Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hát milyen emberek vannak...szörnyû:Dváltott vezetéssel egyszer próbálkoztunk/tam jó nagy szembeszélben, de mikor elõre mentem a gyerek meg lemaradt:o
Turul Kupára készülgettek?:)én igazából lelkileg próbálok ráhangolódni:Dmeg igyekszem a Bringát és magam nem leamortizálni.ki tudja...még hátha rajthoz állok;)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Hát nemtudom.Ha sietek akkor alap hogy nem,mivel hogy utolértelek így gyorsabban haladok nálad,tehát nem lassítok csak azért hogy szélárnyék így meg úgy.Viszont ha te elõznél meg mert gyorsabban haladsz akkor valószínûleg igen,beállnék mögéd felgyorsítva,mert ugye sietek és hát akkor gyorsabban odaérek. :)

Aztán ez az idegesít/nem idegesít meg nemtudom hogy van.Miért idegesítõ?Miért rágod magad?Szólj neki hogy barátom!Medvesajt!Gyere álljunk össze 5km-ként váltott vezetés.Szeva! :)

Ha meg lehet beszélni vele a váltott vezetést akkor minden rendben, úgy lehet haladni az biztos. (nekem ez nem ment az idõssebb úrral annak idején) :(

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
köszi a kimerítõ válaszokat:)igazából az zavar baromira, hogy nem szól egy szót se, csak kussban ott lapul mögöttem...szerencsére a jóarcok többségben vannak;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)

Hát nemtudom.Ha sietek akkor alap hogy nem,mivel hogy utolértelek így gyorsabban haladok nálad,tehát nem lassítok csak azért hogy szélárnyék így meg úgy.Viszont ha te elõznél meg mert gyorsabban haladsz akkor valószínûleg igen,beállnék mögéd felgyorsítva,mert ugye sietek és hát akkor gyorsabban odaérek. :)

Aztán ez az idegesít/nem idegesít meg nemtudom hogy van.Miért idegesítõ?Miért rágod magad?Szólj neki hogy barátom!Medvesajt!Gyere álljunk össze 5km-ként váltott vezetés.Szeva! :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:
na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)

Na én kb:1-2 másodpercre állnék be csak mögéd,hogy ne mond utánna,hogy lendületbõl mentem el melletted és azért nem kapaszkodtál rám.

Szóval csak fairplay miatt,érted.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Atte szerdán egy nagyerdö?

Lehet róla szó,csak az idõjárás engedje,beszéltek valami esõ félérõl.

Ma tekertem egy Gorba kört és ma is megk.rt valami b.zi rovar,remélem ez nem lessz mindennapos.

GT-Atee

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Atte szerdán egy nagyerdö?

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Én beállnék csak jo legyen a tempo!meg a látvány az is fontos!

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:

még csak 17 vagy,tehát nem állnék be mögéd! :chin:

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Hali
Van amikor nehéz elszakadni a látványtól. :)
Engem egy öreg bringás húzott fel amikor a Balatonra mentem és Fonyódnál beállt mögém egy versenybringával (4.5 órája voltam nyeregben 140 km-re az otthontól és márcsak 15 km volt hátra egy "picit" fáradtan 30-as átlagot próbáltam tartani) ha lassítottam akkor õ is, ha gyorsítottam tapadt és liheget a nyakamba megelõzni nem akart az istennek se.
NAGYON IDEGESÍTÕ VOLT!!!!! úgy hogy nem állnék be mögéd. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Mész mész a sport pálya felé,dombtetõn mész tovább a temetõ felé,majd ott is megmészod a dombot majd legurulsz rajta és az út végén lesz egy kereszt.Balra felsõgalla egyenest meg rugógyár.

Köszi. Akkor tudom merre van, nagyon ritkán járok arra.
Majd kipróbálom valamikor.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mész mész a sport pálya felé,dombtetõn mész tovább a temetõ felé,majd ott is megmészod a dombot majd legurulsz rajta és az út végén lesz egy kereszt.Balra felsõgalla egyenest meg rugógyár.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
engem egy hónapja csípett meg valami. a pólóm alá bújt majd legalább háromszor belémdöfött kicsit zsibbadt is a vállam. :(
merre van a rugógyár kör pontossan?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
akarom mondani: túrázók. lehet hogy megártott a meleg vagy csak simán fáradt vagyok.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hát igen,mióta Szilárdék elmentek tekeregni elég nagy az ûr itt a topikunkban de valahogy biztos átvészeljük ezt az idõszakot.

Ma bratyómmal 19:00 után tekertünk egy rugógyárast és közben jól a hátamba mart(elég rendesen):flame: valami rovar féle ahogy a pólóm alá férkõzött,most is egy kézzel pötyögtetek amig a másikkal hûstem a dudort a hátamon.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Hello
Elmentek a túrázok mindenki más meg teker?
Megnéztem milyen az út Fehérvárra és vissza.
Az összes kút müködik menjetek bátran és fehérvár elõtt a metrónál sima ügy a fordulás a körforgalom miatt. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
wáze 5:30????????
én akkor aludtam el, egész éjjel fájt a térdem és alig tudtam aludni...
most fullon van a túrazsák és a hátizsák, anyukám még pakol... :D
na fórumosok jók legyetek 1hét és jövök..
ATee mikortól lehet nevezni versenyre nem tudod??

hotmaat írt sms-t, hogy már úton van :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Tomy már 5.30 óta fent van készre pakolta a cuccait, most várja az indulás idejét :)

Tominak lassan az állomásra kéne indulnia.;)

Bõ egy óra és indulás van.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tomy már 5.30 óta fent van készre pakolta a cuccait, most várja az indulás idejét :)