Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. augusztus 28. - 22:05

a honlapunkon dolgozunk..rendessen, de vanank videóink amit fel is rakunk és a városi tv is közvetít majdan, köszönjûk a jókívánságokat, remélem síkerrel járunk, mind az ídõvel, minda cél elérésében.megpróbálom felrakni a cajgám képét, és ha valaki ismer még toxic tulajdonodt szóljon ám..na sziazstok és nyeregre fel
Írta 2006. augusztus 28. - 20:42

Annak aki távozik az élõk sorából...óóóó(elrontottam)

Írta 2006. augusztus 28. - 20:28

A sárga klipszszíjat több mint vaéószinû, h. nem látod többé a kezedben, mert az olyan retkes, h. nincs arcom visszadni, és mivel jövök Neked eggyel, így újat küldök

tudok még írni, tehát írtam...
Jelzem már 30 forintot kaptam a leendõ országútimba, még valaki egy 10 HUFos felajánlást??? Szívesen fogadom még a felajánlásokat, és van még hely a vázon...

Ááááááá itt a 3. kelly's atopikban, üdvözlet itt!!

Írta 2006. augusztus 28. - 20:16

itt uj vagyok még, de Komárom környékén régi lovas--Jelenleg mi csináljuk a Komáromi Kerékpáros Túraszakosztályt a kassák klubbon belûl.A megyei ujságból már hallhattatok rólunk, több szép egy és több napos túrákon veszünk részt, amit mi találunk ki szervezünk meg. Odáig jtottunk hogy a Komáromi Hívatal engedélyezte, hogy íhvatalossan is a város zászló hórdózi lehetünk, ami annyit jelent, hogy túráinkon a Komáromi zászlót vosszük magunnkal és képviseljük városunkat. Az idei év túráink ami több naposak voltak: Kõszeg_ Underpollandorf_ Lochkenhause- Menners-Bozsok-Cák_velem és környékük, közel 500 km-er, aztán Balaton és környéke 470km-er és most e hétvégén megcsínáljuk az évad zárónkat és egybe kerekes páylafutásunk csúcsát.......feltejerünk az 1014m magas Kékestetõre.2001-be vásáróltam egy Kelly's Tiger kerékpárt, amit hosszú munkával, de egyedivé alakítottam, majd ez év márciusába megvettem a máspdik Kelly's-e,et egy 2006-os Toxic-ot, ami álom bringra. Hírtelen ennyi és kérlek szorítsatok, hogy szombaton az az 2006.09,02-én síkerûljön a csúcsdöntésümnk kerékpárral..további szép napot és bringás ídõt..Tom
Írta 2006. augusztus 28. - 19:52

váltásruha ... meleg ruha (bringás és sima) esetleg esõkabát vagy esernyõ (tapasztalva az idei összes maratoni idõsárást ...), sátor (már akinek van és eltudja hozni), 1-2liter víz (de az sem sükséges mert lesz ott csap illetve kapunk majd valamicske piát (pl vizezett redbull:) ... legalábbis eddig volt olyan is) kaja: szenyó pár db ... mûzlibõl pár db, de szerintem a legjobb ilyenkor valami tésztát hozni (megfõzve) és hozzá valami rátétet (bármi jó, de az édes feltétek az ütõsek ilyenkor /energia!!!/

továbbá minden olyan ami egy túrához kellhet: pumpa, belsõ, gumileszedõ, foltozó és alapszerszámok
röviden ennyi, ha eszembe jut még valami akkor írok még!
Írta 2006. augusztus 28. - 19:50

Köszönöm Szilárd!Mivel ma már nem biztos, h. tudok írni, így most írom le Anettnek, h. sok sikert az új életedhez, meg ne felejts el minket, meg ha hazajössz(végleg) akkor majd megyünk Pannonhalmára, mert arra is van egy fincsi hegy
Jah és küldd majd el a címed és megy a klipszszíj, h. ne felejtsd el, h. mivel kezdted az ipart pár éve
Neked is jó utat Németországba.
Ha mégegyszer meglátom a klipszíjamat(adat) kiakadok mint egy kakukkos óra

Remélem azért gyakran tudok netezni, vagy vmi olyan munkahelyem lesz ahol van internet

majd küldök képet az új bicómról, ha már lesz egy odakint

Írta 2006. augusztus 28. - 19:33

Csak le ne szakadjon az ég!Jó utat, meg örülök, h. megismertelek, és mire hazajössz még erõsebb leszek hegyen is meg síkon (na jó ez gáz...
)

És persze jó utat.
Írta 2006. augusztus 28. - 19:33

Írta 2006. augusztus 28. - 19:28

Kopóeszközre nem írok nevet, tehát ne is akarjátok, h. a fogaskoszorúra írjam valakinek a nevét!
Jelzem a sátrat nem tudtam összeállítani, de holnap apucim összeállítja és majd le msnezem szüleimmel és majd megpróbálom felírni a fórumra, vagy megírom smsben vkinek, h. jó-e...
Mivel ma már nem biztos, h. tudok írni, így most írom le Anettnek, h. sok sikert az új életedhez, meg ne felejts el minket, meg ha hazajössz(végleg) akkor majd megyünk Pannonhalmára, mert arra is van egy fincsi hegy

Jah és küldd majd el a címed és megy a klipszszíj, h. ne felejtsd el, h. mivel kezdted az ipart pár éve

MIt kell még ilyenkor írni?? Jó utat, meg örülök, h. megismertelek, és mire hazajössz még erõsebb leszek hegyen is meg síkon (na jó ez gáz...

Írta 2006. augusztus 28. - 19:07

A turon mondta a közvetitõ, hogy a leggyorsabb szakaszon egyszer már mentek valami 4x-es átlagot aszem 47 volt
Ugyhogy edszhetsz addig 1 kicsit
Én úgytudtam, hogy 49,2-es volt eddig a leggyorsabb átlag...

Szerintetek van a földön olyan hely, ahol tudsz menni egy kört végig hátszélben? Mert mostanában kicsit nagy a szél:( Meg hideg is van...
Írta 2006. augusztus 28. - 19:06

Lea!Mi nem beszéltünk már vala?
Fórumon még nem csak telefonon amikor Tomit hívtad egyszer
Írta 2006. augusztus 28. - 17:57

Írta 2006. augusztus 28. - 16:33

1. Szilárd! Az senki sem mondta hogy NINCS!Csak hogy SZAR!15 perc alatt nem lehet elemet töltni!
2. Kisvirágocska,mi azt hittük Te nagy zsenije vagy ennek és mi kérünk majd tõled linket a részletes térképrõl.
Adok linket:
http://lazarus.elte....yar/magyall.htm
http://www.tajfutas.lap.hu/
ha bringásat is szeretnétek, akkor : http://www.orienteering.hu/techno/
Ott találhattok térképeket, stb.
Írta 2006. augusztus 28. - 14:19

egy nagyobb összeg, monnyuk 50rongy felajánlásánál, akár a mezem hátára is hajlandó vagyok felírni a nevet!

És természetesen a felajánlást köszönöm, a neved a monoblockház (?) alsó részén helyet is kap!

Írta 2006. augusztus 28. - 14:17

Írta 2006. augusztus 28. - 14:10

Adományokat várok az új országútim beszerzéséhez, a felajánlásokat priviben várom és minden felajánló neve rákerülne a vázra! Továbbá várom nagy cégek jelentkezését is, persze ekkor a cég neve foglalhatna el egy egy helyet a villán, esetleg a felsõcsövön!

Írta 2006. augusztus 28. - 14:07

Ugyhogy edszhetsz addig 1 kicsit
Írta 2006. augusztus 28. - 14:05

hmmmmmmm asszem bicajjal megyek holnap Hamburgig akkor

Írta 2006. augusztus 28. - 14:04

Egyébként olyan 16-os átlaggal már lehet érmünk szerintem ahogy néztem.
Ja mindenki edze magát az éjszakai tekeréshez, mert azért nem kicsit lassít az emberen a sötét
Írta 2006. augusztus 28. - 14:00

Üdvözlet Edit! A versenyhez egy kis tájékoztató, mindenkitõl 120 %os teljesítményt várok, mert éremmel a nyakamban szeretnék hétfõn suliba menni

((persze magamtól is!))