Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mivel újonc vagy, 15 percig mûködik az ezt módosítom gomb, használd, mert ezért is be fognak szólni... ;)
amúgy egy dög nehéz Kelly's Viper sf boldog tulajdonosa vagyok, lassan két éve.
nehéz, de én imádom. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ki mivel nyomja,hogyha megkérdezhetem?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A legtöbbet én is aszfalton nyomom forgalomban de az erdei utakat jobban kedvelem a nyugodtabb légkör miatt.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Remélem tudunk mindig valami érdekeset egymásnak írni,én többnyire a kemény felületü utakat kedvelem fõleg az erdei mûutakat.

Akkor te sokat járhatsz a Vértesben ha nem tévedek.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én si aszfalton nyomom, csak éppen nem erdõben, hanem a tûzõ napon autók között. azt szeretem, ha látom magam alatt a fehér csíkot az út szélén...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Légy üdvözölve köreinkben.:openarms:

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Remélem tudunk mindig valami érdekeset egymásnak írni,én többnyire a kemény felületü utakat kedvelem fõleg az erdei mûutakat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
üdv itt.
((én csak a magam nevében tudok beszélni, de én befogadlak.)) :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Itt vagyok,mint tatabányai ha befogadtok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
énmeg csinálom a májszpészemet, mindenkinek, miért pont nekem ne legyen :P
jó tekerést, és el ne üssenek a forgalma agglomeráció kellõs közepén ám! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Persze, ha többet tekersz, akkor általában mindig fejlödsz, a pulzusmérõ ahoz kell, hogy belödd azt a zonát, ami a leghasznosabb számodra.
Na megyek tekerni megnézem mennyire fúj kint a szél :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem tom, mivel nem mérem a pulzusomat, így nem tudom, h. hány hónap kell a jelentõs csökkenéshez... érzésbõl megyek, azt tudom, h. meghatározott köröket ha megyek, általában Tata oda vissza, kevésbé fáradok el, 1 hónap után már, ha hetente 3x letekerem, nyilván ez télen nem játszik, hisz nem tudok 3-4x kimenni, meg a hideg alapból többet kivesz az emberbõl.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Az tény, hogy ha fejlödsz akkor kicsit alacsonybb pulzuson tudod elvégezni ugyanazt a munkát, de nem hinném, hogy 2 honap alatt ez nagyságrendekben érezhetõ.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én úgy értettem, h. monnyuk 1 hónap után áll be változás a pulzusodban, nem a 2. alkalomnál.
Mx, ha ezt SchnellTamás olvasná... :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

A lényeg, hogy szembeszélben nem jó tekerni.:)

Még mindig jobb mint görgön :)
Szerintem ma is megyek olyan 5-tõl tekerek 1 órácskát és ma is fúj rendesen.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
A lényeg, hogy szembeszélben nem jó tekerni.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

de egy idõ után ugyanazon a pulzuson ugyanolyan szélviszonyok mellett gyorsabb lesz, vagy ugyan annál a sebességnél alacsonyabb lesz a pulzusod.

Az a baj, ha erösen fúj a szél, de te ugyanolyan sebeséggel mész akkor nagyobb intnzitással kell tekerned, ergó nagyobb lesz a pulzusod. Ezért tekerek lassaban, mert nem akarom tullépni a célzonámat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Tegnap is, meg tegnap elött is fújt. Engem az zavar a szélben, hogy lassaban megyek jóval ugyanazon a pulzuson:(

de egy idõ után ugyanazon a pulzuson ugyanolyan szélviszonyok mellett gyorsabb lesz, vagy ugyan annál a sebességnél alacsonyabb lesz a pulzusod.
monnyuk nehéz kivitelezni ezt, mert nagyon ritkán ugyanolyanok a szélviszonyok, nem tudom szokott-e nézni valaki sáncugrást az eurosporton, de ott is egyik percrõl a másikra változnak a szélviszonyok, az egyik versenyzõ ugrik szembeszélben 200 métert, a másikat meg a hátszél hozzávágja az érkezõrészhez, ebbõl is az következik, h. amit fent leírtam csak elvben mûködik, nehéz megvalósítani. de sok sikert hozzá. ;)

ja különben szembeszélben az a szar, h. megizzadsz és a szél rásimítja a kabátot a testedre, mai izzadt belülrõl és akkor fázni kezdesz meg ilyenek, ami nem a legjobb.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Kint tekerni jobb ha nem fújna úgy a szél mint most. Délelõtt szikrázó napsütés, szélcsend mire elindulnék addigra felhõk, orkán.:(

Tegnap is, meg tegnap elött is fújt. Engem az zavar a szélben, hogy lassaban megyek jóval ugyanazon a pulzuson:(
Én ráadásul nem csak szélben, hanem sötétben is indultam, mert egész nap tanulok. De felcsapjuk a lámpákat, meg a fényvisszaveröt azt hajrá:D
Szél ellen meg felveszek egy széldzsekit Meg a sisak alá egy kendöt azt hadszóljon

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Imádom ezt az idöt tegnap este megint sikerült tekernem egy laza 20-ast. Azért mennyivel jobb kint tekerni, mint a szobában görgözni:)

Kint tekerni jobb ha nem fújna úgy a szél mint most. Délelõtt szikrázó napsütés, szélcsend mire elindulnék addigra felhõk, orkán.:(