Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a vásárlás nálunk nem 10 perc ám, elindulunk fél 4kor és valamikor 6ra hazaérünk... meg nem csak kaját kell venni a maratoni vonatozásra, hanem ajándék is kell a fogadó családnak, amit még abszolút nem tudom, h. mi lesz.... :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Huh de elfoglalt vagy:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem kell köszi, mivel azt sem tudom mikor lesz ma rá idõm, mivel ma egyéb dolgom is van, be kell vásárolni holnpara, meg ilyenek, de megoldom, vagyis apukámmal megoldjuk... :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Uh ez bizar szerintem is inkább valami fénycsõ kéne mondjuk el lehetne hozni egy ilyet is arra az esetre, ha esne, mert esöben nem szivesen hülyéskednék elektromos dolgokkal.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

passz, kb 3 éve láttam utoljára összeállítva, de sztem az a legkevesebb...

Ha kell segítség a sátor állításhoz akkor szólj! Megyek segítek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
passz, kb 3 éve láttam utoljára összeállítva, de sztem az a legkevesebb...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

ma délután megpróbálom felállítani, nem tom mennyi idõm lesz rá, de igyekszem majd sort keríteni rá...
ez az: http://www.luxoranti...ics/01223_b.jpg
csak piros meg sárga asszem és nem teljesen üveg, hanem fémbõl van, és csak ahol világít, ott üveg, túl nagy fényerõt nem kell várni tõle :)
3x3as lehet kb. és olyan magas, mint én vok...

Valami fénycsõvel vagy egy 100-as izzóval jobban járnánk. A sörsátorban nem lehet felakasztani ilyesmit a vázra?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ma délután megpróbálom felállítani, nem tom mennyi idõm lesz rá, de igyekszem majd sort keríteni rá...
ez az: http://www.luxoranti...ics/01223_b.jpg
csak piros meg sárga asszem és nem teljesen üveg, hanem fémbõl van, és csak ahol világít, ott üveg, túl nagy fényerõt nem kell várni tõle :)
3x3as lehet kb. és olyan magas, mint én vok...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nemtom mi az a viharlámpa, de hozd el ha világit akkor csak jó lesz.
Ja a sörsátrat meg minél elöbb fel kéne állítani, hogy kafa e

Mekkora az a sörsátor?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Viharlámpa van 2 a tulajdonunkban, meg valami nálunk stekámpának nevezett (nem tom mi a rendes neve) dolgot tudok szerezni, sima 40es 60as vagy 100as izzó megy bele...
jah és hosszabbítót megpróbálok szerezni, meg elosztót is!
((nem kizárt, h. Mxnek igaza van...))

Nemtom mi az a viharlámpa, de hozd el ha világit akkor csak jó lesz.
Ja a sörsátrat meg minél elöbb fel kéne állítani, hogy kafa e

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem is jobb ötlet, ha nem viszünk meleg kaját, hanem csak kenyeret meg szalámit, meg pénzmagot meleg kajára, mert egyszerübb is, meg ugyse lesz kedvünk fözöcskézni.

Ja meg a mennyiségeket kéne kitalálni.
Amit irtam lejebb szerintetek jó? Mondjuk rá lehet még dobni pár olyan energia zselét.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Viharlámpa van 2 a tulajdonunkban, meg valami nálunk stekámpának nevezett (nem tom mi a rendes neve) dolgot tudok szerezni, sima 40es 60as vagy 100as izzó megy bele...
jah és hosszabbítót megpróbálok szerezni, meg elosztót is!
((nem kizárt, h. Mxnek igaza van...))

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Most néztem a verseny honlapján, hogy lesz büfé meleg étellel. Lehet hogy inkább mégse kéne fõzni, meg a mikro használatát se ajánlják, mert összeomolhat a rendszer. A mikrohoz képest a rezsó jóval több áramot vesz fel.
Inkább a világítást kéne megoldani. Valaki ötlet?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Kis pontosítás végett 6-an megyünk, mert Ano is jön tehát ha mindenki ugyanannyit fog tekerni akkor az fejenként 4 óra.
Az 1 óra azért jó, mert annyi kell, hogy ne legyen veszteséges a mezcsere meg minden, meg ha kihajtod magad akkor utánna 5 órád van pihizni ami azért böven elég kell hogy legyen. Egyébként valami sorrendet is fel kell állítani, hogy ki után ki jön.

Elfelejtettünk egy apró dolgot kelleni fog valami lámpa szerü dolog is a sátorhoz, ami este világít nekünk

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Anettnek igaza van. Inkább sokszor keveset menni, mint kevésszer sokat. Így nem lesz az, hogy mész egy csomót, teljesen kifulladsz, aztán meg 10 órán keresztül nem csinálsz semmit. Mindenki megy egy keveset, aztán kis pihi.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
ööö...nem akarok beledumálni, ha már úgyse leszek ott, de Schnell Tominak el kéne gonolkodnia, hogy ha egy normál ember (nem õ :)) teker 2 órát teljes gázon aztán vmikor hajnalban megint 2 órát...hát nem tudom...szerintem pl nekem (bár mégegyszer: nem leszek ott) nekem sokkk lenne. Én inkább mennék keveset de gyorsan.
Nem tudom közületek ki tud 2 órát teljes gõzzel nyomni mégha könnyû is a terep... meg még 2 órát meg még 2 órát

Meg 24/5 az kevesebb mint 5 óra...szóval ha 2 órás bontásban mentek, akkor mindenki 2x ül a bicóra (2 ember 3x, plusz 1 ember plusz 1 óra) :chin:
Ezen érdemes elgondolkodni.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ha kicsit számol az ember rögtön kiderül, hogy azért a kaja is lesz vagy 15eFt
mondjuk 6 felé szétcsapva az nem olyan sok.
Pályabejárást meg tarthatnánk mondjuk a hétvégén vasárnap, ha meg tudjuk gyözni Sunt, hogy jöjjön el, mert ugye õ ismeri a pályát.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Na rögtön van egy bibi akkor kell még 3-4 szék mivel 6an vagyunk mondjuk elég 5 szék mert valaki ugyis mindig tekerni fog.

Igen az kimaradt hogy csak 2db szék van. Bocs mindenkitõl.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na rögtön van egy bibi akkor kell még 3-4 szék mivel 6an vagyunk mondjuk elég 5 szék mert valaki ugyis mindig tekerni fog.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
A rezsót akkor vállalom, meg a székeket is(2db).
Schnell nagyon köszönöm a képet. Örök élményt szereztél nekem.:D
Szerintem a mûzliszelet mellé lehetne venni azt a spéci energiaszeletet is.(Szilárd te tudod mire gondoldok;)) Több az energiatartalam mint a sima müzliszeletnek, nem drágább, és még finom is. Ha kell én vállalom hogy megveszem csak szóljatok, hogy mennyi kell.
Szilárd hozzánk szerintem beférsz ha máshova nem.
A pálya közepes és a könnyû határán van ha jól tudom. Szerintem az 1 órás váltás lenne a jó. Nem fáradsz el annyira egy menet alatt és eleget is tudsz pihenni mert sokan vagyunk.