Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Végigjártuk a pálya meglévõ szakaszát és felmértük a terepet! Hát néhány helyen elég gáz, mert hirtelen elõbukkan egy lefûrészelt farönk...Egyébként nem olyan vészes.:) Sajnos Szilárd szerintem az alvásról mondj le, mert nem olyan nagy az a pálya:(
Fel akartuk állítani a sátrat már ma, hogy legyen jó helyünk de sajna még nem voltak kijelölve a teületek
Úgyhogy marad holnapra a harc a helyekért.:)
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Feltöltött kép

Szerintem mi fogunk odaérni legkorábban és én ugy gondoltam, hogy mindenképpen a külsõ karéjra telepedünk lehetöleg a ball fölsõ sarokba, vagy a jobba, így jó messze is vagyunk, meg látjuk is a versenyzöket, tehát tudunk neki mondani ezt azt, ha akarunk.

UH ezt kicsit nagyra hagytam MODI pliz kicsinyisd le picit.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én is bevállalok egy hosszú hosszabbítót egy dugesszal a végén, szal valaki azért hozzon elosztót a vízforralómnak :P
Mx! Van csavar?? Kellene mégegy,ha nem nagy kérés... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nekünk van hosszú hosszabbítónk amit el tudunk vinni de ti is hozzátok a tiéteket, mert ha nem elég hosszú akkor összetoldjuk.
Így biztos elég lesz!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
nemtudom, de szerintem ne 5-6 méteren múljon a dolog :)

2 éve amikor voltam, akkor olyan 20m-es kellett mindenképp ... nos azóta kicsit máshova tették a versenyt és lehet hogy elég lesz rövidebb is ... de inkább több legyen mint kevesebb :)
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Én viszek ilyen elsztós hosszabbítót, de az csak nehány méteres, szal nem igazán nevezhetõ hosszabbítónak ... olyan 20-50m közötti kéne ...

Olyan messzirõl kell majd hozni az áramot?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én viszek ilyen elsztós hosszabbítót, de az csak nehány méteres, szal nem igazán nevezhetõ hosszabbítónak ... olyan 20-50m közötti kéne ...

Szerk.:
apropó ... most olvastam, hogy a csapahelyek ki vannak jelölve, de az elfoglalásuk érkezési sorrendben történik ... szóval az lenne a kérésem ahhoz aki a "honfoglalást" fogja végezni, hogy lehetõleg legmesszebb legyen a csapat helye Bíró Ádámtól és az õ kis zenegépezetétõl ... ugyanis hajnalban egy kicsit lájtosabb hangerõ jól fog jönni ... na meg ha beszélgetni akarunk, akkor sem mindegy, hogy üvöltõ hangerõvel kell azt tennünk, vagy elég lesz kicsit hangosabban beszélgetni :)

higyjétek el nekem hogy 24órán keresztül nem jó hallgatni a bömbölõ zenét/felkomferálást/beszólásokat ... :D
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Mi is kb 9 körül érünk oda. Azt hiszem nekem nem maradt más csak az 5. hely. Én 5-nek szeretnék menni.:) Így Szilárddal tudunk lámpát váltani.
Ki hoz hosszabbítót?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
én vállalom hogy megyek utolsónak ... szóval schnell elött :D

amugy mi kb 9körül érünk oda szerintem ...
Mert tekerni jó!

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Szegény Edit!
Már úgy beleélhette magát a rózsaszín küllõgyöngyeibe... :D:D

Sziasztok!
Annyra beleéltem magam, hogy éjszaka már a versenyenen voltam és rózsaszín küllõbogyóim voltak:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Kb mi is akkora fogunk odaérni, ugyhogy nem gáz.
Legalább lesz idönk körbejárni a pályát.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos elõreláthatólag én úgy fél 9 körül érek oda, mivel apum csinált magának programot, ugye lesz ott valaki olyan korai órán?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szegény Edit!
Már úgy beleélhette magát a rózsaszín küllõgyöngyeibe... :D:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tamás ez egy jó kérdés, én tuti ki fogk menni, egy kis energia bombáért.... :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Miért én kezdjek?Miért pont Edit jön utánam?Velem nem jöhet? :D

Ja és nehogy eszébe jusson bárkinek is hogy a kinti fõút túloldalán ott a étes büfé,akkor miért pizzát rendelünk? :o
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Megyek Edit után!
a pia az ásványvíz lesz, és Hotmaat megveszi, moi meg fizetünk a helyszínen, asszem ebben maradtunk....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Nekm ez így jó. Én is Schnellt akartam javasolni kezdésnek. Hogy utána milyen lesz a sorrend az már teljesen mindegy.
Pia kérdés hogy lesz megoldva? Lehet hogy már megtárgyaltuk csak nem emlékszem rá.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ti milyen sorrendben szeretnétek majd menni?

Én javasolnék egy olyat:
Schnell kezd(mert egy állat), majd, Edit, Valaki, Hotmaat, Valaki, Valaki

Én azért szeretném, ha igy lenne, mert akkor Edittel egymás után lennénk, de lenne közöttünk valaki, ami azért lenne nekünk fontos, mert ugyanazokat a lámpákat fogjuk használni, amit ugye át is kell szerelni, meg minden.

Ellenvetések? Javaslatok? Beleegyezések?stb?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Aszem a végén abban maradtunk, hogy nem hozunk ilyen melegitös bizbazt.
Ha engem kérdezel szerintem hozz szendvicseket, meg rendelünk pizzát, hogy fötkaja is legyen ami tészta.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor lesz valakinél gázrezsó ahol lehet konzerves kaját melegíteni??Vagy milyen kajákat vegyek?