km-en keresztül!

Na tényleg peace...csak kidühöngtem magam! :)

A végén mindenkinek igaza lesz:) Amúgy az ilyeneknek nem kell visszaszólni csak mosolyogni rájuk, és akkor felmegy a pumpájuk...Ezt Lance Armstrong is mondotta...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Igen az tényleg érdekes A 11 es melletti kerékpárutat tényleg nem érdemes használni...mész szépen jó tempóval egyszercsak elfogy az út és a Duna jön alád, ha alszol bringálás közben...5 méteres szakaszokon be van szakadva az út.

...ha meg el akarsz menni Tát fele, akkor át kell kommandóznod magad a szalagkorláton. :P

Amúgy amiket itt írok az autósokról fel ne vegyétek, csak nagyon fáradt vagyok azt itt morgok, de abbahagyom.
Tudjátok jobb kint mint bent, mert ha elfojtja az ember az indulatait, akkor ketyós lesz :) Remélem értitek...mert én már nem sokáig...asszem alszom:)

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

jah egom és tát közötti bicós út helyzetet ismeri valaki Anetten és rajtam kívül?? a bicó út vége és bicóval behjtani tilos tábla kettõse elég érdekes volt, igaz, nem tûnt fel nekem, amíg vki nem hívta rá fe la figyelmemet :)
amúgy a 11es melletti "kerékpárutat" a saját és kerékpárom testi épségem miatt nem használtam inkább!

Igen az tényleg érdekes:D A 11 es melletti kerékpárutat tényleg nem érdemes használni...mész szépen jó tempóval egyszercsak elfogy az út és a Duna jön alád, ha alszol bringálás közben...5 méteres szakaszokon be van szakadva az út.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Dummyboynak igaza van. Éppen annyi tahó autós van, mint tapló "bringás". Ezért mindenki álltalánosít és ezért van az ellentét. Amúgy a legegyszerûbb megoldás az lenne ha lenne bicikli út.

Lehet van sok hüle bicós is, de áruld már el, mikor láttál olyat, hogy egy bicós odagurul az autó mellé és kioktatja, hogy pl: itt ám csak 50-el lehet menni, nem 80-al. Vagy: abban a kanyarban szabálytalanul elõztél, hogy merted?

Az autósok egyszerûen kihasználják, hogy nem tudjuk õket utolérni, rádkiabálnak valamit az elhúznak. De ha megállnának és kiszállnának a kocsiból, nekem elhiheted egybõl nem lenne akkora szájuk!

Meg amúgy se mutogassa nekem milyen erõs, mert kasznival a testem körül talán én is terminátornak érzeném magam, azt nyomornc bicós meg ha el van fáradva örül, ha fennmarad a bicón, ne várják már el, hogy: "szigorúan az útpadkán haladjunk 100 km-en keresztül!

Na tényleg peace...csak kidühöngtem magam! :)

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Jaja. Vízvezetéket cserélnek..:) Csináltatok képet a várból? Mert nekem még nincs:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jah egom és tát közötti bicós út helyzetet ismeri valaki Anetten és rajtam kívül?? a bicó út vége és bicóval behjtani tilos tábla kettõse elég érdekes volt, igaz, nem tûnt fel nekem, amíg vki nem hívta rá fe la figyelmemet :)
amúgy a 11es melletti "kerékpárutat" a saját és kerékpárom testi épségem miatt nem használtam inkább!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
A bicajút sem megoldás mert akkor a sok paraszt gyalogos fogja azt használni és ismét csak háborús helyzet alakul ki.Szerintem...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
júúúúj ma voltunk kis hazádban,asszem ott van most útfelújítás, megelõztünk egy traktort is :)és rájöttünk, h. milyen jó neked, h. bármikor átgurulhastz visegrádra a várhoz edzeni :)

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Dummyboynak igaza van. Éppen annyi tahó autós van, mint tapló "bringás". Ezért mindenki álltalánosít és ezért van az ellentét. Amúgy a legegyszerûbb megoldás az lenne ha lenne bicikli út.

Multkor Eszetergomban araszolgatott a sor, de néha-néha azért megindult, volt hogy 40 fölé is mentünk. A sáv közepén haladtam, mert jobb oldalt életveszély lett volna. Mögöttem egy Kia kisteherautó jött. Városból kifele amikor feloszlott a sor, a Kia megelõzött és kikiabált belõle egy kigyúrt izomagy: "Lukas láncal így mész?" Ezt mire érthette? Mert erre még nem jöttem rá:D

De azért vannak rendes autósok is. Egyszer Dobogókõrõl jöttem le össztelós bringával Esztergom fele...egyik kanyarba látom a táblát Útépítés!...30....a tábla nem hazudott, 2 méterrel utána 10 centis kaparások voltak...Na mondom itt nem fogok besatuzni inkább "báni áp". A többit már ki tudtam kerülni, és mutogattam is a mögöttem jövõ autósnak, hol van kráter mert eléggé szar volt a fényviszony. Amikor megelõzött megköszönte.:) Ezt én is szeretem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
most töröltem le :D , de letöltöm megint :), bár sztem elég nagy baromság, vagy csak ne mtudtam sosem rendeltetés szerûen használni :)