Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2013. September 10. - 22:39
ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.15.
ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.15.
Posted 2013. September 10. - 09:07
Jut eszembe, tegnap láttam egy fehér Magellánt Tatán a Falónál. XTR váltók feszítettek rajta Truvativ crankset-el.
A Bikemag aprón van fent egy ilyen, arany felirattal.
Posted 2013. September 09. - 21:26
Valamivel el kell oda gurulniJut eszembe, tegnap láttam egy fehér Magellánt Tatán a Falónál. XTR váltók feszítettek rajta Truvativ crankset-el.
Posted 2013. September 09. - 17:33
Posted 2013. September 09. - 15:41
na látjátok, ezt bicón nehéz utánacsinálniA "dugó-dombtól"?
Múltkor arra mentünk haverokkal és pont elállta az utat 2 kocsi. Haver elkiáltotta magát: "ez itt a dugó domb" mire az egyik kocsiból kinyúlt egy kéz behúzta az ajtót, de láttuk, hogy a félmeztelen csaj ott feküdt a pasin keresztbe.
Posted 2013. September 09. - 15:38
Nem akarok én se rizikózni inkább most kiheverem, és akkor talán nem jön elõ 2-3 hét múlva megint.
Turul-Gorbát indítsd az autópálya felüljáró utáni földút elejétõl.
A "dugó-dombtól"?
Múltkor arra mentünk haverokkal és pont elállta az utat 2 kocsi. Haver elkiáltotta magát: "ez itt a dugó domb" mire az egyik kocsiból kinyúlt egy kéz behúzta az ajtót, de láttuk, hogy a félmeztelen csaj ott feküdt a pasin keresztbe.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2013. September 09. - 15:37
Nem akarok én se rizikózni inkább most kiheverem, és akkor talán nem jön elõ 2-3 hét múlva megint.
A felüljáró után nem sokkal van jobbra egy kis kitérõ az erdõbe. Erre gondolsz? Furcsa mód, arra még nem mentem, nem akartam kihagyni a komplett befutót. Érdemes arra tévedni?
Posted 2013. September 09. - 13:13
Posted 2013. September 09. - 12:23
akkor kimaradni a legmeredekebb rész .Nem akarok én se rizikózni inkább most kiheverem, és akkor talán nem jön elõ 2-3 hét múlva megint.
akkor az csak lájtos szakasz lenne
Posted 2013. September 09. - 12:14
Posted 2013. September 09. - 00:30
Baji vadászház Climb
Baji vadászház Descent
Ranzinger Downhill
Turul to Vértesszõlõs
Turul to Tarjáni út
Tarján to Vértestolna
Tardos to Gorba
Rugógyári dombok
Várgesztes Climb
Remélem jók a linkek. Szívesen fogadok egyéb ötlet(ek)et is.
UI: csinálnék egy mászást a Turultól a Gorbáig az erdõn át, de még nem jöttem rá honnan indítsam és hogy meddig tartson.
Posted 2013. September 08. - 22:26
Posted 2013. September 08. - 22:18
hú de mentél, nem ütöttél el senkit? pedig a végén az a nagyon köves az az esõ óta rosszabb lett.A legvégén ahol ha az ember hülyeséget csinál akkor beleborul a bozótosba
Nem (viszont a végén az az idióta kutya, aki õrizte a juhokat, megkergetett :mad: ). Harmadik lejtmenet után már kitapasztaltam. Sok hegyes kanyar van, de az a lenti, azt nagyon nem lehet érezni. Ráadásul ott már közel öklömnyi kövek vannak, be lehet borulni a bozótba. Múltkor majdnem sikerült is.
Csináltam még egy szegmenst tegnap, ha majd valaki arra téved. Kilátótól (nem a legfelsõ rész, ott nem tudok lemenni, hanem ami kicsit elõbb van) a szanatóriumig (vagyis az aszfaltos útig).
Posted 2013. September 08. - 22:00
én nem reckíroznék egy versennyel, ha társaságban akarsz tekerni akkor menj komárnóba inkább , szept. 22. sík terep. aki akar az nyomhatja aki meg nem az elteker társaságba. utána dumcsi és sorsolás. az hogy én oda megyek-e azt nem tudom. Bölcskére megyek. Aznap osztály találkozó. 35 éves gimis. Oda is be kéne néznem.Fõleg hogy én szervezem. És másnap lenne a komárnói .Lassan javul, már fájdalom mentesen tudok pl nyelni. :-)
Nagyon lehúzodott a gyulladás ezért még kb egy hétig gyógyszert kell szednem.
Pedig a bölcske maratonon gondolkodtam.
Posted 2013. September 08. - 21:50
Nagyon lehúzodott a gyulladás ezért még kb egy hétig gyógyszert kell szednem.
Pedig a bölcske maratonon gondolkodtam.
Posted 2013. September 08. - 21:39
hú de mentél, nem ütöttél el senkit? pedig a végén az a nagyon köves az az esõ óta rosszabb lett.A legvégén ahol ha az ember hülyeséget csinál akkor beleborul a bozótosba8:39. Már van is rá szegmens. :cool2:
Posted 2013. September 08. - 21:37
ja úgy is lehet fogalmazniSok múlik a betéten is az igaz.
Prosztatakimélôsre gondolsz? :-):-)
Most is olyanokat használok nekem beváltak.
oszt meggyógyultál már ?
Posted 2013. September 08. - 21:29
Prosztatakimélôsre gondolsz? :-):-)
Most is olyanokat használok nekem beváltak.
Posted 2013. September 08. - 20:26
egyszer kíváncsiságból lemértem, hogy lefelé mennyi idõ. 10 perc pár másodperc volt.
8:39. Már van is rá szegmens. :cool2:
Posted 2013. September 08. - 19:12
manapság már azért a betétek is sokkal jobbak ill. mások mint régen.Egy rosszabb nyerget is elviselhetõvé tud tenni.Akkor megvagytok elégedve a nyergeitekkel.
Tudom hogy úgyis egyén függô a dolog, de lehet bevállalok egyet én is.
De ha problémás vagy akkor vegyél "cerkatartós" nyerget.