Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

tavaj

:gafa:
:Dakartam mondani, tavaly:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ejj...mi városunkban nem szervezõdik CM felvonulás?
ha ez így lesz:( akkor én mindenképp szeretnék felvonulni Bp-n, mert emléxem, hogy tavaj csak a tévében láttam.fájó szívvel

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
ökkkkkhhm.Ha kérhetném!
Bianki - Helytelen!
Bianchi - Helyes ;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MX!alálomra kiválasztottam egy Biankit, és nem olcsó, de a biankik mindenhol drágák nem???
És Anett a mavic kerékszettet meg tudod nekem szerezni egy repjegy áráért?? :P
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

http://www.evanscycl...0.tc6#store_130

Na ez a ceg en meg a Waterloo Cut helyen levo boltba megyek...2 napra fix ;)

Nem egy olcsó bolt.
http://www.evanscycl...jsp?style=60838
Ez a váz nálunk 130e Ft. De azért irigyellek, hogy ilyen helyen fogsz dolgozni.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
http://www.evanscycl...0.tc6#store_130

Na ez a ceg en meg a Waterloo Cut helyen levo boltba megyek...2 napra fix ;)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na emberek itt vagyok megint...sok embernek kell elmenybeszamolnom, meg netezni sem tudok hosszan ezert csak a lenyeget irom:
Ma voltam allasinterjun es hetfon kezdek egy bringa boltban. Rohadt nagy uzlet es csak outival meg hibridekkel foglalkoznak :D
Azt mondtak eloszor megnezik mennyire megy az angol meg milyen ugyes vagyok aztan utana veglegesitenek. A fizu 900 font havonta kezbe :) Majd kuldok kepet a boltrol :D Vagy ne fajditsam a szivetek? A fo markak a Specialized, Bianchi de van Trek, Scot meg vmi angol marka.
Itt az albiban mindenkinek leesett az alla, ogy ilyen hamar talaltam nekem tetszo melot...mondhatni eszi oket a penesz! Na kivancsi vagyok mit alkotok, hetfon kezdek!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sima jó, de monnyuk elõtte egy pár órával le kell beszélni, mert gumikat kell cserélnem, mert most slickeket "koptatok", persze ha betonra vágysz, akkor mehetünk bármikor... :)
Mx! Ha szakad is elmegyek, ha már ennyi zsét belefeccöltem :P

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Jöttök a 24 orás versenyre??ma megnéztük merre kell menni csilebércre,mert tavaly marha nehezen találtunk oda.összel ha van idöd hétvégén gurulhatunk egy pár kilométert

Ha nem szakad egész héten az esõ akkor természetesen megyünk.

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Jöttök a 24 orás versenyre??ma megnéztük merre kell menni csilebércre,mert tavaly marha nehezen találtunk oda.összel ha van idöd hétvégén gurulhatunk egy pár kilométert

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
szia Szilárd.én sem szeretem a sarat meg a pénztárcám sem(xtr középrész),de vannnak versenyek amire mindenképpen elmegyünk.ez már nálunk tradicio.a kép a duna maratonon készült ami nekem a 6.volt.nekem a monti az életem bár mostanában sokat országutizok

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
pénteken.....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Most én is panaszkodjak? Ebben a két hétben 13.10-re megyek suliba, és általában 19.20-ig bent vagyok minden nap. Délelõtt meg eddig szinte mindig volt valami dolgom. Tehát ennyit a bringabarát iskoláról.:mad:
Szilárd valamikor egy éjszakai tekerés? Nem sokáig, max 21.30-ig olyan 8-tól.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Akkor úgy 2 körül átmegyek, ígérem nem leszek ott sokat, mert találkozom fél3 kor egy ismerõsömmel a közmûvháznál.... :)
Hotmaat!
nézd a jó oldalát, hetente egyszer tudsz éjszakai tekerni :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

De Te más tészta vagy, mivel a fõsulin Te állítod össze az órarendedet (vagyis bátyám magának csinálja), szal meló mellé ha összeállítasz egy olyan órarendet, h. szerdára lemenjenek az óráid, akkor semmi gáz nem lenne, vagy tévedek, ha igen lécci... :)
jah és nekem dolgozatra is kell tanulnom, ill. ha nem írunk semmibõl, akkor is le kell ülnöm a tankönyveim mellé....

Tudod ez ugy van, hogy elméletileg te tudod teljes mértékben összeállítani, csak az a bibi, hogy van olyan elöadásom, ami ebben a félévben kötelezõ, de csak 1 idöpontban van. Például ezért kell bentlennem 20.10

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Felõlem most is átjöhetsz.Tegnap nagyot bakiztam.Fél11re az állomásra kellett volna mennem,de bealudtam...:(
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Tamás hétvégén, monnyuk holnap össze tudunk futni egy CD írás erejéig, ha viszek CD-t?

Ha megígérem, h. gyors leszek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
De Te más tészta vagy, mivel a fõsulin Te állítod össze az órarendedet (vagyis bátyám magának csinálja), szal meló mellé ha összeállítasz egy olyan órarendet, h. szerdára lemenjenek az óráid, akkor semmi gáz nem lenne, vagy tévedek, ha igen lécci... :)
jah és nekem dolgozatra is kell tanulnom, ill. ha nem írunk semmibõl, akkor is le kell ülnöm a tankönyveim mellé....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na menjetek ahova akartok ti panaszkodtok?
Én hétfönként 20.10-ig vagyok és álltalában 18 elött nem végzek.
Na mi a nem bicajbarát orarend?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
2kor a teszkónál én voltam, zenét hallgattam és pofaszélben próbáltam a vassal döngetni, Gorbáig el is jutottam majd a dombtetõn vissza és haza hátszélbenn :P
Nekem hetente 2x 8órám van, azaz 3/4ed 3ra érek haza, igaz pénteken csak 5 :D (nem túl bicajbarát órarend, de ez van..... :)