Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

közelgõ 24 órás verseny jegyében ma mentem 2 turult. :)
heti 3-4x szeretnék napi 2, opcionálisan 3 turult menni.
nehéz az élete a vasutasoknak.. :/(:
mtb piknik annyira tönkre tett, hogy másnap mentem fixivel kb 5 km-t és tökre éreztem a lábaimat.. :D

Mi ez a "Turul"? a 100asról feltekersz a madárig, aztán vissza és megint? Egyszer csatlakoznék.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
közelgõ 24 órás verseny jegyében ma mentem 2 turult. :)
heti 3-4x szeretnék napi 2, opcionálisan 3 turult menni.
nehéz az élete a vasutasoknak.. :/(:
mtb piknik annyira tönkre tett, hogy másnap mentem fixivel kb 5 km-t és tökre éreztem a lábaimat.. :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szerintem itt mindnyájan tudjuk,hogy nem lehet(tudunk mi) 50-es átlagot menni tarjánig,már csak az útviszonyokat nézve sem,szóval legyen már tényleg ennyi,azt kész.

Én elég cikinek érezném ha profiként itt jampiznék az amatõrök közt.Nekem az amatõr azt jelenti,hogy szórakozásból sportól saját kedvére az ember.Én ezt is fogom tenni,a szórakozás határáig fogom magam hajtani és nem tovább,mert másra esélyem sincs a "PROFIK" közt.

GT-Atee

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Lehetetlen pedig rohadt sok van. Az is bizonyos, hogy sportteljesítmények terén az emlékezet pozítivan és nagyvonalúan szelektál. Magam is tudom. Tényleg kiváncsi lennék, hogy mit tekertek Tarjánig átlagban. Hasra ütve 45-öt mondanék.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Az még mindig amatör. Nekem az a profi, aki ezzel keresi a kenyerét. Indulnak ilyenek?

pontosan tudtad meghatározni a hazai profizmus helyzetét.
Annyit keresnek hogy kenyérre telik. :)
ezért jönnek az amatõr versenyekre hátha nyernek pár belsõt :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hegyek Poklán Dobogókõre felfelé 37-tel mentünk a laposabb szakaszon. Azóta nem hiszem, hogy van lehetetlen. :)

A sebesség mindent megold.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Ma beszélgettem az egyik ismerõs versenyzõvel aki rendszeresen indul ezen a versenyen, azt mondta, hogy 50-es átlagot megyünk majd Tarjánig az elején."

Ez egyértelmüen az átlagra utal és nem a nagy sebességre. Indultam már és dobogón is lettem volna, ha megvárom az eredményhírdetést. Persze a kategóriámban.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jani csak azt akarta mondani,hogy tarjánig erezd el a hajam tempó szokott lenni,az 50 csak a nagysebességre utalt,ennyi.

Ami azt illeti mounti kat.-ban sem volt ritka a 40 feletti tempózás,úgyhogy ne lepõdj meg ha ott leszel.

GT-Atee

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Talán monti kategóriában a rövidet letekerem aztán majd fotózlak benneteket. Én azért nem hiszek az 50-es átlagban, mert Rominger, Indurain, stb. sem tudott sokkal többet síkon az 1 órás világcsúcsoknál. Tarján felé pedig nem síkról beszélünk.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen nem fogunk összeveszni:-) Tekerjétek ki azt az 50-es átlagot Tarjánig! Meglepne de minden lehetséges.

Remélem nem ez lesz. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ezen nem fogunk összeveszni:-) Tekerjétek ki azt az 50-es átlagot Tarjánig! Meglepne de minden lehetséges.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
wiloz@freemail.hu a címem, elõre is köszönöm a képeket. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az még mindig amatör. Nekem az a profi, aki ezzel keresi a kenyerét. Indulnak ilyenek?

Igen. Ora-hotels.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Gyakorlatilag is. 2 fotó van Rólad. Adj meg egy mail címet!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

"Egy köves szakasz végén akkor õt láthattam szerelni egy fotós mögött."

Nálam szerelt egy defektes az Annafalvi Örház utáni köves lejtö végén.. Még a belsöt is rám bízta, amit aztán sikeresen ott felejtettem. De vasárnap összeszedtem.

Akkor elméletileg engem is lefotóztál. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Egy köves szakasz végén akkor õt láthattam szerelni egy fotós mögött."

Nálam szerelt egy defektes az Annafalvi Örház utáni köves lejtö végén.. Még a belsöt is rám bízta, amit aztán sikeresen ott felejtettem. De vasárnap összeszedtem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én úgy általában sok mindent el tudok képzelni de azt nem nagyon, hogy egy amatör mezöny Tarjánig 50-es átlagot menjen. Ebben természetesen benne van a tévedés lehetösége is.

Az amatõr mezõny olyan szokott lenni, hogy profi csapatok is indulnak.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én úgy általában sok mindent el tudok képzelni de azt nem nagyon, hogy egy amatör mezöny Tarjánig 50-es átlagot menjen. Ebben természetesen benne van a tévedés lehetösége is.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Kuchta Ati defektet kapott a cél elõtt nem sokkal...

Egy köves szakasz végén akkor õt láthattam szerelni egy fotós mögött. Nekem hála istennek csak a lejtõkkel voltak gondjaim meg az elején volt egy majdnem esésem. Mondjuk az elején jobban is helyezkedhettem volna. :) Hogy hogy nem jöttél Gábor?

Amatõr mezõnyversenyen lesznek profik? :)