nem a KMC a shimano lánc beszállítója ?
de..
nem a KMC a shimano lánc beszállítója ?
A szín nem gond amióta árulnak matt fekete spray t. Rákérdezhetnél ha nem gond, elõre is köszi.
Shimano láncom 1993 ban volt utoljára ha jól emlékszem.
Palibácsi nem másolt, csak élelmes volt. Egyébként meg a helyesírási hibákból látható, hogy honnan az õ mûve.
Lánc fronton talán nem lesz nagy drágulás, de A Shimano komolyabbat emelt legalábbis az általam kiszemelt lánckeréksor árán.
Szerencsére a bicajfejlesztés nagyrészével megvagyok,így már nem kell nagyon költekeznem.Majd melósra kell egy-két cucc,de majd lessem e-bayt,meg aprót.
Nincs valakinek 1 1/8 os menetes merev villája?
A héten körbe néztem a Levinél tényleg vannak/lesznek drágulások.
ejj ezt szomorúan hallom :(A héten körbe néztem a Levinél tényleg vannak/lesznek drágulások.
a jó idõ, a szabadidõ..
bár most írt a külsõ konzulensem, hogy ideje lenne elkezdenem írni a szakdogámat.. holnapra úgyis esõt mond... ójee
ennyit jelent a drukkolása tegnapi 34 km semmi, ma 40-et mentem, ugyan az a tegnapi kör, hogy ipari parkon át tata, majd haza, de még pluszban lebicajoztam az interspárhoz a piacra, az kb 7 km.
az sem kis dolog
Atee! ma vettem észre, hogy a Magellánon kicsit mintha szorosra lett volna húzva az agy, kb egy negyed fordulattal, ha megjött a szemüvegem, lazítanál majd rajta egy ici picit?
a tegnapi 34 km semmi, ma 40-et mentem, ugyan az a tegnapi kör, hogy ipari parkon át tata, majd haza, de még pluszban lebicajoztam az interspárhoz a piacra, az kb 7 km.Szilárd ha így haladsz akkor csúcs éved lesz
lassúak nagyonNem.Nekem ma jött meg egy november 29.-ei rendelés,úgyhogy no para.