Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha már szóba került a 29"-os,megkérdem tõletek.Nektek tetszik?Nekem kurvára nem.Lehet,hogy fasza amúgy,de ocsmányul néznek ki.A 650B vagy 27,5" már normálisabb vizuálisan.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Imi [email]Agyakat is cserélsz Szilárd? Nem váltasz 29-re?

még használom pár évig az új vázamat, megvárom, míg eltörik a nyeregcsõnél, és majd utána..

agyakat muszáj, megkapja az xt-ket anyukám a melóba járósba :P :P
agyból slx lesz szerintem, januárban jön az egészségkártyámra az utalás :D
Marzóval nem tudok mit kezdeni, engedi a levegõt, meg az olajat is, muszáj lesz azt is váltani nyár elején kb, de már alig látni v fékes villát :( :(

köszi Tig! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Imi wiloz@freemail.hu a címem.
16 Hz tõl induló mélyláda azért már nem puffog annyira. :) Meghát mitõl rezegne a szekrénysor meg a poharak és a szomszéd. :)
Agyakat is cserélsz Szilárd? Nem váltasz 29-re?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Szilárd, még engem is bõven megfog....nagyon jó az a fék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egy deore tárcsafék (azzal az új dizájnos karral, ami állítólag nagyobb fékerõre képes) megfogna engem ugye?
vélemény? slxért sajnálok annyi pénzt kiadni, tárcsásítani meg muszáj, sajnos ebbe az irányba megy a világ :/
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Múltkor néztem pár akciófilmet (Bosszúállók, Thor, Amerika Kapitány és hasonlók)... Nekem egy 50e forint körüli JVC házimozi erõsítõm van, meg rajta 2db régi Orion Hs280... Na mondom akinek ennél több mély hangra van szüksége az hülye :D

Az a HS 280-as hangfal nagyon népszerû termék volt anno.Szokták is tuningolni.Orion kis hifivel (tuner, erõsítõ+Aiwa deck) népszerû szett volt.Máig sokan használják.Mindenesetre jobb hangja van mint a mûanyag 1000 Wattos :) bolhás moziknak.Vagyis jobban lehet zenét hallgatni rajta.A bolhás mozik (mûanyag fos hangfalakkal ) abszolút a házimozizásra van belõve.Azon zenét hallgatni marhaság de lehet. .Kis szobába tényleg felesleges egy mélynyomó.Egyébként egy jó mélynyomó vagy 100 000 forint.vagyis amilyet én hajlandó volnék megvenni.A többi inkább csak puffog.Olyan meg minek.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Én azért hiányolnám a Yamaha mélynyomóm.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Mélynyomó fölösleges.

Múltkor néztem pár akciófilmet (Bosszúállók, Thor, Amerika Kapitány és hasonlók)... Nekem egy 50e forint körüli JVC házimozi erõsítõm van, meg rajta 2db régi Orion Hs280... Na mondom akinek ennél több mély hangra van szüksége az hülye :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nyilván viszonyítás kérdése a dolog (az angol jobb vagy a magyar szar. :) )
Érdekelne a lista örülnék ha elküldenéd.
Annyira nem hiszem hogy bele merülök a dologba mert olvasgattam én is egykét hifi/házimozi fórumot és vannak elborult emberek (milliókat is el lehetne költeni erre a hobbira is).
Sajnos mozi szobám sincs :) . Valószínû nem is lesz. :)
Zene hallgatásra meg volt egy régi Videoton erõsítöm az a maga kb 2*25watt teljesítményével is elég szépen szólt.

Mivel a legtöbb általunk nézett film angol nyelvû ezért ahhoz viszonyítok. Így jön ki hogy sok esetben tré a magyar szinkron hangzása.
löksz egy mail címet?
mínyussz 7.2 volt mikor megjöttem bicóból :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Reggel öltözzetek melegen,geci hideg lesz.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az árgép alapján jó árban vannak a Pioneer erõsítõk, de tavaszig szerintem maradok a régi Yamaha cuccnál.
Amúgy meg most már minden Yamaha lett. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nagyon én sem akartam/akarok belemerülni a házimoziba,de ezen az egyszerû szinten is jobbat ki lehet hozni,mint az itteni fos mozik.Nekem nem baj ha nem premierkor látok egy jó filmet,hanem pár hónappal késöbb saját kényelemben.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nyilván viszonyítás kérdése a dolog (az angol jobb vagy a magyar szar. :) )
Érdekelne a lista örülnék ha elküldenéd.
Annyira nem hiszem hogy bele merülök a dologba mert olvasgattam én is egykét hifi/házimozi fórumot és vannak elborult emberek (milliókat is el lehetne költeni erre a hobbira is).
Sajnos mozi szobám sincs :) . Valószínû nem is lesz. :)
Zene hallgatásra meg volt egy régi Videoton erõsítöm az a maga kb 2*25watt teljesítményével is elég szépen szólt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Azért egész jó élményt nyujtott a kis cuccoskám pl legutóbb a Dark Night 2-nél,kár,hogy csak pár jelenet IMAX-es benne.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ezek még nem tûnnek rossznak:
Yamaha RX-V671 | Házimozi erõsítõ | Autohifi Outlet
Yamaha RX-V771 | Házimozi erõsítõ | Autohifi Outlet

ezek azért ilyen drágák mert van egy halom video(kép) feldolgozás is benne. A teljesítmény meg túl nagy .A csatornánkénti 160w az meg ugye hülyeség.Ha egyszer is ekkora terhelés lenne rajta akkor elfojna az egész kütyü.A szobában meg leesne a vakolat és kiesne az ablak.Ha a video részét nem tudod hasznosítani akkor felesleges ilyet venni.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

A lejátszó már megvan régóta, csak most lett meg az összes hangfalam (illetve egy hiányzik még).
A lemezeid közül az Australia címû jó?
Nem tudom hogy érdemes lenne e lecserélnem az erõsítõmet egy DTS-HD hangot is dekódolóra.
A mostani jó minõségûek nagyon drágák még. :(
Hallhatóan jobb az angol hang a lemezeken azt már figyeltem én is.

Nem az angol jobb hanem a magyar sz@r sok esetben.Mint minden esetben ez is pénzkérdés.Mennyi pénzt és idõt szánnak a szinkronra.A jó és neves szinkron színész drága, a jó keverõ cucc drága, a stúdió idõ drága, a jó szakember drága.Hát spórolnak.Egyébként ami nekem etalon az a The Phantom Of The Opera 2004-es film.Nem szinkronos.Gyönyörû kép és eszement hang.
The Phantom Of The Opera (2004) {FULL MOVIE}.mp4 - YouTube
az Australia és a többi természeti film az mind IMAX , tehát szuper minõségû.Egyébként van saját is ebbõl meg a többi természeti filmbõl is. Általában koncerteket gyûjtök.Ha akarod eltudom küldeni priviben a saját listámat.
Egyébként meg mindenki azt hall jobbnak amit akar. De alap cuccoknál nem igen hallani a különbséget. Az alap cucc meg ott kezdõdik, hogy erõsítõ és hangfalak+ kábelek 250 000 ft.Ami alatta van azt nem nevezném alapnak sem.Innen kezdve meg a csillagos ég. Egyet azért senki se felejtsen akármilyen csudi ilyen olyan digitális a vége analóg. A hangfalak 99.99 %-az analóg. Tehát mielõtt ráengednénk a jelet kell egy digitál-analóg átalakító.Tehát analóg hangot hallunk.Az emberi fület a nagyon be tudja csapni hogy az egyik hangosabb (nagyobb jel van rajta) mint a másik formátum.A cd-ket is már szinte túlvezérlik akkora jel van rajta.Össze lehet hasonlítani egy 10 évvel ezelõtt kiadott cd-vel.Összehasonlítva azt hiszik jobb pedig csak nagyobbat szól.Egy jó erõsítõvel nem gond a réginél jobban feltekerni a hangerõt de egy egy ócsó már jobban torzít és nagyobb a "súgása" nagyobb hangerõn mikor a kisebb jelet erõsítik.Nekem a hifinél 2 db Jamo Cornet 195-ös hangfal van.Erõsítõm Technics SU-A 707 stb. A házimozinál 4 db Jamo studio 170 és egy Jamo Center. Onkyo TX-DS 494 erõsítõ.Mélynyomó fölösleges.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az autómban már bízonyított a Pioneer. :)
Átböngészem a Pioneer kínálatát is.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nekem egy Pioneer VSX-520 van,alap de jól teszi dolgát,épp ezért csodát nem is várok tõle.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ezek még nem tûnnek rossznak:
Yamaha RX-V671 | Házimozi erõsítõ | Autohifi Outlet
Yamaha RX-V771 | Házimozi erõsítõ | Autohifi Outlet

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A lejátszó már megvan régóta, csak most lett meg az összes hangfalam (illetve egy hiányzik még).
A lemezeid közül az Australia címû jó?
Nem tudom hogy érdemes lenne e lecserélnem az erõsítõmet egy DTS-HD hangot is dekódolóra.
A mostani jó minõségûek nagyon drágák még. :(
Hallhatóan jobb az angol hang a lemezeken azt már figyeltem én is.