Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Van némi változtatás. Nem szóltak?

10:30 Zámbo Jimmy - Még nem veszíthetek / Zámbo Krisztián elöadásában

"19:00 Tûzijáték, és Újpest-Fradi focimeccs"

Azt hiszem, hogy sportdiplomáciai sikerként könyvelhetö el, hogy Felcsút-Barcelona lesz!
O.V. is játszik!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
FIGYELEM !!

A világvége-program tervezett menete
05:00 A lakosság ébredése
06:00 A maják érkezése, elszállásolása
07:00 A földönkívüliek érkezése
08:00 A G8 államfõinek érkezése, elszállásolása
09:00 A Szentek és az egész pereputty (kupleráj) érkezése
10:00 Világvége 2 Himnusz : Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 Köszöntõbeszéd
12:00 Világvége-i kiértékelés
14:00 1 perc csend
16:00 Uzsonna
17:00 Bál megnyitása-megjelenés ádám és éva kosztümben. no smoking !!
18:00 Maják távozása
19:00 Tûzijáték, és Újpest-Fradi focimeccs
21:00 Angyalok, és Arkangyalok távozása
22:00 Ünnepség zárása
23:00 Világvége (avagy a pénzügy miniszter felszólalása )
23:30 Orbán Viktor évértékelõ beszéde (mondjuk azt nem értem, hogy õt miért nem viszi el magával senki..)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Az utolsó dologban nem tudok részt venni. :)

Nem vagy egyedül :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az utolsó dologban nem tudok részt venni. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Csak én nem tekerek úgy, hogy lecsússzon a lábam :D Azzal a gyenge 10km/h-s tempómmal inkább csak hátráltatna szerintem. De mint mondtam, nem vagyok ellene a dolognak, egy szép napon majd én is beruházok. :)

a pedálról való lecsúszás és össze-vissza mozgás az csak az egyik ok. Ha patent pedált használsz akkor nem csak taposni tudod a pedált (fõleg nem taposni fogod!!) hanem húzni is. Ha csak taposod akkor jóval kevesebb erõt tudsz kifejteni.Az alsó lábszárad használod fõleg.Ha meg patentet használsz akkor a legerõsebb izmodat is tudod használni , a combizmodat.Mivel húzni is tudod. Mindig csodálkozom mikor drága bicón jönnek a német turisták jól felmálházva és sz#r vékony, hajlós talpú cipõben tekerik.Egy kényelmes turista clickes pedál és cipõ és jóval könnyebben mennének. De köztudott hogy az emberi butaság az határtalan.Béke, Ámen ,Szeretet,.Legalább egy azaz 1 napon a 365-ból gondoljatok szeretettel Orbán Viktor és kedves családjára és rokonságára.:D;):D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Bezony,nem elhanyagolható,hogy mindig ott van a lábad a pedálon ahol lennie kell.Pont ennek hiányát érzem most a sima pedálal,mikor mozog a lábam rajta össze-vissza,fõleg mikor nedves a cipõ talpa.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Látom nem értettél meg.A hajtáshatékonyság nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag versenyzési feltételek között jó.Túrázáskor is kiváló.Persze ha nem úgy teker vele mint egy taposó pedállal.Úgy hogy kérj egyet a jézuskától.

Csak én nem tekerek úgy, hogy lecsússzon a lábam :D Azzal a gyenge 10km/h-s tempómmal inkább csak hátráltatna szerintem. De mint mondtam, nem vagyok ellene a dolognak, egy szép napon majd én is beruházok. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nincs az a félelem, hogy lecsúszik a lábad a pedálról, és amiatt zakózol..
egyik 24 órás versenyen a klipsznek köszönhetõen úsztam meg egy ilyen láblecsúszós perecet :)
((fúú de régen volt már az a 24órás, még csillebércen volt :) ))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Engem csak a pénz akadályozott meg eddig, bár egyre inkább úgy érzem, hogy szükségem se nagyon van rá :D én csak túrázok :D

Látom nem értettél meg.A hajtáshatékonyság nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag versenyzési feltételek között jó.Túrázáskor is kiváló.Persze ha nem úgy teker vele mint egy taposó pedállal.Úgy hogy kérj egyet a jézuskától.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Vegyél akkor túrásabb spd-t.
Sokkal jobb bringás cipõben spd vel tekerni, késõbb már biztonságosnak érzed majd.
Sima cipõnek a talpa úgyis csak hajlik mint a kolbász, és nem tart semmit. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Nincs arra elõírás, hogy hozzá nem értõknek adjanak el bicót.
Az gáz ha valaki nem akar váltani click-es pedálraévekig. Akkor az életben nem fog váltani.Pedig sokkal hajtás hatékonyabb.

Engem csak a pénz akadályozott meg eddig, bár egyre inkább úgy érzem, hogy szükségem se nagyon van rá :D én csak túrázok :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Jajj Szilárd! Alattad a 26os bringa néz ki szarul :D Egyértelmû, hogy neked az elsõk között kellett volna váltani 29-re :D

Atee
Egyik csaj ismerõsöm vett a nyáron egy Kross Level A3at... most lecserélte egy 29es gépre, csak mert olcsó volt. A csaj kb olyan magas mint én, és lehet kb 50kg.. :D Na meg esik-kel a habverõ pedál miatt... Én 2 év után se mertem még spdre váltani :D vannak bátor emberek :)

Nincs arra elõírás, hogy hozzá nem értõknek adjanak el bicót.
Az gáz ha valaki nem akar váltani click-es pedálraévekig. Akkor az életben nem fog váltani.Pedig sokkal hajtás hatékonyabb.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Pedig az SPD nagyon jó dolog,igaz ilyenkor télen én is sima pedált használok városin,mert a jég ravaszabb mint a reflexem.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

29"es még nincs eléggé elterjedve, ezért jóval drágábbak hozzá pl a gumik, mint a 26"-hoz, a villa dettó, ez a legnagyobb baja.
én nem lennék szomorú, ha egy olyan állna kint a tárolóban. :)
szerintem nem néz ki olyan hülyén, eleinte fura volt, de már megszokta a szemem :)

Jajj Szilárd! Alattad a 26os bringa néz ki szarul :D Egyértelmû, hogy neked az elsõk között kellett volna váltani 29-re :D

Atee
Egyik csaj ismerõsöm vett a nyáron egy Kross Level A3at... most lecserélte egy 29es gépre, csak mert olcsó volt. A csaj kb olyan magas mint én, és lehet kb 50kg.. :D Na meg esik-kel a habverõ pedál miatt... Én 2 év után se mertem még spdre váltani :D vannak bátor emberek :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
hogy nincs elterjedve? esetleg itthon .. még.. Specialized már nem is hoz 26-os CC bringát 2013-ra
az alkatrészárak pedig ugyanazok mint 26" esetében. de pl egy 2013-as Nobby Nic 26" verzióban 8 euróval drágább a bike24-en.
a kinézet pedig egyéni vélemény. számomra egy 150+ rugóútú 26"-osnál nincs rondább látvány

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
29"es még nincs eléggé elterjedve, ezért jóval drágábbak hozzá pl a gumik, mint a 26"-hoz, a villa dettó, ez a legnagyobb baja.
én nem lennék szomorú, ha egy olyan állna kint a tárolóban. :)
szerintem nem néz ki olyan hülyén, eleinte fura volt, de már megszokta a szemem :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerintem wiloz 26hz-et akart írni,az én Yamaha YST-SW015-öm is csak 30-200 tartományban szolgál és csak 50-150-ig állítható,amit én 80-90hz környékén hasznosítok.Film nézéshez és játékhoz szerintem kell a mélynyomó,a zene már más szitu,ha csak stereo akkor nem kell.

Aki 26-os-al nem tud menni,az 29-es-el sem fog.Remélem az országútik nem fognak így elkorcsosodni,mint a mountik.Egy hegyikerékpárnál nem a jól kezelhetõség a lényeg?Ezekkel a nagy kerekekkel meg szerintem igen csak csökken a kezelhetõség terepen.Ha meg jók a pályaviszonyok,akkor meg már inkább cyclocross.

GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Csak viccbõl írtam nem akarom kinyírni a szomszédaimat kinyírnak õk engem. :)
Fura kinézetük van az biztos (mármint a 29 eseknek).
650 b még nem is láttam élõben.
Sokan beleugrottak a divat hullámba ugyanúgy mint a 2*9 1*9, 2*10,1*10 rendszerbe.
A profiknak tuti jobb, pláne egy olimpiai krossz pályán az olimpián is nagyon jól haladtak vele.
Egy két topicot elolvasva látható hogy nagyon sok profink van akik már csak ebben látják a javulás lehetõségét. :)
Nehezen látom az értelmét hazai viszonyok között, de lehet majd megvilágosodok.

én eltudnék képzelni magam alatt egy 29-est.A Mátra maratonos pocsék rázatókat jobban viselném. A Pikniken is jó lenne.A Vértesre is. Na a Gerecse már fene tudja.Szóval pálya függõ.Még tavaly próbáltam egyet a Szilváson.Vagy fél órát mentem vele.Szóval én beneveznék egy 29-es 3x10-es öreguras gépre.Szerintem amatõr szinten cc-re kiválóan alkalmas.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Csak viccbõl írtam nem akarom kinyírni a szomszédaimat kinyírnak õk engem. :)
Fura kinézetük van az biztos (mármint a 29 eseknek).
650 b még nem is láttam élõben.
Sokan beleugrottak a divat hullámba ugyanúgy mint a 2*9 1*9, 2*10,1*10 rendszerbe.
A profiknak tuti jobb, pláne egy olimpiai krossz pályán az olimpián is nagyon jól haladtak vele.
Egy két topicot elolvasva látható hogy nagyon sok profink van akik már csak ebben látják a javulás lehetõségét. :)
Nehezen látom az értelmét hazai viszonyok között, de lehet majd megvilágosodok.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi wiloz@freemail.hu a címem.
16 Hz tõl induló mélyláda azért már nem puffog annyira. :) Meghát mitõl rezegne a szekrénysor meg a poharak és a szomszéd. :)
Agyakat is cserélsz Szilárd? Nem váltasz 29-re?

Vásárlás: Mélyláda árak, olcsó Mélyládák, akciós Mélyláda boltok
mert csak úgy nyüzsögnek a 16 hz-tõl induló mélyládák :)
azért nem olyan egyszerû a dolog
a templomi orgonának van ilyen mély regisztere.aztán még minek? nem véletlenül olyan ritka amelyik ezt tudja mert fölösleges.na meg rohadt drága :) ha olvasol egy átvitelt akár mélyet akár magasat, akkor azt is meg kellene adniuk, hogy +-3 db vagy mennyi. nem ettõl fog puffogni vagy nem puffogni . Ettõl kicsit bonyolultabb a dolog.A poharak a magastól is rezegnek.Nagyon magas hangtól még el is pattanhat.Egyébként a 16hz-tõl jóval magasabb hangoktól rezeg a szekrény meg a szomszéd agya.Azzal már ölni lehet.
szilárdnak meg még a 29-es is kicsi. :)neki fel kellene találnia a 32-est. :)
egyébként már vannak jó összképet mutató 29-esek.