Túlvagyok a 2000. km-en 2013-ban. 2010-2012 között összesen nem mentem ennyit
Célom a 3000 elérése ebben az évben még.
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2013. augusztus 11. - 22:28
Írta 2013. augusztus 11. - 19:04
Célom a 3000 elérése ebben az évben még.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2013. augusztus 06. - 23:01
Minimum 9 bar-ral közlekedem,Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya-Birkacsárda-tovább onnan még 1 km a fõúton és ott be Vérteskozmáig.A fõúton nem mindenhol szabad bicóval közlekedni de szarok rá.ha akarsz akkor a birka-csárdánál is lehet aszfaltozni.fel megy a hegytetõre.valamikor volt oda idõfutam is.
Írta 2013. augusztus 06. - 23:00
fujj bele levegõt, ingyen van mégSzinte minden hétvégén megyek a tervúton. Nekem már sikerült felütni ott a monti 1.3 kûlsôjét :-)
Most hétvégén nem tudtam menni mert egy hülye ötletemet valósítottam meg, péntek délután meló után letekertem Balatonkersztúra. :-)
Mondjuk ha ilyen idô lesz nemcsak hétvégén lesz kellemes ot tekerni
szombaton Underworld
Írta 2013. augusztus 06. - 22:58
Minimum 9 bar-ral közlekedem,Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya-Birkacsárda-tovább onnan még 1 km a fõúton és ott be Vérteskozmáig.A fõúton nem mindenhol szabad bicóval közlekedni de szarok rá.ha akarsz akkor a birka-csárdánál is lehet aszfaltozni.fel megy a hegytetõre.valamikor volt oda idõfutam is.Terv-útra én biztos nem vinném be az országútit tatabánya felõl,max Birkacsárda utáni sorompótól Kozma felé Kõhányásnak,vagy fordítva,de rugógyár felõl barbárság,amire Vidra kolega is gondolt.
6bar-on szarrá ütöm a felnit országútin,a 7 már nekem lapos,a 9-et kedvelem.
Írta 2013. augusztus 06. - 20:04
Szinte minden hétvégén megyek a tervúton. Nekem már sikerült felütni ott a monti 1.3 kûlsôjét :-)
Most hétvégén nem tudtam menni mert egy hülye ötletemet valósítottam meg, péntek délután meló után letekertem Balatonkersztúra. :-)
Én vasárnap feljöttem Gyõrbe délután. Csütörtökön meg letolom a 8 órát a tûzõ napon (földmérõ segéd vagyok) aztán hazatekerek. Tegnap is lement meló után 50km. Tiszta vicc, hogy Környe-Tata-Bábolna-Gyõr távon 26os átlagot mentem. Pedig nem is siettem, csak mentem kényelmes tempóban. Tegnap este 7-9ig mentem 50km-t Gyõr-Darnózseli-Gyõr útvonalon, végig kerékpárúton, az út szinte sík végig. Odafele kicsit emelkedik, úgy mentem 27es átlagot, visszafele sötétben, már sokszor lassítottam feleslegesen, akkor csak 25.6os átlag jött ki, de az 50km-re kijött így is 26.5kmh-s átlagtempó. Pedig siettem. Sokkal hidegebb volt, és annak ellenére még izzadtam is. Gyõr felé jövet vasárnap meg alig izzadtam, pedig dögmeleg volt 1600 és 1830 között. átlagban 1kmh gyorsulás ennyit számít.
Írta 2013. augusztus 06. - 19:55
Terv-útra én biztos nem vinném be az országútit tatabánya felõl,max Birkacsárda utáni sorompótól Kozma felé Kõhányásnak,vagy fordítva,de rugógyár felõl barbárság,amire Vidra kolega is gondolt.
Pontosan arra gondoltam. Ott még merevvillás montival is utáltam menni...
Írta 2013. augusztus 05. - 22:47
Írta 2013. augusztus 05. - 22:27
Terv-útra én biztos nem vinném be az országútit tatabánya felõl,max Birkacsárda utáni sorompótól Kozma felé Kõhányásnak,vagy fordítva,de rugógyár felõl barbárság,amire Vidra kolega is gondolt.
Írta 2013. augusztus 05. - 22:26
sose megyek lapos gumivalnincs meglepetés a tervútban
nagyon frankó
csak nem 6 barra fújt országútival
Írta 2013. augusztus 05. - 22:08
nagyon frankó
csak nem 6 barra fújt országútival
Írta 2013. augusztus 05. - 22:03
ezt a lepróbálom féle magyartalanságot kéretik elfelejteni !!! mondjuk bejárom autóval. ezen esetben ez nem megy mivel az egy zárt erdei aszfalt út.Néha ugyan ki van nyitva a sorompó de semmi biztosíték, hogy visszafelé is úgy lesz. Általában Tatabánya felöl közelítem meg a tervutat.Végig Vérteskozmáig.Csapnál ivás.Aztán arra vissza.Bolt nincs, térerõ nincs.Idén is voltam már sokszor így .Soha nem volt még defektem outival (sem) itt. Néha ráz itt-ott. A Gorba egyes szakaszai jobbak? Oda-vissza ez 80 km.
Vidra fiam van még mit tanulnod
Jogos, A Gorba Tarján és Agostyán felé is rettenetes, annál rosszabbal még soha nem találkoztam. Ebben az esetben tényleg nem lehet akkor megnézni milyen az út, de felbátorítottál, hétvégén arra tekerek.
Írta 2013. augusztus 05. - 22:02
Imi!
A mátyáskúti víz verhetetlen, ha éppen folyik, csak sietni kell tölteni, mert hamar jönnek a bogarak
szomjas embernek minden hideg víz mennyei élmény 30 fok körül. De van két pad is vagy odébb a templom mögött padok és asztalok is árnyékban. Bogár nélkül.A templomban még nem voltam hûsölni .
Írta 2013. augusztus 05. - 21:50
A mátyáskúti víz verhetetlen, ha éppen folyik, csak sietni kell tölteni, mert hamar jönnek a bogarak
Írta 2013. augusztus 05. - 21:38
ezt a lepróbálom féle magyartalanságot kéretik elfelejteni !!! mondjuk bejárom autóval. ezen esetben ez nem megy mivel az egy zárt erdei aszfalt út.Néha ugyan ki van nyitva a sorompó de semmi biztosíték, hogy visszafelé is úgy lesz. Általában Tatabánya felöl közelítem meg a tervutat.Végig Vérteskozmáig.Csapnál ivás.Aztán arra vissza.Bolt nincs, térerõ nincs.Idén is voltam már sokszor így .Soha nem volt még defektem outival (sem) itt. Néha ráz itt-ott. A Gorba egyes szakaszai jobbak? Oda-vissza ez 80 km.;1202824']Van egy montim is, de az útvonalakat általában lepróbálom autóval, hogy ne érjen meglepetés.
Vidra fiam van még mit tanulnod
Írta 2013. augusztus 05. - 21:26
Tervúton outival? szép halál
Van egy montim is, de az útvonalakat általában lepróbálom autóval, hogy ne érjen meglepetés.
Írta 2013. augusztus 05. - 20:17
kõhányás felõl nem annyira
2 nap alatt 60 km-t mentem, megnyomhatott a meleg...
Írta 2013. augusztus 05. - 18:46
;1202771']Kb két hónapja kezdtem országúton tekerni, szóval nem bírnám túl sokáig a tempót attól tartok :@ De legközelebb ha látlak akkor csatlakozom.
Pár útvonalat járok általában:
- Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Komárnó-szlovák oldal végig-Párkány-Esztergom-és innen vissza Tata (120km kb).
- Tata-Agostyán-Tarján-Tatabánya-Könye-Tata
- Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Igmánd felé Kocs-Tata-Környe-Tatabánya-Környe-Tata
- Tata-Kocs-Mocsa-Naszály-Almásfüzitõ-Tata
Néhányszor Zámolyig, mert arra jó az út, bár sok a kamion még így hétvégén is. Készülök a 25-ére tervezett Bianchi Balaton-felvidék országúti maratonra, a cél az az hogy ne az utolsó húszban legyek Nehéz lesz, mert elnézve a két masszív emelkedõt és a tényt hogy Tatabányáról felmászva Tarjánig és onnan a Gorbára totál kinyírt egyik nap az edzés, örülök ha beérek.
Vérteskozma felé még nem jártam, de egyik délután meglépem.
Írta 2013. augusztus 05. - 10:39
az egy 25 km-es kör. nyugodtan el lehet menni arra 7 és fél 8 között még. Hát nincs sok bicós Tatán. Szoktam én is azt a kört tekerészni.Nyugodtan állj be mögém .Tegnap Vérteskozmán voltam a terv-úton keresztül. Az 80 km.A Fáni völgyben kellemes idõ volt.
Kb két hónapja kezdtem országúton tekerni, szóval nem bírnám túl sokáig a tempót attól tartok :@ De legközelebb ha látlak akkor csatlakozom.
Pár útvonalat járok általában:
- Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Komárnó-szlovák oldal végig-Párkány-Esztergom-és innen vissza Tata (120km kb).
- Tata-Agostyán-Tarján-Tatabánya-Könye-Tata
- Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Igmánd felé Kocs-Tata-Környe-Tatabánya-Környe-Tata
- Tata-Kocs-Mocsa-Naszály-Almásfüzitõ-Tata
Néhányszor Zámolyig, mert arra jó az út, bár sok a kamion még így hétvégén is. Készülök a 25-ére tervezett Bianchi Balaton-felvidék országúti maratonra, a cél az az hogy ne az utolsó húszban legyek Nehéz lesz, mert elnézve a két masszív emelkedõt és a tényt hogy Tatabányáról felmászva Tarjánig és onnan a Gorbára totál kinyírt egyik nap az edzés, örülök ha beérek.
Vérteskozma felé még nem jártam, de egyik délután meglépem.
Írta 2013. augusztus 05. - 09:20
az egy 25 km-es kör. nyugodtan el lehet menni arra 7 és fél 8 között még. Hát nincs sok bicós Tatán. Szoktam én is azt a kört tekerészni.Nyugodtan állj be mögém .Tegnap Vérteskozmán voltam a terv-úton keresztül. Az 80 km.A Fáni völgyben kellemes idõ volt.;1202749']Kicsit késõn mentem ma ki - ráadásul még defektet is kellett javítani otthon - szóval csak rövid kört tettem - eredeti terv az Almásfüzitõ-Naszály-Tata lett volna, de féltem hogy hamarabb sötétedik be mint visszaérnék, szóval Tata kör lett (a katonaságnál fordultam meg) a dologból. Jóhogy fogtam, mert dagadt vagyok lol
Szólj le nyugodtan, nem ismerek senkit sem Tatán aki bringázna.