Te, Balu, Én
ugye azért nem felejtesz el minket, még akkor sem, ha olyan nehezen akar összejönni ez az elsõ tekerés az évben??Találtam Budaörsi rájdereket is akikkel már holnapra szerveztünk is egy túrát,
Ezért whisky helyett nyitottál magadnak egy topikot.A Whisky-t nem nyitottammeg, mert azt eredetileg diplomázásra tartogatom, és rájöttem, hogy nem ér annyit, hogy most megnyissam
Igen rájöttem. Megértem hogy ezt nem itt akarod megvitatni.Engedelmeddel ezt most nem itt a forumon beszélném meg.
ÁÁÁÁ
Fáj a fejem.
Ja majd én fogom visszajutatni a CD-idet.
Mondjuk gondolom erre egyedül is rájöttél.
Inkább vettem volna sátrat. De a múltkor még minden rendben volt.Nem nem az volt.
Szétmentünk és tényleg nem jön se Passauba se 24 órásra. A jó hír, hogy nem kell sátrat venned, mert az enyémbe elférünk:)
na szóval hányan megyünk Passauba?? és kell vennie Mx-nek sátrat és kell szerezni lányt 24Hra??
Basszus tényleg.:mybad: Április 1-je van. Engem mindig átver valaki ilyenkor.:wallbange
Basszus tényleg.:mybad: Április 1-je van. Engem mindig átver valaki ilyenkor.:wallbangeez komoly, vagy csak egy tréfa(a dátum alkalmából!)???