az földúton van, Tamásnak meg csak aszfaltbetyár bicói vannak, és nem tud kkimenni, csak gyalogszerrel.... meg az olyan hely ott Kertyáros mögött, h. nem szívesen járok arra, elég fura arcok élnek arra
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. augusztus 21. - 21:51
Írta 2006. augusztus 21. - 21:48
én is tudok (jó) kukoricaföldet, az tök közel van.kimegyükt kertvárosból tata irányába egy földúton, és úgy 800m-re ott találod magad.de azt olyan királyul ültették, h még az út közepén is nõtt.mondjuk mi a múltkor nem mertünk enni belõle, de kedves Tomásznak biztos jó lesz:)
Írta 2006. augusztus 21. - 21:43
GMO: Genetically Modified Organs
Vagyis génkezelt
A siló kukoricát a zöld részéért termelik, vagyis nem cél, hogy csõ legyen rajta, ha van, az is satnya.
Vagyis génkezelt
A siló kukoricát a zöld részéért termelik, vagyis nem cél, hogy csõ legyen rajta, ha van, az is satnya.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 21. - 21:39
Azon látszott, h. nem siló kukorica, vagy csak jól megfõzted
de ha naon sûrû volt és picik is, akkor én odaadnám az AVE RT nek
de ha naon sûrû volt és picik is, akkor én odaadnám az AVE RT nek
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 21. - 21:37
a tegnap szedettõl még nem fostam! :D
Az meg szerintem k*rván mindegy hogy melyiket eszed.Az embernek szánt kukorica meg tele van génkezeléássel.Az jobb?
Az meg szerintem k*rván mindegy hogy melyiket eszed.Az embernek szánt kukorica meg tele van génkezeléássel.Az jobb?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 21. - 21:35
Az ki a rák?:eek:ezt a GMO-nak mond :lol1:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 21. - 21:32
Tévedésben élsz kisbarátom, a silókukorica az ilyen igénytelen szar (emebri fogyaztásra nem ajánlott) vagyis állati takarmánynak termelik, baromi sûrûn terem, így a termés kisebb lesz, de a malacoknak jó!
Anett én falusi gyerek voltam addig, amíg bicózni nem kezdtem, azóta nyári munkás vagyok, voltam, h. az igényeimet fedezni tudjam
Akkor megyek egyedül, legalább nem lesz ciki hazafelé vonatra szállni
Anett én falusi gyerek voltam addig, amíg bicózni nem kezdtem, azóta nyári munkás vagyok, voltam, h. az igényeimet fedezni tudjam
Akkor megyek egyedül, legalább nem lesz ciki hazafelé vonatra szállni
Írta 2006. augusztus 21. - 21:29
ezt a GMO-nak mond :lol1:Kukorica az kukorica!MEG KELL ENNI AZTÁN CSÁÁÁ
Írta 2006. augusztus 21. - 21:23
Hú de jó, bejött a tippem, de ugye nem valami siló kukoricát szedtél, hanem normálisat????
én is függõ vagyok, húú erre gyúrok már 2005.11.06. óta
Kukorica az kukorica!MEG KELL ENNI AZTÁN CSÁÁÁ
Írta 2006. augusztus 21. - 21:20
Hú nekem még egy picit messze van a fórumfüggés...de ami késik nem múlik!!
Schnell lehet leszedett, valami barkó reziszten hibridet és kinõ tõle még egy pár füle
tényleg...siló kukorica, Szilárd te miket nem tudsz?
Na ma voltam a Raiffeisen banknál interjún...húúú tök aranyosak voltak. 1,5 órán keresztül kínoztak 3-an kereszt kérdésekkel...tényleg jó volt, majd értesítenek...csak oda kéne költöznöm Székesfehérvárra...háááát, asszem inkább máshova költözöm :-D
Szilárd holnap nem érek rá...szervezkedem ezerrel...
Schnell lehet leszedett, valami barkó reziszten hibridet és kinõ tõle még egy pár füle
tényleg...siló kukorica, Szilárd te miket nem tudsz?
Na ma voltam a Raiffeisen banknál interjún...húúú tök aranyosak voltak. 1,5 órán keresztül kínoztak 3-an kereszt kérdésekkel...tényleg jó volt, majd értesítenek...csak oda kéne költöznöm Székesfehérvárra...háááát, asszem inkább máshova költözöm :-D
Szilárd holnap nem érek rá...szervezkedem ezerrel...
Írta 2006. augusztus 21. - 21:20
gyógyítható...
Oh,Ezt öröm hallani.
Ki és hol kezeli ezt?
TAJ,személyi,Lakcímkártya kell hozzá?
Írta 2006. augusztus 21. - 21:19
Én még csak baka vagyok... Undorító az az ujonc felirat a nevem alatt.
Na húzok csicsikálni pápá.(hogy a modi ne haragudjon: Jó éjt!)
Na húzok csicsikálni pápá.(hogy a modi ne haragudjon: Jó éjt!)
Írta 2006. augusztus 21. - 21:12
Hú de jó, bejött a tippem, de ugye nem valami siló kukoricát szedtél, hanem normálisat????
Írta 2006. augusztus 21. - 20:48
Én nem megyek. De nézz körül helyettem is.
Hotmaat a Cateye lámpádnak mennyire jó a fényereje?
Most mi van ugye csak viccelsz!?
Hát jó-jó, de szerintem inkább vegyél Petzl fejlámpát, mert ugyanabból a pénzbõl joval nagyobb fényeröt kapsz, és még a kanyarba is bevilágit mint a luxusautokban.Majd rakok fel képet a fényérõl.
Írta 2006. augusztus 21. - 20:46
gyógyítható...FÓRUMFÖGGÕ LETTEM! :impra:
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 21. - 20:24
Nah meg is jártam!
Csak kimentem környe felé és a gyorsforgalmi út dombtetején találtam is.És már fõõõõ' is
FÓRUMFÖGGÕ LETTEM! :impra:
Csak kimentem környe felé és a gyorsforgalmi út dombtetején találtam is.És már fõõõõ' is
FÓRUMFÖGGÕ LETTEM! :impra:
Írta 2006. augusztus 21. - 20:01
Hú tényleg...nem hiszem el hogy elírta Ez ilyen nõi betegség lehet....
Stibi...balról a Duna lesz
jaaaa....már tudom melyik az az út, arra bringával még nem is mentem.
Ne hülyüljetek! Balra hatalmas hegyek vannak, onnan marha szép a kilátás, csak elötte egy picit vizes leszel...
Írta 2006. augusztus 21. - 19:17
finom 40es kör meló utánra és még kukoricát is szedhetsz, és nézd meg az összes földet, h. a legszebbet szedd le!
Írta 2006. augusztus 21. - 19:16
Ok,megnézem arra!
Írta 2006. augusztus 21. - 19:07
Nézz el Bokod felé, majd Dad és KÖmlõd és újra Környe majd Tbánya, arra jó kis kukorica földek vannak arra, jó szerencsét a kereséshez, még ma is elmehetsz arra