Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na a mai 100 is meglett.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

azért ez nem lényegtelen tényezõ.

Egyszer csípett bokán egy kb kisujj méretû lódarázs gyerekként. 2 napig nem tudtam járni...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az jó lehetett. Sajna nem voltam szabin, pedig elmentem volna veletek. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Szilárd,köszi a csokit mégegyszer.

ja, köszi a szélárnyékot! :D :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

)? Amúgy egy lódarázs volt az elkövetõ.

azért ez nem lényegtelen tényezõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaj egészségedre :)
király volt a mai, bár jól esett hazaérni és gofrit enni :D

(dobogókõ oda-vissza volt a mai menü :) )

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szilárd,köszi a csokit mégegyszer.
GT-Atee

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az eset után kivizsgálták, ami szerint nem allergiás.
Lehet, hogy "csak" egyszeri túlérzékenységi reakció volt (már ha létezik ilyen)? Amúgy egy lódarázs volt az elkövetõ.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

A cimborámnak a mellkasát szurkálta végig egy megtermett példány (berepült a mez alá). Nem volt rá allergiás, de elég sokat kapott a méregbõl és valószínûleg közvetlenül érbe is jutott belõle. Annak köszönhette az életét, hogy a közelben lakott egy család, akiknél volt adrenalin injekció. A késõbb kiérkezett rohammentõsök is azt mondták, hogy ha nincs az, akkor elég rossz esélye lett volna a túlélésre.
Na azóta húzom fel a cipzárt a nyakamig.

A kalcium kevés egy ilyenhez.
A csípés után kb. 5 percre el is vesztette az eszméletét. A szervezetben lévõ adrenalin sem elég ilyenkor, nem véletlenül kell rövid kórházi kezelés egy ilyen életmentõ injekció után.

Ha mellkason csípte akkor kicsi rá az esély, hogy közvetlenül érbe jutott volna.Viszont ezek szerint mégis allergiás rá. Egyébként ezekre az újabb génkezelt förmedvényekre mindenki allergiás.Tavaly a bükkön csípett a popómba egy ilyen.Azt hittem farkas harapott meg. Délutánra szépen be voltam tõle pirosodva lágyék tájon.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"A kalcium segítene ezen? Én úgy tudom, hogy allergiás reakciókra elég mérsékelt hatása, még annak ellenére is, hogy az orvosok azt adják."

Én nem vagyok orvos. Ez egy általánosan elfogadott elsödleges védekezés.

"Az adrenalin az igazi és nem csak injekció formájában, hanem az is jó, amit a szervezet állít elõ."

Azon szerencsétlenek szervezete, akik darázs csípés miatt haltak meg max. adrenalin szinten volt.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A cimborámnak a mellkasát szurkálta végig egy megtermett példány (berepült a mez alá). Nem volt rá allergiás, de elég sokat kapott a méregbõl és valószínûleg közvetlenül érbe is jutott belõle. Annak köszönhette az életét, hogy a közelben lakott egy család, akiknél volt adrenalin injekció. A késõbb kiérkezett rohammentõsök is azt mondták, hogy ha nincs az, akkor elég rossz esélye lett volna a túlélésre.
Na azóta húzom fel a cipzárt a nyakamig.

A kalcium kevés egy ilyenhez.
A csípés után kb. 5 percre el is vesztette az eszméletét. A szervezetben lévõ adrenalin sem elég ilyenkor, nem véletlenül kell rövid kórházi kezelés egy ilyen életmentõ injekció után.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap Csákvár felé az erdöben homlokon szúrt egy darázs. Vártam egy ideig, hogy jelentkeznek-e légzési problémák, mert akkor Csákváron mentöt hívtam volna. Erre nem volt szükség de a fejem rendesen deformálódott és a látásom sem igazán volt rendben. Egy kálcium ampulla mindig lesz ezek után nálam.

A kalcium segítene ezen? Én úgy tudom, hogy allergiás reakciókra elég mérsékelt hatása, még annak ellenére is, hogy az orvosok azt adják. Az adrenalin az igazi és nem csak injekció formájában, hanem az is jó, amit a szervezet állít elõ.

A sebesség mindent megold.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Tegnap Csákvár felé az erdöben homlokon szúrt egy darázs. Vártam egy ideig, hogy jelentkeznek-e légzési problémák, mert akkor Csákváron mentöt hívtam volna. Erre nem volt szükség de a fejem rendesen deformálódott és a látásom sem igazán volt rendben. Egy kálcium ampulla mindig lesz ezek után nálam.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mér az órám ezt is-azt is,de csak annyit tekerek amennyi még jól esik,a profizmusról már lecsúsztam.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A kilométert és az edzésidõt is nézem. :) igaz én se vagyok csupasz lábú profi. :)[/I]
Csinos az új bukód.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Az igazi kerékpáros nem számolja a km-t, hanem csak az edzésidõt nézi.

mert ellopták a kilométer óráját :)
hát én már biztos nem leszek igazi kerékpáros mert szõrös a lábam és a kilométert is nézem. Bár mióta PC-re elmenthetõs a pulzusmérõm idõt is látok.
Maradok ilyennek :)
csakhogy sárguljatok az irígységtõl: új kantáros nacim van és új hosszú újjú felsõm is. X2S csapatlogós. Na meg új bukóm is van. Ennyire drága bukócskám még nem volt. Majd vigyázok rá. CASCO Ares MTB. Egyedi csapatszínû.

http://www.3x2s.hu/t...erekparos-sisak
http://www.casco-hel...&category_id=18

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

az igazi kerékpáros a lábát is szõrteleníti, szóval én itt (is) hibádzom :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vasárnap óta úgy viselkedem, mint egy igazi kerékpáros. mentem 320 km-t 6 nap alatt. rendkívüli teljesítmény tõlem :)

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

vasárnap óta úgy viselkedem, mint egy igazi kerékpáros. mentem 320 km-t 6 nap alatt. rendkívüli teljesítmény tõlem :)

Ne is mondd! 2 hete nem mentem egy km-t sem... max a boltig, de az nem számít. Most lett kész a hajtókarom. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás