Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2012. augusztus 15. - 20:07
Írta 2012. augusztus 14. - 22:08
azért ez nem lényegtelen tényezõ.
Egyszer csípett bokán egy kb kisujj méretû lódarázs gyerekként. 2 napig nem tudtam járni...
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2012. augusztus 14. - 21:59
Írta 2012. augusztus 14. - 21:35
Szilárd,köszi a csokit mégegyszer.
ja, köszi a szélárnyékot!
Írta 2012. augusztus 14. - 21:20
)? Amúgy egy lódarázs volt az elkövetõ.
azért ez nem lényegtelen tényezõ.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. augusztus 14. - 21:19
király volt a mai, bár jól esett hazaérni és gofrit enni
(dobogókõ oda-vissza volt a mai menü )
Írta 2012. augusztus 14. - 21:11
Írta 2012. augusztus 13. - 12:49
Lehet, hogy "csak" egyszeri túlérzékenységi reakció volt (már ha létezik ilyen)? Amúgy egy lódarázs volt az elkövetõ.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. augusztus 13. - 11:08
Ha mellkason csípte akkor kicsi rá az esély, hogy közvetlenül érbe jutott volna.Viszont ezek szerint mégis allergiás rá. Egyébként ezekre az újabb génkezelt förmedvényekre mindenki allergiás.Tavaly a bükkön csípett a popómba egy ilyen.Azt hittem farkas harapott meg. Délutánra szépen be voltam tõle pirosodva lágyék tájon.A cimborámnak a mellkasát szurkálta végig egy megtermett példány (berepült a mez alá). Nem volt rá allergiás, de elég sokat kapott a méregbõl és valószínûleg közvetlenül érbe is jutott belõle. Annak köszönhette az életét, hogy a közelben lakott egy család, akiknél volt adrenalin injekció. A késõbb kiérkezett rohammentõsök is azt mondták, hogy ha nincs az, akkor elég rossz esélye lett volna a túlélésre.
Na azóta húzom fel a cipzárt a nyakamig.
A kalcium kevés egy ilyenhez.
A csípés után kb. 5 percre el is vesztette az eszméletét. A szervezetben lévõ adrenalin sem elég ilyenkor, nem véletlenül kell rövid kórházi kezelés egy ilyen életmentõ injekció után.
Írta 2012. augusztus 12. - 22:48
Én nem vagyok orvos. Ez egy általánosan elfogadott elsödleges védekezés.
"Az adrenalin az igazi és nem csak injekció formájában, hanem az is jó, amit a szervezet állít elõ."
Azon szerencsétlenek szervezete, akik darázs csípés miatt haltak meg max. adrenalin szinten volt.
Írta 2012. augusztus 12. - 22:44
Na azóta húzom fel a cipzárt a nyakamig.
A kalcium kevés egy ilyenhez.
A csípés után kb. 5 percre el is vesztette az eszméletét. A szervezetben lévõ adrenalin sem elég ilyenkor, nem véletlenül kell rövid kórházi kezelés egy ilyen életmentõ injekció után.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. augusztus 12. - 22:27
A kalcium segítene ezen? Én úgy tudom, hogy allergiás reakciókra elég mérsékelt hatása, még annak ellenére is, hogy az orvosok azt adják. Az adrenalin az igazi és nem csak injekció formájában, hanem az is jó, amit a szervezet állít elõ.Tegnap Csákvár felé az erdöben homlokon szúrt egy darázs. Vártam egy ideig, hogy jelentkeznek-e légzési problémák, mert akkor Csákváron mentöt hívtam volna. Erre nem volt szükség de a fejem rendesen deformálódott és a látásom sem igazán volt rendben. Egy kálcium ampulla mindig lesz ezek után nálam.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. augusztus 12. - 22:12
Írta 2012. augusztus 11. - 21:13
Írta 2012. augusztus 11. - 16:36
Csinos az új bukód.
Írta 2012. augusztus 11. - 14:26
mert ellopták a kilométer órájátAz igazi kerékpáros nem számolja a km-t, hanem csak az edzésidõt nézi.
hát én már biztos nem leszek igazi kerékpáros mert szõrös a lábam és a kilométert is nézem. Bár mióta PC-re elmenthetõs a pulzusmérõm idõt is látok.
Maradok ilyennek
csakhogy sárguljatok az irígységtõl: új kantáros nacim van és új hosszú újjú felsõm is. X2S csapatlogós. Na meg új bukóm is van. Ennyire drága bukócskám még nem volt. Majd vigyázok rá. CASCO Ares MTB. Egyedi csapatszínû.
http://www.3x2s.hu/t...erekparos-sisak
http://www.casco-hel...&category_id=18
Írta 2012. augusztus 11. - 09:48
Az igazi kerékpáros nem számolja a km-t, hanem csak az edzésidõt nézi.
az igazi kerékpáros a lábát is szõrteleníti, szóval én itt (is) hibádzom
Írta 2012. augusztus 11. - 09:17
vasárnap óta úgy viselkedem, mint egy igazi kerékpáros. mentem 320 km-t 6 nap alatt. rendkívüli teljesítmény tõlem
Az igazi kerékpáros nem számolja a km-t, hanem csak az edzésidõt nézi.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. augusztus 11. - 09:07
vasárnap óta úgy viselkedem, mint egy igazi kerékpáros. mentem 320 km-t 6 nap alatt. rendkívüli teljesítmény tõlem
Ne is mondd! 2 hete nem mentem egy km-t sem... max a boltig, de az nem számít. Most lett kész a hajtókarom.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9