Hát erre mit mondjak? Akkor ez is olyan mint a vidra lámpája.Csoda tábla.Mindenki nem láthassa:cool2:
UltraFire C8 1300Lm CREE XM-L T6 LED Flashlight Torch - YouTube
jó ez
Hát erre mit mondjak? Akkor ez is olyan mint a vidra lámpája.Csoda tábla.Mindenki nem láthassa:cool2:
Hát erre mit mondjak? Akkor ez is olyan mint a vidra lámpája.Csoda tábla.Mindenki nem láthassa:cool2:Mindenkinek BUÉK.
A táblát én se láttam tatabányára jövet. Ezek szerint bamba vagyok.
Atti
megjött a csodalámpám hong-kongból. Szerintem egész jó cucc. Remélem pár napon belül ideér a töltõ meg az akksi is.
Nem bizony mert ott van a tábla.Szép kerek piros-fehér.A közepében egy kerékpár.A presszó magasságában a jobb oldalon.Pont ott ahol a bal oldalon kezdõdik a gyalog-kerékpár út.Úgy hogy nem tudom mit néztetek fiúk.Elõtte 50 méterre kellene egy tábla , hogy a bal oldalon kezdõdik a gyalog-kerékpár út. Mert akkor a bal besoroló sávból (nem teljesen KRESZ elõírás szerint) be tud menni a bicós a kezdõdõ útra.De csak vigyázva mert valami barom agyú pont oda tett egy fém csövet útszûkítésnek.Arra gondolván hátha egy autós is beakar a presszó elé menni .Ami azért érdekes húzás lenne.Arra viszont a nagyérdemû de kis ésszel ellátott tervezõ, kivitelezõ,jóváhagyó nem gondolt hogy az a kerékpárosnak pont veszélyesen útban van.Ellehet képzelni mennyire jártak már bicóval az elõbb felsorolt miegymások.Nem én voltam...
Na majd én is megkukkolom holnap.Úgy emlékszem tettek ki . Csak olyat nem hogy menjél már be balra mert ott kezdõdik az ország leghullámosabb kerékpár/gyalogos útja.Ma én sem láttam hazafele tatáról.
jól megnézted ?ipari parkon át tatára mentem, aztán egyes úton haza.
Örömmel láttam, hogy a kerékpárral behajtani tilos táblák nem kerültek ki szõlõs és tatabánya között