Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
monti kategóriában a héreg utáni szerpentin aljában/közepén (évrõl évre változik) fordítani szoktak általában :)
országútisoknak kell bajnáig menni :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Ha már az idõfutamról van szó. Milyen a pálya? Mennyire dombos a hosszú? Lefelé mennyivel lehet menni :) ?

A táv egybõl lejtõvel indul Tarján elött mintegy1-1,2km-el.A lejtõ után enyhe emelkedõ majd viszintes és begurulunk tarjánba.Tarján közepétõl tarján végéig közepes emelkedõ,ami után ismét jön egy gurulós rész a héreg felé vezetõ úton,majd ismét enyhe/közepes emelkedõ,aztán egy kis vizszintes és héregen is vagyunk.Héreg végig szinte vizszintes enyhe hullámzással,majd a falu végétõl elkezdõdik a hosszú középsõ emelkedõ,minek elsõ fele a nyomatósabb majd picit enyhül.A hegytetõ után egy kis szerpntinezés lefelé,ami után egy rövidebb erõs emelkedõ,majd egy hosszabb sokat lejtõ szakasz Bajna elöttig,ahová egy közepes emelkedõ visz fel/be azt fordulás vissza.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ha már az idõfutamról van szó. Milyen a pálya? Mennyire dombos a hosszú? Lefelé mennyivel lehet menni :) ?

A sebesség mindent megold.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Hát skacok nagyon úgy néz ki,hogy nekem is kilõve az idõfutam.Ez a fránya meghülés nem,hogy enyhülne inkább elmérgesedik.Ma reggel már el kellett mennem ügyeletre mert elég szarul voltam,most egy kis antibiotikumozás azt remélem már rendbe leszek.

Miféle idõfutam? :D, amúgy mégegyszer csak jobbulást tudok kívánni... :)

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ehh
jobbulást Ati!
nyomasd a sok folyadékot meg c vitamint!
:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hát skacok nagyon úgy néz ki,hogy nekem is kilõve az idõfutam.Ez a fránya meghülés nem,hogy enyhülne inkább elmérgesedik.Ma reggel már el kellett mennem ügyeletre mert elég szarul voltam,most egy kis antibiotikumozás azt remélem már rendbe leszek.
GT-Atee

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Persze, így van. Vannak kivételek. Csak a bringa annyira nem menõ így nem ölnek bele egy valag pénzt szembe pl a focival.
Mondjuk az érhetõ mert világ szinte is jó csapatunk van. :)
Atee hogy számoljak küllõhosszt? A Levi nél vettem küllõket csak azokat õ még a Rigida felnikhez mérte most vizsont Sun felnik vannak ugyan azokhoz az agyakhoz. A két felni közötti magasság különbséget számoljam le a küllõhosszból? Vagy valamikor odavigyem és leméred? :)

Csak nemtudják, hogy mi a jó...........

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Feeder67,találkoztunk már kedden a palatin húsüzem környékén egy intés erejéig,én tesómmal tartottam hazafelé melóból.

Wiloz,e-bike oldalon van jó küllõhossz számító segédlet,én is ilyet használok.Ha mindent jól mérsz pontos küllõhosszt kapsz.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Persze, így van. Vannak kivételek. Csak a bringa annyira nem menõ így nem ölnek bele egy valag pénzt szembe pl a focival.
Mondjuk az érhetõ mert világ szinte is jó csapatunk van. :)
Atee hogy számoljak küllõhosszt? A Levi nél vettem küllõket csak azokat õ még a Rigida felnikhez mérte most vizsont Sun felnik vannak ugyan azokhoz az agyakhoz. A két felni közötti magasság különbséget számoljam le a küllõhosszból? Vagy valamikor odavigyem és leméred? :)

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Egy jó részük mondjuk olyan használható bringának tûnt. Olcsónak és napi használatra alkalmasnak tûntek. Szerintem a mai fiatalok nem akarnak sportolni. :)

Tisztelet a kivételnek! :-D

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

A leírás rólam volt.

Bocs :o félre értettelek :o Igen én voltam, legalább már láttam a hátadat :D Remélem szembõl is látlak egyszer :D
Jót kortyoltál a kulacsodból hátranéztél aztán eltûntél :)
Megyek ma is arra.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mint a fixim, semmi cicoma, megbízható (koppkopp) és olcsópénzbõl sok szívással össze lehetett rakni.. :)
az se baj, ha a fényezése le van ütve legalább nem viszik el a bolt mellõl :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Egy jó részük mondjuk olyan használható bringának tûnt. Olcsónak és napi használatra alkalmasnak tûntek. Szerintem a mai fiatalok nem akarnak sportolni. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Igen igen. :) Nagy divat a bringa oda fönt a nagyfaluban.

Na ez az,hogy csak divat manapság a kerékpár és nem hobbi,életforma,közlekedési eszköz,netántán sporteszköz.

Személy szerint sosem tartottam kerékpárosnak azt ki divatmajmolásból pózol egy kétkerekün.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
még négy p nívó betonexpresszes srácot is láttam, gondolom edzés volt nekik.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
gyõrben is :)
bár kevesebb a fixi jóval...:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Igen igen. :) Nagy divat a bringa oda fönt a nagyfaluban.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
pesten voltál vizsgázni??
már csak a sok fixibõl gondolom :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ma is inkább tekertem volna vizsgázás helyett de nem tudtam ellene tenni. Viszont láttam egy csomó fixit plusz egyéni sárvédõ megoldást 1.5 literes pillepalackból. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Már visza is hozta , csak ugrál rajta.

Ki is b@sztam,mint macskát sz@rni.

GT-Atee