Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
miiiiit?késõn kapcsoltam?
hüüü:mad:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
inkább kivettem, nehogy ne váljanak valóra ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
feltéve, ha megéled az éjfélt:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
úgy tervezem, h. dec. 31-én 20:59kor indulok és az éjfél pont a bicajon érne :) :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
meglássuk:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
õ szuper, enyém meg az elsõ Gesztes oda vissza...
a betegségem után nekem ez is jó ;) :D
de az utcsó gorba enyém lesz :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
háhá:Dde enyém az év elsõ Gorbája:icon_mrgr

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SportContact teljesen jó, eddig egyszer csúszott ki alólam, de akkor is én voltam a hülye, mert vizes úton relatíve gyorsan szlalomoztam és hát elcsúsztam.
megvan az elsõ 30 km ebben az évben 1 óra 15 perc kellett hozzá. (Tbánya-Környe-Somló-Gesztes-Somló-Síkvölgy) haza felé full pofaszélben.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Vízvetõ/oldalt érdesítés nem hiányzik a Sport Contactról amúgy?

A közepén lévõ minta bõven elég. Én már mentem vele esõben és nem csûszott, sõt rendesen verte a vizet.:)
Így legalább kisebb az ellenállása.:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
öööm.terepre azzal géppel?egyenlõre nem aktuális a kérdés, szal nem naggyon gondolkodtam rajta, mivel nagyrészt egyedül tekerek, és tartok az egyedül terepezéstõl...meg sztem nem is olyan jó egyedül erdõbe menni, nincs kivel dumálni...oúton meg csak nyomod mint álat...néha-néha régi bnõvel pedíg kibírható a jó öreg hûséges cselelbájkkal...
jah

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah, akinek nincs külön oúti meg mtb :D .
30 éves öreg csepel veri, naaagy rugós nyereggel (puha), rugós nyerehgcsõvel (kemény, ez csak ez ellen véd ha 40-50el kapok el vmi brutál úthibát, akkor ne nyomjon meg a nyereg semmi érzékeny dolgot hanem ott a csõ is összecsúszik), elölre faca puha trekking telóval :-). Jó, sajnos a környék amúgy is igényli a komfortosítást, mert iszonyat utak vannak. De azzal gyorsabb lennék mint ti monti+aszfaltgumi, ééés még kényelmesebb is :-).

Ridergirl, akokr ha jól vágom terepre nem nagyon fogsz jönni azzal a géppel? Vagy veszel hátra egy semi slicket? Mondjuk havernak aki tegnap hozta el az új Gepida Sirmiumot a gyári gumit Schwalbe Black Jacke cseréltük, mert a semi slickek és az XC gumnik között van, kicsi ellenállással aszfalton; ennél egyel aszfaltosabb a Landcuiser.

Vízvetõ/oldalt érdesítés nem hiányzik a Sport Contactról amúgy? Csak kérdem, oútin próbáltam ilyen slickes gumit de nekem nem jött be hétköznapi használatra. Inkább vízvetõset szeretem, pl ilyesmit:
Posted Image

Hátra kérj a nyuszitól egy ilyet, és jöhetsz velünk lazább talajon is... http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/1771 :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én ilyenel járok suliba.
Vicces volt, amikor elöször felraktam az 1.3-at, hogy mennyivel gyorsabb lettem aszfalton, mint terepgumival. :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
http://www.conti-tyr...ort-Contact.gif
a másik, Aranyomon lévõ gumikhoz képest...:o kicsit országutisabb:)és asszem most mentem vele elõször Gorbára, és eddíg is tetszett, de most még jobban...:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

fúú de jóó:) irigyelni foglak ám Titeket, ha ilyenekre mentek...

tegnap voltam Gorbán:) hú nagyon jó volt, meg állati jó idõ volt...1.40-et mentem(a sport contact csodára képes;) )szal élveztem.naggyon

Sport Contact? Azmiaz?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
fúú de jóó:) irigyelni foglak ám Titeket, ha ilyenekre mentek...

tegnap voltam Gorbán:) hú nagyon jó volt, meg állati jó idõ volt...1.40-et mentem(a sport contact csodára képes;) )szal élveztem.naggyon

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
MTB-Trophy-2006-Trailer-zum-Film

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nem amiröl szó van az egy tura ausztriába.
De lehet, hogy Salzkammergut-ba is megyünk. Azt még nem döntötük el, meg ha jól tévedek akkor idén késön lesz Szept 9, meg akkor lesz mátramaraíton is. Ugyhogy azt még nem tom.

Salzkammergutra mindenképp menni szeretnék, ha Mátrát üti az annyira nem baj, iszonyatosan köves Mátra; kirázza az ameber lelkét nem beton gumival menõk pedig állandó felütéses deffektet kaptak :).

Ha mennétek szóljatok nekem is, oda mindenképp megyek, szabi és lóvé betárazva :). Én más dátumot találtam:

"Salzkammergut Trophy 2007
The Salzkammergut Trophy is Austria's most popular Mountainbike Marathon and takes place in Bad Goisern on July 14, 2007.
"

De ha nem nehéz megközelíteni akkor a másik is érdekel :)

szerk:
Salzkammergut Trophy 2007.

A 10-edik Salzkammergut Trophy 2007. július. 14-én kerül megrendezésre! A Junior Trophy 2007. július 15-én, vasárnapra esik. Szívesen küldünk Neked e-mailt, amint honlapunkat aktualizáltuk. Kérünk, ha szeretnéd megkapni hírleveleinket, a bal oldali hasábban regisztrálj, vagy küldj egy levelet az info@trophy.at címre.

Akik nem ismerik:
http://bikemag.hu/content/view/314/10/
http://www.sportpiac...rekpar&cikk=787
http://de.sevenload....s-Salzkammergut

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hm, csak nem Salzkammergut???

Nem amiröl szó van az egy tura ausztriába.
De lehet, hogy Salzkammergut-ba is megyünk. Azt még nem döntötük el, meg ha jól tévedek akkor idén késön lesz Szept 9, meg akkor lesz mátramaraíton is. Ugyhogy azt még nem tom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

De Edit is jön. 24h-ra is, meg Ausztriába is.

Hm, csak nem Salzkammergut???

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nagyon jó. Akkor megint tudunk vegyes csapatban indulni. Talán jobbak az esélyeink.

Ja csak most talán hajtani is fogunk :)
Meg addigra Edit, meg én is kicsit jobb formában leszünk, mint idén voltunk.