Mindjárt megtudod.
Na mi van már már nagyon kiváncsi vagyok ám:D
Mindjárt megtudod.
na de most ti kb 600km-t akartok menni és 600-at vissza a duna mentén, nem?Hát nemtom mivel én nem voltam még ilyen turán nem tudok pontos véleményt mondani, csak az alapján amiket olvastam és azokban a cikkekben mindenhol 80-120 km/nap-ot mentek. Persze biztos lehet többet is. Ez ugyis csak ott derülne ki. De Passau Oda-Vissza szerintem nem jön ki 2 hétbõl.
Én ezt megértem teljes mértékben.Csak én meg nem tudok annyit áldozni a vonatozásra.Én az egész 2 hétben kijönnék annyiból.
most nem akarok nagyon nagy mellénnyel beleszólni, de én amikor még edzett voltam és valamivel könyebb is
akkor napi szinten (heti 3-4 napról van szó)le tudtam tekerni 100km-t terepen úgy hogy még láttam is valamit a tájból ...
most ugyanez aszfalton szerintem semmiség ...
Csak nem vagyunk egy edzettségi szinten, csomagokat kell vinni, és heti 7 napról van szó, amiben nincs pihenõ nap.most nem akarok nagyon nagy mellénnyel beleszólni, de én amikor még edzett voltam és valamivel könyebb is
akkor napi szinten (heti 3-4 napról van szó)le tudtam tekerni 100km-t terepen úgy hogy még láttam is valamit a tájból ...
most ugyanez aszfalton szerintem semmiség ...
Azért 1200 km-t nem kéne letekerni 5-6 nap alatt. Tudom hogy le lehet, de felesleges, mert akkor nem látsz semmit, csak nyomod egész végig. Inkább max 100km naponta, és akkor látsz valamit a tájból ,van idõd megállni stb. Úgy sokkal kényelmesebb.
Kedves Tamás azért arrol ne feledkezz meg, hogy ha oda-vissza tekerünk az kb 1200km és az legalább 2 hét de inkább több
30-ból? Ugye csak viccelsz. Kb 5 napra se elég kajára. Vagy ha fényt eszel akkor mondjuk jó.