Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. szeptember 12. - 17:50
Jólvan...leszedtem a küllõgyöngyeimet!:offtopic:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 12. - 17:44
Lehet közel az agyhoz is tenni és az olyan mint ha tárcsaféked lenne.
Kösz nekem van.
Írta 2006. szeptember 12. - 16:53
a cuccaimat megköszönöm
akkor vonattal megyek fel szerintem.
akkor vonattal megyek fel szerintem.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 12. - 16:52
Tamás acuccaidat be tudjuk rakni hozzánk, csak a bicajod már nem igazán fér be, meg Te sem tudnál leülni a 206osban, de a cuccaidat szívesen felvisszük....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. szeptember 12. - 16:49
Engemet tudna valaki vinni?Vagy majd este megdumáljuk közös msn-ben?
Írta 2006. szeptember 12. - 16:45
Ma este 8kor megverekszem a gépért... 
meg ma megpróbálom összetenni a sátrat is....
és nem viszem, majd vasárnap kocsival felviszem, vagyis apummal felvisszük...
Szal Hootmat ne várj azért mert viszem a sátrat..
meg ma megpróbálom összetenni a sátrat is....
és nem viszem, majd vasárnap kocsival felviszem, vagyis apummal felvisszük...
Szal Hootmat ne várj azért mert viszem a sátrat..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. szeptember 12. - 16:34
Ájj,bukás a lejtmenetben!
Írta 2006. szeptember 12. - 16:11
Lehet közel az agyhoz is tenni és az olyan mint ha tárcsaféked lenne.Ott már nem érvényes a 3as szorzõ.Sõt oda elég 9db ami ha a maximum 2g/db-bal számolunk akkor az olyan mint ha 40g-mal könyebb lenne a vázad.Oda sem akartok?Egyáltalán nem akartok gyöngyöt?Ja amúgy éjfélkor valami bulifutam lesz.Vagy beöltözöl valami viccesbe vagy meztelenül mész 1 kört.Ez állítólag kötelezõ.
Írta 2006. szeptember 12. - 16:05
Szerintem szedd le te is. Úgy nem jó ha csak 1-2 embernek van. Vagy mindenki felrakja vagy senki.Akkor szedjem le én is?Nem akarom hogy a végén én legyek a hibás ha mégis 4ik helyen végeznénk.
De Anonak igaza van. Tényleg plusz súly amin még sok múlhat.
Írta 2006. szeptember 12. - 12:21
:hehe: :hehe: :hehe:plusz súly... lasabban tudsz menni ... nõ a féktáv ...
Írta 2006. szeptember 12. - 12:17
Akkor szedjem le én is?Nem akarom hogy a végén én legyek a hibás ha mégis 4ik helyen végeznénk.
Írta 2006. szeptember 12. - 10:47
Szia Lea!
Írta 2006. szeptember 12. - 09:57
Sziasztok!
Most olvastam, hogy állítólag a KFKI mögött ki van szalagozva az út.Igaz még nem igazán járható, de gyakorlásnak jó!
Most olvastam, hogy állítólag a KFKI mögött ki van szalagozva az út.Igaz még nem igazán járható, de gyakorlásnak jó!
Írta 2006. szeptember 12. - 09:00
Fellettél véve:)
Majd beszurjuk egymást egy nagy közös beszélgetésbe és akkor mindenkinek meglesz mindenki:)
Majd beszurjuk egymást egy nagy közös beszélgetésbe és akkor mindenkinek meglesz mindenki:)
Írta 2006. szeptember 12. - 08:57
MOndjuk ma este lehetne 20 órakor mindenki fent az MSN-en. Bár nekem nincs meg Ano az MSN címed.
ment priv!
Írta 2006. szeptember 12. - 08:54
Nem zörögnek csak ha lassan mész. Ha egy kicsit is gyorsítasz már nem zörögnek.
lehet hogy nem zörögnek ... viszont plusz súly, ami a keréken 3szor annyit nyom mint a bringán máshol ... ergo lasabban tudsz menni ... nõ a féktáv ... és lehet hogy emiatt maradnánk le a dobogóról ...
(igaz hogy majdnem elenyészõ a súlytöblet és az ezáltal számolható lassító rényezõ, DE !!! nehogy ilyen miatt csináljunk 2 körrel kevesebbet a 24 óra alatt és emiatt leszünk 4ik-ek ... 3ik helyett!!!
Írta 2006. szeptember 12. - 08:53
MOndjuk ma este lehetne 20 órakor mindenki fent az MSN-en. Bár nekem nincs meg Ano az MSN címed.
Akkorra mindenki hazaér(remélhetöleg).
Szilárd:
Mikor hozod fel a sörsátrat?
Én egyébként lehet, hogy kisbusszal fogok felmenni, mert annyi cuccot kell vinni:)
Akkorra mindenki hazaér(remélhetöleg).
Szilárd:
Mikor hozod fel a sörsátrat?
Én egyébként lehet, hogy kisbusszal fogok felmenni, mert annyi cuccot kell vinni:)
Írta 2006. szeptember 12. - 08:51
Ano?NAAAA!Légyszi,légyszi,légyszííí!
Legyen mindenkinek a kerekén!
mi ... mi ... mi??? milyen küllögyöngy??
lemaradtam valamirõl?
egyébként kérdezném azt, hogy nem kéne-e valamelyik este (lehetõleg minél hamarabb) összegyülni valami chat-elõs progi elött (pl MSN) és átbeszélni, hogy ki mit hoz és hogy mit kéne még esetleg a 24H-ra ?
Ui.: egyébként a gyöngyöt én személy szerint ellenzem!
Írta 2006. szeptember 12. - 08:43
Nem baj nekem olyan akkor sem kell.
Utoljára szerintem 6 éves koromban volt ilyen bizbaszom.
Utoljára szerintem 6 éves koromban volt ilyen bizbaszom.
Írta 2006. szeptember 12. - 08:40
Nem zörögnek csak ha lassan mész. Ha egy kicsit is gyorsítasz már nem zörögnek.Ne má. most komolyan mért jó az, hogy zörögnek azok az izék?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére