Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. augusztus 23. - 09:53
Télleg és melyiken megyünk, a hosszú vagy a rövid távon? és mennyi idõ alatt mehet le ez a szösszenet, lápmát hozzak?
Írta 2006. augusztus 23. - 09:17
Írta 2006. augusztus 23. - 09:09
15:50kor van egy vonat Tbálinton, ha mentek, akkor én is mennék...
és akkor 15:50kor találkozhatnánk a vasútállomáson....
Írta 2006. augusztus 23. - 07:45
Talalka 16:30 utan Cora Ny-i oldalan. Valoszinuleg majd latod a bicikliket. ;-)
Ha nem indultal meg ilyenen akkor a rovid palyat javaslom.
Kapsz egy terkepet, melyen lesz kb. 6-8 pont amit meg kell talalni. A pontokon egy 30x30cm narancs-feher boja van, s egy elektronikus dobozka.
Kapsz egy dugokat (chip) is, amit a pontokon levo dobozokon talalhato lyukba kell dugni 2 pasodpercre - ezzel igazolod, hogy megtalaltad a pontot.
A pontokra olyan utvonalon jutsz el ahogy akarsz, de a pontokat sorrendben kell fogni.
Bringas versenyrol leven szo erdemes utakon/osvenyeken haladni - de van amikor akar 2x nagyobbat is erdemes kerulni egy gyorsabban tekerheto ut kedveert.
Terkeptartot kapsz, ha eleg koran josz, s nem vittek el a tobbiek. A kormanyra erositheto, hogy tekeres kozben is nezhesse az ember a terkepet.
Hatranya, hogy nem latod az elso kereket, s van akit ez zavar erdei utakon torteno tekeresben.
Venni legkozelebb Becsben es Pragaban lehet 20-30 euroert - de tobben maguk eszkabalnak valamit, mint peldaul a VB 5. helyezett Anna is.
De hasznalata egyaltalan nem kotelezo. Ha nem a gyozelemre tor az ember, akkor megvan nelkule is.
Irj ha van kerdesed meg. Ha nem, akkor csutortokon talalkozunk!
Udv,
Sun
+++++++
A csütörtöki tájbringa sorozat elsõ fordulójának részletei
Találkozó: Törökbálint, Cora parkoló (a Cora Ny-i sarkánál)
Rajt: 17.00
Bontás: 19.00 indul
Elõzetes pályaadatok (légvonal / tekerve):
hosszú: 10km / 16km (edzõ kategória)
rövid: 5km / 8km (népszerüsítõ kategória)
Pontfelszerelés: Sportident - köszönet az UNITIS támogatásának!
Nevezés: Elõnevezés nem kötelezõ - de nagyban segíti a Rendezõség munkáját, és tiszta térképet biztosít.
Nevezési díj: Nincs - köszönet a BTFSz támogatásának!
Egyéb szolgáltatások:
- Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni.
- A Célban csomagmegörzést biztosítunk.
Biztonsági elõírások:
- Bukósisak használata kötelezõ.
- A pályák részben lakott területen haladnak, ahol a KRESz elõírásai kötelezõek.
- Az erdei útvonalak technikás, nehezen biciklizhetõ szakaszokat érintenek, ahol a fokozott figyelem ajánlott.
A Rendezõség fenntartja a jogot a pályák idõjárásnak és sárviszonzoknak megfelelõ átalakítására,
de a meterológia szerint csütörtökig nem lesz esõ. :-)
További információk
sandor_talasKUKACyahoo.com (20) 364 2734
marosffy.orsiKUKACmail.datanet.hu (20) 563 1262
Mindenkit szeretettel várunk!
Írta 2006. augusztus 23. - 07:39
Ezek mind semmik, a dinamóhoz képest.... Nekem is van egy Cateyem, azt hittam hogy az a legjobb lámpa a világon, aztán amikor bekapcsoltam a dinamót ketté állt a fülem. 30-nál már két sáv szélesen világít, de elég 20szal menned, hogy jól lássál. Sõt még villogni is lehet, csak faroltatni kell a hátsót. Unokatestvéremnek is olyan a lámpája mint nekem, és egyszer kipróbálltuk egymás mellet menve, marha jó. Amikor szembõl jöttek az autók nem tudták, hogy mik vagyunk, és sorba kapcsolták fel a refiket. (nem azért mert csak pislogott valami, az út szélén)
Halogén égõvel tényleg elég kraftos, outin nekem is az volt míg mûxött a dinamó...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. augusztus 23. - 07:29
http://www.mountex.h...1446&catalog=61
És a fényereje...
Írta 2006. augusztus 22. - 23:09
Írta 2006. augusztus 22. - 21:47
húú már ki is próbáltam, igaz esõ nem esett, de este 8körül már jó volt, h. rajtam volt, 5kor meg melegem volt benne, nélküle meg fáztam...
Írta 2006. augusztus 22. - 19:24
Írta 2006. augusztus 22. - 19:21
Írta 2006. augusztus 22. - 18:58
Ezek mind semmik, a dinamóhoz képest.... Nekem is van egy Cateyem, azt hittam hogy az a legjobb lámpa a világon, aztán amikor bekapcsoltam a dinamót ketté állt a fülem. 30-nál már két sáv szélesen világít, de elég 20szal menned, hogy jól lássál. Sõt még villogni is lehet, csak faroltatni kell a hátsót. Unokatestvéremnek is olyan a lámpája mint nekem, és egyszer kipróbálltuk egymás mellet menve, marha jó. Amikor szembõl jöttek az autók nem tudták, hogy mik vagyunk, és sorba kapcsolták fel a refiket. (nem azért mert csak pislogott valami, az út szélén)
Az olyan a lámpálya mint neked azt melyikre érteted?
Írta 2006. augusztus 22. - 18:42
Mindent szabad
Cateye HL-EL500
Petzl Myo XP fejlámpa
Írta 2006. augusztus 22. - 18:23
Aham köszi szépen,én ezzel szemezgettem :
http://www.mountex.h...6022&catalog=61
Aszt is néztem tejesen jó fénye van szerintem sokkal többre mész vele, mint bármelyik Cateyel vagy hasonló kormánylámpával.
Más:
Gyerekek olyan fasza kis bringás könyvet vettem
A címe: Mountain Bike RIDER és nagyon jó nem ez az álltalános bicikliskönyv hanem minden bennevan, hogy hogyan kell szerelni stb.....
Már itt is leszakatt az ég pont amikor a kocsiba pakoltam a Coránál nagybavásárlás után mit is mondjak, isteni volt:)
Írta 2006. augusztus 22. - 18:19
Hotmaat! És élesben is kipróbáltad már? mert szép és jó, hogy ekkora fénye van a fejlámpának, de a fejed kevésbé fix mint a bicaj. Aztán lehet mindent világítsz csak az utat nem
De ha már volt teszt élesben és mûkszik, akkor tárgytalan.
Proszáltam teljesen jó.
Mellesleg hülyeség a fejed jobban ring elgondolás(bocsi ne vedd személyes sértésnek) mert ha mész erdöben akkor ugyis mozog a canga is elég rendesen fel-le-jobra-bllra lehet hogy országutinál tényleg számit, de ösvényen tökmindegy meg ugye ez a fejemhez van rögzitve a szemeim felett 3 cm-re ugyhogy ha jól belövöd indulás elõtt akkor mindig oda világit ahova kell.
Írta 2006. augusztus 22. - 18:18
Aham köszi szépen,én ezzel szemezgettem :Mindent szabad:D
Cateye HL-EL500
Petzl Myo XP fejlámpa
http://www.mountex.h...6022&catalog=61
Írta 2006. augusztus 22. - 18:14
hotmaat és megszabad kérdezni,hogy milyenek ezek a lámpák ? Cateyen és Petzen belûl?mármint a tipusra gondolok,mert én is szándékozom lámpát venni és még vacilálok hogy milyet .
Most amim van az egy Cateye HL-EL 510-es és ez mellé kéne még valami .
elõre is köszi
Mindent szabad:D
Cateye HL-EL500
Petzl Myo XP fejlámpa
Írta 2006. augusztus 22. - 17:30
Szmörre írta, hogy a szüleinél lesz Erdélyben és ott is van net!!!
:nonono:
Írta 2006. augusztus 22. - 17:22
Szilárd! Szmörre Erdélyben van!
Milyen a dzsekid, és mennyiért boltoltad?
Grolsch, Erdélybe is hamar eljut az esõfelhõ..elég hamar:) Amikor esett,akkor beszéltem egy ismerõsömmel msn-en,aki Debrecenben lakik és nem telt el 5 perc,hogy ott is elkezdjen esni.
Viszont annak örülök,hogy MÁR nem esik és derült az ég...hamarosan megyek is bringázni! Valami Gorbakört(SchnellTomi..és nem Tata felõl:D )
Írta 2006. augusztus 22. - 17:21
de az árleárazás lehet, csak üzleti fogás, h. a naív gyerekek megvegyék a cuccot
De Szmörrét láttam egyik nap fórumon!
Írta 2006. augusztus 22. - 17:14
Milyen a dzsekid, és mennyiért boltoltad?