Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tul sok infot nem tok ITT találtam irtam nekik, hogy mikor kezdödik pontosan meg ilyenek, de még nem válaszoltak. Szerintem tuti fel kell rakni hozzá a rendes gumit, mert ugye tábringázás tehát terepen van, mondjuk én is ma hallotam elöször errõl, edig azt se tudtam hogy van ilyen.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mekkora a táv?
kb. menniy idõ lehet az, ami szükséges hozzá, ill vissza kell raknom hozzá az erdõgumit (nem gáz ha igen :D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

na látjátok, nem beszélek én olyan baromságokat :)
amúúgy van bicós kabátkám bibibíííííííííííííííííííííííí :D

Akkor voltál fent?
Csütörtök nincs kedvetek jönni tájbringázni(olyan mint a tályfutás)?
Itt lesz törökbálinton kb sötétedés elött 3 órával kezdödik és ingyenes adnak térképet meg minde.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

jó az
én is azon gondolkodom, hogy lecsiszolom a szétkopott svábli fast fred oldalbütykeit, és lesz 2,35-ös könnyû slick gumim....:)

na látjátok, nem beszélek én olyan baromságokat :)
amúúgy van bicós kabátkám bibibíííííííííííííííííííííííí :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ez egy igazi tanyabájk megoldás:) Ez jobb mint a kapatartó...egyik szipacs a faluban csinált magának fábol kapatartót az elsõ tengelyre, ráteszi a kapa nyelét egy fa "lapra" és nekidönti a kormánynak.:D Nagyon eredeti.

Az egyik haverom, volt Balatont kerülni, másnap meglátogatott bringával. Tiszta rozsda volt az egész lánc, és a küllõket kézzel tudtam meghúzni, mert teljesen ki voltak lazulva, fék persze nem nyagyon volt. Eddig oké lenne, csakhogy azzal a bringával volt Balcsit kerülni...Hát nem egy életbiztosítás...Pedig nem hülye az a gyerek, sõt elég okos...

Normális fék nélkül a kisboltig nem tekerek le! Ez ááállat...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Errõl jut eszembe!
Itt a faluban vett egy manusz új külsõket a cangájára, de túl széleset vett és nem forgott el a kerék. Megoldás?
Késsel levágta a rücsköket :bananadan

Ez egy igazi tanyabájk megoldás:) Ez jobb mint a kapatartó...egyik szipacs a faluban csinált magának fábol kapatartót az elsõ tengelyre, ráteszi a kapa nyelét egy fa "lapra" és nekidönti a kormánynak.:D Nagyon eredeti.

Az egyik haverom, volt Balatont kerülni, másnap meglátogatott bringával. Tiszta rozsda volt az egész lánc, és a küllõket kézzel tudtam meghúzni, mert teljesen ki voltak lazulva, fék persze nem nyagyon volt. Eddig oké lenne, csakhogy azzal a bringával volt Balcsit kerülni...Hát nem egy életbiztosítás...Pedig nem hülye az a gyerek, sõt elég okos...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Szerinted mennyire stebil egy olyan külõ amit megfarigcsáltak?
Nem hiszem, hogy tulságosan.

jó az
én is azon gondolkodom, hogy lecsiszolom a szétkopott svábli fast fred oldalbütykeit, és lesz 2,35-ös könnyû slick gumim....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
az enyémen sincsen rücsök, mégis milyen jó :D
na de nem hülyülök, inkább megyek Budaörsre a dekatlanba, természetesen bicóval! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Én is azt csináltam volna :D, vagy olyant vettem volna, amilyen az eredeti volt :)

Szerinted mennyire stebil egy olyan külõ amit megfarigcsáltak?
Nem hiszem, hogy tulságosan.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Én is azt csináltam volna :D, vagy olyant vettem volna, amilyen az eredeti volt :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

fõleg most, h. a rücskök nem fognak vissza

Errõl jut eszembe!
Itt a faluban vett egy manusz új külsõket a cangájára, de túl széleset vett és nem forgott el a kerék. Megoldás?
Késsel levágta a rücsköket :bananadan
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
kutyuval még nem taliztunk.ja!veszély??????edzésen!!!!(ugye most csinálják a rekortánt, és le kell mennünk alsó pályára.)5kóbor dög mászkált falkába verõdve.már nézegettem, melyik fára tudok felmászni.aztán magabiztosnak álcáztam magam és átkeltem köztük...
good night

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ami nem siló, és jó nagy a csöve és nem nõnek a kukorica növények sûrûn és jól meg van már tördelve :D ha megvan tördelve akkor mások is szedtek belõle, szal nem lehet olyan szar :D
de a legjobb amit a boltban veszel, azt tuti "alig" szennyezett :)
na én elléptem pihizni, szép napot mindenkinek erre az 1 óra 27 percre!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Megbocsátok! ;)
Most akkor melyik kukoricáról van szó?Melyik jó kukorica?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem rád céloztam, meg mindenkinek saját felelõssége, h. merre járkál.... régebben, amíg nem voltam aszfaltbetyár, addíg én is jártam arra, csak aztán rájöttem, h. a hosszabb rövidebb elven az 1es úton gyorsabban kiérek Tatára, fõleg most, h. a rücskök nem fognak vissza :D
jah meg miután taliztam egy rottveilerrel (úgysem írom jól, de hátha), azóta nme megyek arra, meg lepergett elõttem életem filmje, a sok buszos kaland, meg defektes bicóval hazaséták :D, de szerencsére elõbukkant a kedves gazdi is :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
tényleg ketyósok vannak arra?talán rám gondoltál.mi szeressük azt az utat, és még nem szívtunk.meg amúgyis "meg kell szoknom"

de látom Tamás milyen érzékeny lélek, úgyhogy szánom-bánom h a lelkedbe tapostam.egyébként az biztos kiváló minõségû kukorica, csak legutóbb még éretlen volt

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

:glaszcze:

:sloneczni
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Most miért így mondjátok hogy nekem jó lesz?Olyan,olyan...áhhh...:offtopic:

ezt a mamám szokta mondani, amikor valami márkás cuccot veszek, h. minek ilyen drága cucc, jó nekem az olcsóbb is, ne legyél ilyen....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

:glaszcze:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts