Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. szeptember 12. - 17:50

Jólvan...leszedtem a küllõgyöngyeimet!:offtopic:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 12. - 17:44

Lehet közel az agyhoz is tenni és az olyan mint ha tárcsaféked lenne.
Kösz nekem van.
Írta 2006. szeptember 12. - 16:53

a cuccaimat megköszönöm
akkor vonattal megyek fel szerintem.
akkor vonattal megyek fel szerintem.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 12. - 16:52

Tamás acuccaidat be tudjuk rakni hozzánk, csak a bicajod már nem igazán fér be, meg Te sem tudnál leülni a 206osban, de a cuccaidat szívesen felvisszük....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. szeptember 12. - 16:49

Engemet tudna valaki vinni?Vagy majd este megdumáljuk közös msn-ben?
Írta 2006. szeptember 12. - 16:45

Ma este 8kor megverekszem a gépért... 
meg ma megpróbálom összetenni a sátrat is....
és nem viszem, majd vasárnap kocsival felviszem, vagyis apummal felvisszük...
Szal Hootmat ne várj azért mert viszem a sátrat..

meg ma megpróbálom összetenni a sátrat is....
és nem viszem, majd vasárnap kocsival felviszem, vagyis apummal felvisszük...

Szal Hootmat ne várj azért mert viszem a sátrat..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. szeptember 12. - 16:34

Ájj,bukás a lejtmenetben!

Írta 2006. szeptember 12. - 16:11

Lehet közel az agyhoz is tenni és az olyan mint ha tárcsaféked lenne.Ott már nem érvényes a 3as szorzõ.Sõt oda elég 9db ami ha a maximum 2g/db-bal számolunk akkor az olyan mint ha 40g-mal könyebb lenne a vázad.Oda sem akartok?Egyáltalán nem akartok gyöngyöt?Ja amúgy éjfélkor valami bulifutam lesz.Vagy beöltözöl valami viccesbe vagy meztelenül mész 1 kört.Ez állítólag kötelezõ.
Írta 2006. szeptember 12. - 16:05

Szerintem szedd le te is. Úgy nem jó ha csak 1-2 embernek van. Vagy mindenki felrakja vagy senki.Akkor szedjem le én is?Nem akarom hogy a végén én legyek a hibás ha mégis 4ik helyen végeznénk.
De Anonak igaza van. Tényleg plusz súly amin még sok múlhat.

Írta 2006. szeptember 12. - 12:21

:hehe: :hehe: :hehe:plusz súly... lasabban tudsz menni ... nõ a féktáv ...
Írta 2006. szeptember 12. - 12:17

Akkor szedjem le én is?Nem akarom hogy a végén én legyek a hibás ha mégis 4ik helyen végeznénk.
Írta 2006. szeptember 12. - 10:47

Szia Lea!

Írta 2006. szeptember 12. - 09:57

Sziasztok!
Most olvastam, hogy állítólag a KFKI mögött ki van szalagozva az út.Igaz még nem igazán járható, de gyakorlásnak jó!
Most olvastam, hogy állítólag a KFKI mögött ki van szalagozva az út.Igaz még nem igazán járható, de gyakorlásnak jó!
Írta 2006. szeptember 12. - 09:00

Fellettél véve:)
Majd beszurjuk egymást egy nagy közös beszélgetésbe és akkor mindenkinek meglesz mindenki:)
Majd beszurjuk egymást egy nagy közös beszélgetésbe és akkor mindenkinek meglesz mindenki:)
Írta 2006. szeptember 12. - 08:57

MOndjuk ma este lehetne 20 órakor mindenki fent az MSN-en. Bár nekem nincs meg Ano az MSN címed.
ment priv!

Írta 2006. szeptember 12. - 08:54

Nem zörögnek csak ha lassan mész. Ha egy kicsit is gyorsítasz már nem zörögnek.
lehet hogy nem zörögnek ... viszont plusz súly, ami a keréken 3szor annyit nyom mint a bringán máshol ... ergo lasabban tudsz menni ... nõ a féktáv ... és lehet hogy emiatt maradnánk le a dobogóról ...

(igaz hogy majdnem elenyészõ a súlytöblet és az ezáltal számolható lassító rényezõ, DE !!! nehogy ilyen miatt csináljunk 2 körrel kevesebbet a 24 óra alatt és emiatt leszünk 4ik-ek ... 3ik helyett!!!

Írta 2006. szeptember 12. - 08:53

MOndjuk ma este lehetne 20 órakor mindenki fent az MSN-en. Bár nekem nincs meg Ano az MSN címed.
Akkorra mindenki hazaér(remélhetöleg).
Szilárd:
Mikor hozod fel a sörsátrat?
Én egyébként lehet, hogy kisbusszal fogok felmenni, mert annyi cuccot kell vinni:)
Akkorra mindenki hazaér(remélhetöleg).
Szilárd:
Mikor hozod fel a sörsátrat?
Én egyébként lehet, hogy kisbusszal fogok felmenni, mert annyi cuccot kell vinni:)
Írta 2006. szeptember 12. - 08:51

Ano?NAAAA!Légyszi,légyszi,légyszííí!
Legyen mindenkinek a kerekén!
mi ... mi ... mi??? milyen küllögyöngy??
lemaradtam valamirõl?
egyébként kérdezném azt, hogy nem kéne-e valamelyik este (lehetõleg minél hamarabb) összegyülni valami chat-elõs progi elött (pl MSN) és átbeszélni, hogy ki mit hoz és hogy mit kéne még esetleg a 24H-ra ?
Ui.: egyébként a gyöngyöt én személy szerint ellenzem!

Írta 2006. szeptember 12. - 08:43

Nem baj nekem olyan akkor sem kell.
Utoljára szerintem 6 éves koromban volt ilyen bizbaszom.
Utoljára szerintem 6 éves koromban volt ilyen bizbaszom.
Írta 2006. szeptember 12. - 08:40

Nem zörögnek csak ha lassan mész. Ha egy kicsit is gyorsítasz már nem zörögnek.Ne má. most komolyan mért jó az, hogy zörögnek azok az izék?