Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

aki fészbúkon nyomul annak:
https://www.facebook...34675899897701/

aki nem, annak:
2012.06.23. MTB Piknik Vértesbogláron. Hibátlan gulyás leves, hibátlan fánk, szép vérteses környezet :-)

mád infó forrás ? táv, szint ilesmi
s, a gulyáslevest zsírral vagy olajjal fõzik ? :)

amúgy Szilárd ha már itt vagy szakmai kérdés (bár nem vasúti, de mégiscsak közlekedés) :), autópályák mellett itt ott van olyan (fehér alapú) tábla hogy "szakaszhatár" az mit jelent ?
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
aki fészbúkon nyomul annak:
https://www.facebook...34675899897701/

aki nem, annak:
2012.06.23. MTB Piknik Vértesbogláron. Hibátlan gulyás leves, hibátlan fánk, szép vérteses környezet :-)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Köszi neked is, meg Wiloznak is, bár én ilyen kidolgozott edzéstervet nem szeretnék, mert úgysem tudok betartani. Koli/albérlet, stb...

még egy fontos dolog. A szobában izzadsz mint a ló. Folyadékot igyál nyugodtan !! Nem attól fogsz fogyni. Amennyi folyadék kell a szervezetnek annyi úgy is kell. A fölösleg meg kijön. A vízháztartásnak meg kell lennie. Persze nem alkoholt :).Sokan azt a téves dolgot csinálják, hogy az edzésen (fõleg zárt teremben) izzadnak és a végén ugranak a mérlegre és örülnek mikor a vízveszteségtõl látnak 12 deka fogyást. Ez marhaság.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
vegyük a bkk orr túrós vezérét a dávidot, nem tudom mi hirtelen a vezetékneve..
Õ is több, mint 5 évig végezte a 4 éves képzést, és a viktornak unokaöccse, és egybõl veke szóvivõbõl bkk vezér lett..
én nem vagyok egy politikusnak sem a rokona sajnos :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Schnellthomas: Tóth Tamás névre hallgat 23-24 éves, országútizott a tktk-ban, aztán volt szerelõ a Nagy Lacinál a béla király körtéren, volt biciklis futár pesten, most éppen iskolába jár, estin fog érettségizni.

akkor a bárdos gimnázium diákja voltam, most a széchenyi egyetemen tanulok vasút szakirányos közlekedésmérnöknek, júniusban fogok diplomázni, remélem el tudok majd helyezkedni egy vasúttársaságnál.. nem egyértelmû, hogy a magánt vagy az államit akarom. ha az anyagiakat nézem, akkor a magán, viszont, az államinál a vasutat, annak mûködését jobban meg tudnám tanulni, de majd még eldõl :)

...annak mûködését jobban meg tudnám érteni....
BKV-s menedzserösztönzés: 1,582 milliárd bónusz a vezéreknek - Menedzsment Fórum, mfor.hu

rögtön vezírnak kell lenni, nem alul kapírgálni ill. hiába végzett valaki fõiskolát , egyetemet ha azt sikerült összehozni
még egy kérdés: Naszáytól Almásfüzitõ felé van egy sorompó. Arra bicóztam mostanában. 10 percig egy vonat sem jött arra . Akkor minek volt a sorompó leengedve ?
Tegnap délután volt egy német film a két nagy pályaudvarról Keleti ill. nyugati nagyon érdekes volt

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Tavaszal huzzunk össze ott egy talit,azt nyomunk eggyütt egyet újra.

részemrõ rendben :)
a Gorba-tetõn azóta úgy is csináltak egy kerékpáros pihenõt
legalább kitudjuk használni :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Tavaszal huzzunk össze ott egy talit,azt nyomunk eggyütt egyet újra.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Akkor az elég jó kis táv volt. Gondolom a tetõig ment.

Természetesen. nehogymá' könnyítsünk a versenyzõk dolgán. :) Ha jól emlékszem a Nagy Laca is ment egy félelmetes idõt de szerintem már õ sem emlékszik rá.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A tegnapi nap nagyon szép idõ volt, de a mai szélben örültem az 55 km nek is. :)
Kár hogy már nincsenek ilyen versenyek, a gorba idõfutam honnan indult? Milyen idõket mentetek?

A rajt a sorompó után volt (Agostyáni út a domb eleje) . Van ott egy nagyobb parkoló jobbra . Onnan. Jól kicsesztünk a néppel mert egy szép hosszú emelkedõ volt kezdésre :). Milyen idõk ? Már nem emlékszem, de lehet egyszer elmegyek a Lénárd Lacihoz és próbálok egyébb képeket és eredménylistát is szerezni. Lesz még kép.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Akkor az elég jó kis táv volt. Gondolom a tetõig ment.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Amin én még indultam az tatáról az agostyáni útról a vasútátjáró után.

A tegnapi nap nagyon szép idõ volt, de a mai szélben örültem az 55 km nek is. :)
Kár hogy már nincsenek ilyen versenyek, a gorba idõfutam honnan indult? Milyen idõket mentetek?

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ezen a képen:https://picasaweb.go...540427138629074 a középsõ srác úgyhiszem Árki Gergõ vértesszõlõsrõl.Én akkoriban õ vele voltam korcsoportban,meg Krupánszky Zolival.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
https://picasaweb.go...csi/BicosKepek#
tettem fel újabb képeket (lehet vigyorogni)
Az Év Sportolója 2011
légyszi szavazzatok február 3.-ig minden nap egyszer a para sportolóknál Boronkay Petire az extrém sportolóknál pedig Poór Brigire
a hétvégén sikerült mindkét nap 70 kilométereket mennem :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Zsírégetéshez alacsonyabb pulzus (max. 180 - életkor) hosszabb ideig.
Nekem bejött: hatékony és nem gyötrelmes. Nálam futással szépen mûködött (és mûködik).

Keress rá: "LSD edzésmódszer"

Köszi neked is, meg Wiloznak is, bár én ilyen kidolgozott edzéstervet nem szeretnék, mert úgysem tudok betartani. Koli/albérlet, stb...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
igen

Csak nem az amit szilveszterkor említettél? :) Remélem összejön a dolog.

gerecse ?

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Lenne egy kérdésem azokhoz akik kicsit többen értenek az edzésekhez mint én. :)
Van egy szobakerékpárunk, pulzus, pedálfordulat, idõ, sebesség, minden hülyeséget számol.

Szeretnék kicsit fogyni és formában lenni mire rendesen kerékpárral is ki tudok menni tekerni (mivel normális téli ruhára nem telik így a telet én kihagyom)
Túlsúlyos vagyok (eléggé)
175cm és 110kg++
Kb milyen pedálfordulat, milyen pulzus és naponta hány km vagy idõ lenne az ideális?
Ma tekertem 10km-t, 80as pedálfordulattal kb. 30km/h körüli sebességgel, kb 150es pulzussal tudtam menni, és ez így jól esett. Csak valami eredményt is szeretnék elérni, és nem tudom, hogy ez elég lehet-e ahhoz. Persze a km-bõl lehetne több, mert ez csak 20perc volt, igazából a pedálfordulatot nem nagyon tudnám növelni, csak kérdés hogy a zsírégetés szempontjából mi a jobb. a kis pulzus vagy a nagy.
elõre is köszi a tippeket.

Zsírégetéshez alacsonyabb pulzus (max. 180 - életkor) hosszabb ideig.
Nekem bejött: hatékony és nem gyötrelmes. Nálam futással szépen mûködött (és mûködik).

Keress rá: "LSD edzésmódszer"

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Itt is nézelõdhetsz:http://footstrong.hu/hirek

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Montimi
Köszönöm neked is a tanácsokat, elmentek minden infot.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
https://picasaweb.go...csi/BicosKepek#