Turul Kupára készülgettek?

Hát nemtudom.Ha sietek akkor alap hogy nem,mivel hogy utolértelek így gyorsabban haladok nálad,tehát nem lassítok csak azért hogy szélárnyék így meg úgy.Viszont ha te elõznél meg mert gyorsabban haladsz akkor valószínûleg igen,beállnék mögéd felgyorsítva,mert ugye sietek és hát akkor gyorsabban odaérek.
Aztán ez az idegesít/nem idegesít meg nemtudom hogy van.Miért idegesítõ?Miért rágod magad?Szólj neki hogy barátom!Medvesajt!Gyere álljunk össze 5km-ként váltott vezetés.Szeva!
na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)
Na én kb:1-2 másodpercre állnék be csak mögéd,hogy ne mond utánna,hogy lendületbõl mentem el melletted és azért nem kapaszkodtál rám.Szóval csak fairplay miatt,érted.ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:
na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)
Lehet róla szó,csak az idõjárás engedje,beszéltek valami esõ félérõl.Atte szerdán egy nagyerdö?
Ma tekertem egy Gorba kört és ma is megk.rt valami b.zi rovar,remélem ez nem lessz mindennapos.
ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:
ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
Mész mész a sport pálya felé,dombtetõn mész tovább a temetõ felé,majd ott is megmészod a dombot majd legurulsz rajta és az út végén lesz egy kereszt.Balra felsõgalla egyenest meg rugógyár.
Ma bratyómmal 19:00 után tekertünk egy rugógyárast és közben jól a hátamba mart(elég rendesen):flame: valami rovar féle ahogy a pólóm alá férkõzött,most is egy kézzel pötyögtetek amig a másikkal hûstem a dudort a hátamon.
Tominak lassan az állomásra kéne indulnia.Tomy már 5.30 óta fent van készre pakolta a cuccait, most várja az indulás idejét