Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Hello,

Vasárnap (09.22) Piko Bike Maraton Komáromban!!!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi, én általában az említett ( Tûzép felõli) utat választom. A Lilla sírja felõlit sajnos benõtte a vadrózsa, bár tavasszal kicsit kitakarították, és újra festették a zöldsávot, de még most is gáz. Majd fel rakom a Strava-ra az útvonalat.
Leszoktam egyébként zúzni Szomódra a szõlõ hegyig és a másik oldalról meg vissza mászni, azon a nyiladékon amit írtál (gázvezeték) olyan mint egy sípálya :)

hát a hétvégén arrafelé még gázos lesz mert agyagos a talaj. Még jó , hogy másfelé fogunk tekeregni.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Köszi :)
Csak lopkodj nyugodtam :D :D :D

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

onnan Dunaalmás szélétõl felfelé? A fateleptõl? Végig felfelé majd jobbra be ? Vagy van egy másik út is. Úgy 3/4-ig fel majd jobbra erdei homokos út vagy 1 km aztán erõteljes vissza balra kicsit mész és hanyatt esel mikor meglátod az egyenes meredek felfelét. Ugyan nem a Kõpitére érsz fel hanem mögé.Aztán ha akarsz onnan balra körbe szintén fel lehet menni a Kõpitére.

Imi, én általában az említett ( Tûzép felõli) utat választom. A Lilla sírja felõlit sajnos benõtte a vadrózsa, bár tavasszal kicsit kitakarították, és újra festették a zöldsávot, de még most is gáz. Majd fel rakom a Strava-ra az útvonalat.
Leszoktam egyébként zúzni Szomódra a szõlõ hegyig és a másik oldalról meg vissza mászni, azon a nyiladékon amit írtál (gázvezeték) olyan mint egy sípálya :)

Dragon1203

Dragon1203

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Tatabányai autómentes nap programja. Tavaly részt vettem a felvonuláson, jó hangulatú volt tetszett, ha melóm engedi idén is megyek. Ja és idén nem hagyom ki majd a "Bringásreggelit" meló elõtt :) Azért jó hallani, hogy próbálják a gyerekekkel is megszerettetni a kerékpározást.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Reggeltem a Sratva-ra én is.

Mountain Bike Ride Profile | Gerecse 1. edzõkör near Almásfüzitõ | Times and Records | Strava

Csinálok egy-két szegmenset majd a saját szemszögembõl is. Jó program, a sporttacker 3 napot bírt ki nálam....

Értékelem, hogy Stravázol. Tudok "lopni" eddig még nem bejárt helyeket. :) Jó kis átlag erdõbe.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nekem számít a kinézet,még ha a teljesítmény rovására megy is,hisz csak hobbi ez nekem.Ott van pl az elektromos váltók,fel nem raknám ingyen sem az országútimra,olyan borzasztóan néznek ki.Campával is így vagyok,soha nem próbáltam,mert egyszerûen nem tetszik.A sport része már más tészta,szerintem mi is tudjuk,hogy nem azzal kell menni amit a sportoló akar,hanem azzal amit tolni kell az arcunkba.Ennyi.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Hát a kerékpársportot nem összképre "játsszák" :)
Tény, hogy alacsony emberkék alatt hülyén néz ki a 29-es, de amilyen pályákat építenek mostanság a világ élmenõinek,( még gyalog sem tudnék végig menni).Oda meg kell a nagy kerék, mert könnyebben átgurul azokon az nem természetes akadályokon.
Ha nézte valaki a sport 2-ön a VB-t az tudja mirõl beszélek!

Amúgy meg hobbi szinten ízlés dolga, kinek mi jön be jobban. Én a cross trekkingemmel mentem az idei legjobb idõmet a Kõpitére.
Merev villa, 8-as rendszer, 622-es kerék. Kicsit elgondolkoztam....

onnan Dunaalmás szélétõl felfelé? A fateleptõl? Végig felfelé majd jobbra be ? Vagy van egy másik út is. Úgy 3/4-ig fel majd jobbra erdei homokos út vagy 1 km aztán erõteljes vissza balra kicsit mész és hanyatt esel mikor meglátod az egyenes meredek felfelét. Ugyan nem a Kõpitére érsz fel hanem mögé.Aztán ha akarsz onnan balra körbe szintén fel lehet menni a Kõpitére.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Reggeltem a Sratva-ra én is.

Mountain Bike Ride Profile | Gerecse 1. edzõkör near Almásfüzitõ | Times and Records | Strava

Csinálok egy-két szegmenset majd a saját szemszögembõl is. Jó program, a sporttacker 3 napot bírt ki nálam....

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Szilárdnak is elég lenne a 27,5 szerintem és az még elmegy összképre.

Hát a kerékpársportot nem összképre "játsszák" :)
Tény, hogy alacsony emberkék alatt hülyén néz ki a 29-es, de amilyen pályákat építenek mostanság a világ élmenõinek,( még gyalog sem tudnék végig menni).Oda meg kell a nagy kerék, mert könnyebben átgurul azokon az nem természetes akadályokon.
Ha nézte valaki a sport 2-ön a VB-t az tudja mirõl beszélek!

Amúgy meg hobbi szinten ízlés dolga, kinek mi jön be jobban. Én a cross trekkingemmel mentem az idei legjobb idõmet a Kõpitére.
Merev villa, 8-as rendszer, 622-es kerék. Kicsit elgondolkoztam....

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szilárdnak is elég lenne a 27,5 szerintem és az még elmegy összképre.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

de a képen nem 29-es bicó van

Az nem lényeg :) szerintem

Atee
szerintem is. Bár kétségkívül mondjuk Szilárd alatt jobban nézne ki egy 29es, mint a 26os. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Atee

ezt csak neked :)

Posted Image

de a képen nem 29-es bicó van

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ocsmány akkor is!!!
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Atee

ezt csak neked :)

Posted Image

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

igazad van, de nekem az is benne van, hogy ahhoz edzeni is kell. Vagy túrázni. És ott sem látok szinte soha senkit ezek közül a városban mászkáló jó MTB-s bicósokból.
Vonzod a nõket ? :)

Csak rossz korosztályt :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nem is az a lényeg, hogy versenyre menjen bárki is, de hogy azon én is mennyit szoktam nevetni, amikor mennek a jobbnál jobb bringákkal a fagyizóig meg vissza :D
Bezzeg tegnap bátyámmal mentünk a tervúton. Mátyás kút elõtt a keresztezõdésben elkanyarodtunk a Szép Ilonka forrás felé. Aránylag kötött volt a zúzottköves talaj, néha volt pár pocsolya, de járható volt. Mondtam tesómnak, hogy én a 1.75ös michelin aszfalt gumival nem akarok sarazni, mert semmi oldaltartása nincs, fõleg a vizes köves részen, szóval meg is fordultunk 1-2 km múlva amikor kezdett lazább lenni a talaj. De pont amikor megfordultunk láttuk, hogy jön fel egy 50 év körüli nem túl sportos testalkatú nõ a dombon a 28as kerekû vékony, sima gumi városi bringájával. Dumáltunk kicsit, mondta, hogy csákányosra akarna menni, de sajnos nem tudtam segíteni neki, hogy merre kéne. Na mi elindultunk vissza, én a köves csúszos úton elég finoman mentem lefelé, mondjuk 20kmh körüli tempóval, majd visszaértünk a keresztezõdésbe és látom, hogy a nõ is ott van mögöttünk 100 méterre :D ejha, mondom azért bátor volt hogy azzal a bringával nem maradt le tõlünk jelentõsen :D

igazad van, de nekem az is benne van, hogy ahhoz edzeni is kell. Vagy túrázni. És ott sem látok szinte soha senkit ezek közül a városban mászkáló jó MTB-s bicósokból.
Vonzod a nõket ? :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

kutyasétáltatásból kifolyólag sétáltam a tó parton. Jöttek ott jobbnál-jobb bicókkal.Merida, Cube stb. tárcsás montival. Kell valamivel kísérni a libát ott körbe 10 km-es sebességgel. Természetesen mindnek taposós pedálja volt.Tatán aszfaltra meg tókörbe ez járja. Tóparti bolt mindent rásóz a pénzes vásárlóra. Tudtok olyan Tatait rajtam kívül akik idén voltak valamilyen MTB versenyen itthon ?

Nem is az a lényeg, hogy versenyre menjen bárki is, de hogy azon én is mennyit szoktam nevetni, amikor mennek a jobbnál jobb bringákkal a fagyizóig meg vissza :D
Bezzeg tegnap bátyámmal mentünk a tervúton. Mátyás kút elõtt a keresztezõdésben elkanyarodtunk a Szép Ilonka forrás felé. Aránylag kötött volt a zúzottköves talaj, néha volt pár pocsolya, de járható volt. Mondtam tesómnak, hogy én a 1.75ös michelin aszfalt gumival nem akarok sarazni, mert semmi oldaltartása nincs, fõleg a vizes köves részen, szóval meg is fordultunk 1-2 km múlva amikor kezdett lazább lenni a talaj. De pont amikor megfordultunk láttuk, hogy jön fel egy 50 év körüli nem túl sportos testalkatú nõ a dombon a 28as kerekû vékony, sima gumi városi bringájával. Dumáltunk kicsit, mondta, hogy csákányosra akarna menni, de sajnos nem tudtam segíteni neki, hogy merre kéne. Na mi elindultunk vissza, én a köves csúszos úton elég finoman mentem lefelé, mondjuk 20kmh körüli tempóval, majd visszaértünk a keresztezõdésbe és látom, hogy a nõ is ott van mögöttünk 100 méterre :D ejha, mondom azért bátor volt hogy azzal a bringával nem maradt le tõlünk jelentõsen :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

A Bikemag aprón van fent egy ilyen, arany felirattal.

kutyasétáltatásból kifolyólag sétáltam a tó parton. Jöttek ott jobbnál-jobb bicókkal.Merida, Cube stb. tárcsás montival. Kell valamivel kísérni a libát ott körbe 10 km-es sebességgel. Természetesen mindnek taposós pedálja volt.Tatán aszfaltra meg tókörbe ez járja. Tóparti bolt mindent rásóz a pénzes vásárlóra. Tudtok olyan Tatait rajtam kívül akik idén voltak valamilyen MTB versenyen itthon ?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
vettem egy kesztyût ás egy nadrágot. Azt mondták, hogy nagyon fogyott.Kesztyû még maradt M és S méretben. Meg pár kabát 52 méretben. Meg talán még 1-2 nadrág. Nekem a kesztyû XL-es lett jó.Nadrág meg 52. Voltam a baji vadászháznál megint. Valaki sárgarépákat szórt el az úton. Lehet vittek fel valamelyik vadetetõbe azt itt-ott elpotyogott.