Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Te is úgy használtad hogy a szórólencsét rányomod, vagy a cateye eléd Myo meg messzire?

(én wide módban akarom használni, mvaksötétben úgysem sietek, max aszfalton váltok spotra)

Én sose szoktam a szorólencséjét használni. Pont az a jó benne, hogy azért nem kell, mert ahova nézel, ugyis oda világít. A Cateye elém a myo meg mindig oda ahova nézek:D Persze ez kis szokást igényel, hogy mindig mozgasd a fejedet, és ne csak a szemedet.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

küllõ gyöngyöt??
ha leteszed, akkor lekoptatja a festéket a küllõkrõl, vigyázz vele :)
kicsinált ez a mai ekerés, baromira lefárasztott...

Azért nem kár :P

Egyébként én vmi metállal festeném le, az szépen néz ki, a matt fehér... khm... az annyira nem :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Nekem teljesen bevált az XP és 13,5-ért baromira megéri.
Majd ha érdekel, majd megnézheted az én lámpámat amit Balu épít, bár még én se tudom, hogy mikorra lesz kész.

Te is úgy használtad hogy a szórólencsét rányomod, vagy a cateye eléd Myo meg messzire?

(én wide módban akarom használni, mvaksötétben úgysem sietek, max aszfalton váltok spotra)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
küllõ gyöngyöt??
ha felteszed, akkor lekoptatja a festéket a küllõkrõl, vigyázz vele :)
kicsinált ez a mai tekerés, baromira lefárasztott, fáj a térdem egy picit... :S
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Gyöngyöt válogatok!Gyöngyöt válogatok!Gyöngyöt válogatok!
Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok!
Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok! Gyöngyöt válogatok!
elmebajom is van! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Baj az, hogy 'kicsit' odéb lakik a kedvesem; így ritkán tudom szoktatni...
Rendeltünk Lorral külfirõl, így MyoXP lesz 13,5ért. Fasza lenne az épített, de hát abl idénre nem lesz semmi; max jövõre upgradelek olyanra ha látok egyet élõben.

Nekem teljesen bevált az XP és 13,5-ért baromira megéri.
Majd ha érdekel, majd megnézheted az én lámpámat amit Balu épít, bár még én se tudom, hogy mikorra lesz kész.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Olyan 30 km-re laknak. A sulimtól pár utcára nincs messze.
Nem szabad feladni a barátnõ bicikliztretését eleinte Edit is nagyon prüszkölt, meg jó sokáigg halgattam, hogy mért kellet ezt meg azt stb....
Nálunk fokozatosan változott meg ez a helyzet, és mostmár õ is tökre élvezi, meg minden és mostmár el lehet vele menni 40-50-60 km tekerni nem csak 10-et, mint eleinte. Az a lényeg, hogy fokozatosan szoktasd hozzá és akkor meg fogja szeretni, ha szereti a természetet.

Tényleg mi lett a fejlámpa kérdéssel?

Baj az, hogy 'kicsit' odéb lakik a kedvesem; így ritkán tudom szoktatni...
Rendeltünk Lorral külfirõl, így MyoXP lesz 13,5ért. Fasza lenne az épített, de hát abl idénre nem lesz semmi; max jövõre upgradelek olyanra ha látok egyet élõben.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Olyan 30 km-re laknak. A sulimtól pár utcára nincs messze.
Nem szabad feladni a barátnõ bicikliztretését eleinte Edit is nagyon prüszkölt, meg jó sokáigg halgattam, hogy mért kellet ezt meg azt stb....
Nálunk fokozatosan változott meg ez a helyzet, és mostmár õ is tökre élvezi, meg minden és mostmár el lehet vele menni 40-50-60 km tekerni nem csak 10-et, mint eleinte. Az a lényeg, hogy fokozatosan szoktasd hozzá és akkor meg fogja szeretni, ha szereti a természetet.

Tényleg mi lett a fejlámpa kérdéssel?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Nem tudom ki csinálta.Nem Pite az tuti fix! Ott se volt.Nem is tudja bizonyítani!:-D:-D

:P

Egyébként mikor hazajöttem fater már el is kezdte ásni az új kapu betonjának a helyét, meg zsaluzni, meg pont elkészült húgom a gyrossal :). De ahogy Bikolpusztától fájt a *** nem lettem volna jó társaság ha Tatának megyek veletek tovább :-)

Hotmaat, mennyire laknak a szülei, 2-3 v 15-20 km? :)
Jó neke dhogy Edit ennyire hajlik a tekerésre, nekem Csilla kicsit nehezebben veszi rá magát... De néha azárt ráveszi... bár ilyenkor anyám elég sûrûn csuklik ;-)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
De jó egyeseknek tekernek itt jobra meg balra:D
Én meg egész nap ithon családi összeröfiztem:( ahelyett, hogy tekertünk volna Edittel, de sebaj holnap megyünk szüleihez bringával:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nem tudom ki csinálta.Nem Pite az tuti fix! Ott se volt.Nem is tudja bizonyítani!:D:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx,milyen volt a mai tekerés? :D

Milyen tekerés?:wtf:
Hányan voltatok? A képet ki csinálta, ha Pite nem volt?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Azért igazán eljöhettél volna MC,ha már semmi dolgod nem volt ma! :)
Tök jó kis tekerés volt.Kár hogy nem jöttél el!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Feltöltött kép

Nekem 65 km ( Süttõtõl szembeszélel :mad:) az egyenlegem, meg fájó ****. Köv nyergen kiemelt fontosságú lesz a prosztatavédõ mélyedés :(...

Jó idõ volt; kkövetkezõleg pedig go Prédikálószék (Dömös; Szilárd, lapozz vissza ;-) )

Jah, Ridergilr; egy kis olaj/kenõsprayt a láncra pls; az idegeimnek nem tesz jót a száraz lánc hangja :-D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Bõõõõõ!
:)

Elfáradtam azért.
Mx,milyen volt a mai tekerés? :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én nem vagyok telefon elhagyós!!!!!!!!!! :D
egyzser hagytam el a mobilom, és akkor is meglett... :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Persze, Szilárd megkapja a számod, pedig õ a legtelefonelhagyósabb :D

Nyereg van, ha nem is az igazi, meg én is ott leszek; bár **** fáradtan :)

Ja, szóval akkor még senki sem látott tekerni, értem :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
jó, akkor én is, mert illik :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Jah, Rájdergörlt látta már vki tekerni is; vagy még mindig csak elvi síkon teker? :D

:boks: =szétverem a fejed:Dmi az hogy...?
mondjuk, ha reggel 7kor elmegyek suliba, este 7kor hullaként hazaérek, két edzés után, akkor elég nehéz még a bringázást is beütemezni
szóval holnap is hulla leszek, de akkor max otthagytok, azt elalszok valami bokorban...

akkor 10.30.de már ne változtassatok!!!

Szilárd, mint fõ fórumfüggõ, megy a számom

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
akkor ment priviben, ha pölö defektet kapnál, vagy valami...