Na akkor mindenki vegyen magának kaját, amire szüksége van, és az ásványvíz árát, ha erre szükség van, sztem bízzuk Hotmaatra, és akkor a végén meg összedobjuk az árát....
Ez a legjobb, ha nem, akkor is.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. September 07. - 19:08

Posted 2006. September 07. - 19:00

Nekem jó ötletnek tûnik az, hogy mindenki magának veszi meg ami szükséges. Esetleg 1-2 dolgot lehetne megvenni közösen, pl ásányvizet. Elég a csak egy ember viszi, nem kell mindenkinek cipelnie.
Posted 2006. September 07. - 15:33

Jó döntésnek hangzik Tamás, az egy szép szakma

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Posted 2006. September 07. - 13:51

esõs havas bringázáshoz a suliba csak fel kell öltözni!Kamáslizt is lehet kapni így nem ázik meg a cipõd.
Továbbá nem ülök vissza a sulipadba.Keresek valami szakácstanfolyamot,elvégzem hogy békénhagyjanak már ezzel a szarsággal.
Továbbá nem ülök vissza a sulipadba.Keresek valami szakácstanfolyamot,elvégzem hogy békénhagyjanak már ezzel a szarsággal.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 07. - 12:51

nem pörgött, mert csak én vok akkora állat, h. örökké itt ülök és írogatok minden baromságot... 
Jah nem is írtam, ha jól emléxem, h. tandemeztem kint a németeknél, nagyon jó móka volt, csak hátul halálfélelme van az embernek, mert se fék, se kormányzási lehetõség, de jó móka a tandemezés, ha tehetitek próbáljátok ki!

Jah nem is írtam, ha jól emléxem, h. tandemeztem kint a németeknél, nagyon jó móka volt, csak hátul halálfélelme van az embernek, mert se fék, se kormányzási lehetõség, de jó móka a tandemezés, ha tehetitek próbáljátok ki!

Posted 2006. September 07. - 11:47

Nos hazaértem,
Hát nemtudom feltünt e, de nélküled nem is pörgött annyira a topick.
Na én meg jövök a jó öreg kérdéseimmel:
Mi lesz a kajával? Szerintem mivel töbféle elképzelés van, meg minden egyszerübb lenne, ha mindenki magának venné meg ami kell neki. Nekem például van egy csomó müzlim, meg szöllöcukrom, ugyhogy én inkább azt vinném magamnak, ha meg közösen vásárlunk akkor azt nem tudom, mert ugye már nem nagyon emlékszem rá, hogy mennyibe kerültek.
Tényleg Schnell veled mi lesz most igy sulikezdéskor? mész vissza tanulni, vagy maradsz bringaboltban?
Posted 2006. September 07. - 11:43

Értelemszerüen akkor jó bringával menni suliba,melóba ha jó idõ van.
Esõ esetén én se indulok el, mert azért egy elöadásra csak nem ülök be csurom vizesen, na meg ugye melóba se túl jó, ha ugy vagy az irodában egész nap.
De örüljünk annak, hogy most még szép idõ van és lehet bringával járni.
Esõ esetén én se indulok el, mert azért egy elöadásra csak nem ülök be csurom vizesen, na meg ugye melóba se túl jó, ha ugy vagy az irodában egész nap.
De örüljünk annak, hogy most még szép idõ van és lehet bringával járni.
Posted 2006. September 07. - 06:35

Az iskolába járáshoz szeretnék hozzászólni...
Ha esik az esõ vagy tökig érõ hó van arra is gondoltatok??
mert nem biztos hogy akkor is jobb a bicó...
legalább jó idõ van és nem fexel ki az autó elé a csúszós utakon...
Mondjuk jó felkészülés a nyári szezonra ha minden nap 1 órát tekersz...
Üdvözlet ÉN.
Ha esik az esõ vagy tökig érõ hó van arra is gondoltatok??
mert nem biztos hogy akkor is jobb a bicó...
legalább jó idõ van és nem fexel ki az autó elé a csúszós utakon...
Mondjuk jó felkészülés a nyári szezonra ha minden nap 1 órát tekersz...
Üdvözlet ÉN.
Posted 2006. September 07. - 01:59

Nos hazaértem, meg ilyenek, reggel fél 10kor indultam Hamburgból és 23:22kor voltam a keletiben.... bicajjal gyorsabb lett volna 
Anett én a múltkor 10 perc alatt bepakoltam, csupán a pizsamám 2 db elem és a fényképezõ maradt itthon és a sportcipõm, szerencsére csak asztali fociztunk
éés megyek jövõre is, de repcsivel akkor már, mert meg lettem hívva, és május körül jön a csáveszkó hozzánk, és SchnellThomassal talizni akar, mert Õ az egyetlen német nevû ember a fórumon...
Mit is írhatnék, a magyar vonatok Hamburgban is hányingerek, de ez off...

Anett én a múltkor 10 perc alatt bepakoltam, csupán a pizsamám 2 db elem és a fényképezõ maradt itthon és a sportcipõm, szerencsére csak asztali fociztunk

éés megyek jövõre is, de repcsivel akkor már, mert meg lettem hívva, és május körül jön a csáveszkó hozzánk, és SchnellThomassal talizni akar, mert Õ az egyetlen német nevû ember a fórumon...

Mit is írhatnék, a magyar vonatok Hamburgban is hányingerek, de ez off...

Posted 2006. September 06. - 19:38

Sziasztok!
Bringával a legjobb suliba járni. Megspórolod a jegy árát, felfrissülsz és idõt takarítasz meg. Amúgy szerintem buszon jobban lehet izzadni, legalábbis felénk. Általában 10 percet vár a busz, hogy mindenki felférjen, és akkor már nem kapsz levegõt.
"Sajnos" holnaptól megint nem leszek, szombatig. Megyek osztályt kirándulni.
Bringával a legjobb suliba járni. Megspórolod a jegy árát, felfrissülsz és idõt takarítasz meg. Amúgy szerintem buszon jobban lehet izzadni, legalábbis felénk. Általában 10 percet vár a busz, hogy mindenki felférjen, és akkor már nem kapsz levegõt.

"Sajnos" holnaptól megint nem leszek, szombatig. Megyek osztályt kirándulni.
Posted 2006. September 06. - 18:51

Ez az on the road again valami újra a közutakon leszek-et jelent? 
Örülök Tamás hogy rájöttél a bicaj elõnyeire.Amúgy érdemes megfigyelni higy hamarabb érsz be mint a busz,de mégsem izzadod szarrá magad.Nos akkor értelmetlenül üzenem azoknak akik nem olvassák eme fórumot,hogy VEGYETEK BICIKLIT!Azért remélem sok civil feltéved ide és kipróbálja.

Örülök Tamás hogy rájöttél a bicaj elõnyeire.Amúgy érdemes megfigyelni higy hamarabb érsz be mint a busz,de mégsem izzadod szarrá magad.Nos akkor értelmetlenül üzenem azoknak akik nem olvassák eme fórumot,hogy VEGYETEK BICIKLIT!Azért remélem sok civil feltéved ide és kipróbálja.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 06. - 13:47

Sziasztok!
Anettnak minden jót!
Hazaértem több hetes mindenfelé járásomból.
Sajnos megbetegedtem, de ha meggyógyulok: On the road again!
:-)
Márk
Anettnak minden jót!
Hazaértem több hetes mindenfelé járásomból.
Sajnos megbetegedtem, de ha meggyógyulok: On the road again!
:-)
Márk
Posted 2006. September 06. - 13:17

Én teljesen:D
Sose voltam jobban.
MIota bringával járok suliba teljesen megzakkantam.
Hamarabb ben t vagyok mint busszal;p 1,30 helyett 1,05
Sose voltam jobban.
MIota bringával járok suliba teljesen megzakkantam.
Hamarabb ben t vagyok mint busszal;p 1,30 helyett 1,05
Posted 2006. September 06. - 08:27

Jól vagy Hotm?

Posted 2006. September 06. - 07:29

Posted 2006. September 06. - 07:14

Szia Anett! Jó utat!Vigyi magadra.Várunk haza! Hüp-hüp...
Posted 2006. September 06. - 06:49

Posted 2006. September 05. - 20:21

Szia Anett.
Jelentkezz minél elõbb onnan messzirõl. Majd írjuk a listát hogy mit kell hozni Londonból.
Jelentkezz minél elõbb onnan messzirõl. Majd írjuk a listát hogy mit kell hozni Londonból.

Posted 2006. September 05. - 19:01

Szia Anett
Aztán érezd jól magad abban a nagy országban, meg keress jó sokat meg stb.
Azért remélem jelentkezni fogsz amint tudsz.
Ja és ne tévedj el a metrok közt, mert azt elég egyszerü(nekünk sikerült)
Szió
Aztán érezd jól magad abban a nagy országban, meg keress jó sokat meg stb.
Azért remélem jelentkezni fogsz amint tudsz.
Ja és ne tévedj el a metrok közt, mert azt elég egyszerü(nekünk sikerült)

Szió
Posted 2006. September 05. - 15:32

hello -a barátja vagyok a jocinak és tele volt a fas... mindennel ezért dobogoköröl lefele majdnem az auto alatt kötött ki .a bicoja az auto elött 30 centivel állt meg.amugy normális csak vadállat