Mindjárt megtudod.
Na mi van már már nagyon kiváncsi vagyok ám:D
Mindjárt megtudod.
na de most ti kb 600km-t akartok menni és 600-at vissza a duna mentén, nem?Hát nemtom mivel én nem voltam még ilyen turán nem tudok pontos véleményt mondani, csak az alapján amiket olvastam és azokban a cikkekben mindenhol 80-120 km/nap-ot mentek. Persze biztos lehet többet is. Ez ugyis csak ott derülne ki. De Passau Oda-Vissza szerintem nem jön ki 2 hétbõl.
Én ezt megértem teljes mértékben.Csak én meg nem tudok annyit áldozni a vonatozásra.Én az egész 2 hétben kijönnék annyiból.
Mindjárt megtudod.Ki az egyébként?
Kiröl is beszélünk? Aki letekerte az ismerösöd?
most nem akarok nagyon nagy mellénnyel beleszólni, de én amikor még edzett voltam és valamivel könyebb is
akkor napi szinten (heti 3-4 napról van szó)le tudtam tekerni 100km-t terepen úgy hogy még láttam is valamit a tájból ...
most ugyanez aszfalton szerintem semmiség ...
Csak nem vagyunk egy edzettségi szinten, csomagokat kell vinni, és heti 7 napról van szó, amiben nincs pihenõ nap.most nem akarok nagyon nagy mellénnyel beleszólni, de én amikor még edzett voltam és valamivel könyebb is
akkor napi szinten (heti 3-4 napról van szó)le tudtam tekerni 100km-t terepen úgy hogy még láttam is valamit a tájból ...
most ugyanez aszfalton szerintem semmiség ...
Azért 1200 km-t nem kéne letekerni 5-6 nap alatt. Tudom hogy le lehet, de felesleges, mert akkor nem látsz semmit, csak nyomod egész végig. Inkább max 100km naponta, és akkor látsz valamit a tájból ,van idõd megállni stb. Úgy sokkal kényelmesebb.
Kedves Tamás azért arrol ne feledkezz meg, hogy ha oda-vissza tekerünk az kb 1200km és az legalább 2 hét de inkább több
30-ból? Ugye csak viccelsz. Kb 5 napra se elég kajára. Vagy ha fényt eszel akkor mondjuk jó.