Nem kell. Én már elküldtem neki.RG:igen jól sikerültek a képek amint lessz idõm eljuttatom neked valahogy.
Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2007. July 12. - 09:29

Posted 2007. July 12. - 08:10

Akkor te most szombaton jösz Gázlóra?
Mert most úgy néz ki, hogy én megyek. Mondjuk ha a holnapi szülinapozás elhuzódna(amit kétlek) akkor lehet nem. De most úgy készülök, hogy ott leszek. Az, hogy milyen távon indulok, még eléggé képlékeny, szerintem ez csak ott reggel fog eldõlni. De a forumról mennek 90-en meg 130-on is. Baluék akikkel fix talizunk 90-en indulnak.
Valszeg a mostani formámhoz nekem a 90 állna közelebb, de azért a gázlók nagyon vonzóak.
Egyébként tegnap voltam Ajkán, meg Veszprékben munka ügyben és kicsit bambultam kifele a kocsiból az utazás folyamán és megállapítottam, hogy azért van arrafele elég dimb-domb amit meg lehet mászni

Posted 2007. July 12. - 07:06

jelkft.hu oldalon is fent voltak az idõfutam eredmények, bikemag fõoldalon is fent voltak az idõfutam eredmények...
kicsit várni kell, és fent lesznek
Edit: http://velo.hu/verse...c1aae6157&xtax=
fent vannak, csak éppen a montis eredmények nincsenek.
http://akesz.fw.hu/
itt sincs.de ha jól néztem csak a stop c idõfutamnál van fent a montis eredmény.lehet hogy ez nem vált szokássá.pedíg ez így nem fer.nem tudom mért nem lehet felrakni.mi is ugyanúgy letekertük, mint egy országutis.ááh...
Posted 2007. July 11. - 21:00

Szilárd:nagyon kemény vagy,egész beleborzongtam amint az érveléseidet olvastam,szerintem már vette a lapot a tag,ne piszkáljuk már annyit.
Posted 2007. July 11. - 20:27

Posted 2007. July 11. - 19:10

Szárliget és Tatabánya között is.És pont szembe fúj:)jelentem k*rva nagy szél van tatabánya és tata között
Posted 2007. July 11. - 18:56

kicsit várni kell, és fent lesznek

végre jó a gép, már hiányzott

Bloke! muszáj reagálnom a bejegyzésedre, most hogy van idõm, meg is teszem.
1. úgy gondolom, hogy azért mert valaki kicsi, vagy nagy, nem kell még lenézni, oké, a srácokat nem láttam még a rajtnál sem.
2. ha megnézted volna az eredményeket a nevezési sátor oldalán, láttad volna, hogy milyen idõt mentem, és milyen átlagot. (én elégedett vagyok a teljesítményemmel)
3. ha odamentél volna és megnézted volna az eredményeket, akkor nem írnám ezt most.
köszönöm a figyelmedet!

jelentem k*rva nagy szél van tatabánya és tata között

Edit: http://velo.hu/verse...c1aae6157&xtax=

Posted 2007. July 11. - 07:02

velo.hu-t nézted? Ott fenn szokott lenni.
néztem.de ott is csak oútisok vannak.micsoda negatív diszkrimináció!
"MX ha jól sikerültek a képek (de ha nem akkor is) küdhetnél párat valamilyen formában."
nekem is!

és Atee, neked lettek jó képek?
Posted 2007. July 10. - 22:09

Posted 2007. July 10. - 17:17

Mondjuk MSN-en,privibe elküldöm a címet.velo.hu-t nézted? Ott fenn szokott lenni.
Jól sikerültek. Milyen formára gondoltál?
Posted 2007. July 10. - 09:02

velo.hu-t nézted? Ott fenn szokott lenni.azért az kicsit se parasztság, hogy a montis eredményeket sehova se rakták fel...
Jól sikerültek. Milyen formára gondoltál?MX ha jól sikerültek a képek (de ha nem akkor is) küdhetnél párat valamilyen formában.
Posted 2007. July 09. - 22:01

Posted 2007. July 09. - 21:28

Posted 2007. July 09. - 19:19

Szia,semmi problema,én is csak azért írtam le neked mert gondoltam,hogy a látszat eléggé csalóka volt.:oczko:Jó, bocsi, és az is igaz, hogy nem tehet róla, hogy hogyan vannak beosztva a korcsoportok, és az abszolút 3. hely tényleg szép, én is gratulálok hozzá. Csak én az egészbõl annyit láttam, hogy egy kvázi felnõtt ember áll a dobogó legfelsõ fokán, mellette meg két kb 10 éves kiscsávó.
Posted 2007. July 09. - 16:48

Szia bloke,ne cikiszd a csávót mert tényleg nagyot ment,én már jócskán elhagytam a 18-at és mégis a végén én küzdöttem mögötte a felnött kat, 3.helyéért.
Tehát gratula neki,megérdemelte akárhány évesek is voltak mögötte,mert ugyebár az abszolút 3.hely azért nem rossz tõle.
Ja és még gratula RG-nek is,csak így tovább skacok.
Jó, bocsi, és az is igaz, hogy nem tehet róla, hogy hogyan vannak beosztva a korcsoportok, és az abszolút 3. hely tényleg szép, én is gratulálok hozzá. Csak én az egészbõl annyit láttam, hogy egy kvázi felnõtt ember áll a dobogó legfelsõ fokán, mellette meg két kb 10 éves kiscsávó.
Posted 2007. July 09. - 15:51

Szeptemberig ráérünk a nevezéssel, még nem neveztek sokan.Na én is gratulálok mindenkinek, aki végignyomta a versenyt!!! No meg a jó eredményekért is.
24 órásra nem tudok ebben a hónapban nevezésre átutalni pénzt, ezért át kéne ütemezni 1 hónappal késöbbre. Sjanos most úgy alakult, hogy nem tudom a csapatnak elõre meghitelezni, mint tavaj.
Gerecsei,Vértesi túrában meg simán benne vagyok úgyis szeretek új helyeket megismerni.
Még mindig akarsz menni Gázlóra? Mert nekem nem jó a vasárnap így a túrát lehetne csúsztatni 1 héttel.
Posted 2007. July 09. - 14:59

ha valami kell, akkor 06306750128
túráról tájékoztassatok.

Posted 2007. July 09. - 08:29

24 órásra nem tudok ebben a hónapban nevezésre átutalni pénzt, ezért át kéne ütemezni 1 hónappal késöbbre. Sjanos most úgy alakult, hogy nem tudom a csapatnak elõre meghitelezni, mint tavaj.
Gerecsei,Vértesi túrában meg simán benne vagyok úgyis szeretek új helyeket megismerni.

Posted 2007. July 08. - 20:52

Szia bloke,ne cikiszd a csávót mert tényleg nagyot ment,én már jócskán elhagytam a 18-at és mégis a végén én küzdöttem mögötte a felnött kat, 3.helyéért.Azért a teljesség kedvéért azt is írd be, hogy az "ellenfeleid" hány évesek voltak.
Tehát gratula neki,megérdemelte akárhány évesek is voltak mögötte,mert ugyebár az abszolút 3.hely azért nem rossz tõle.
Ja és még gratula RG-nek is,csak így tovább skacok.
Posted 2007. July 08. - 19:18

Minden versenyen résztvevõnek mégegyszer gartula.
Jõvõre 30 percre kell leszorítani az idõt.