kukkold meg a strava-t
Láttam már,tudod értesít,ha változás lép be.
Jó idő,de...
GT_Atee módosította - 2014. március 07. - 21:46
kukkold meg a strava-t
Láttam már,tudod értesít,ha változás lép be.
Jó idő,de...
GT_Atee módosította - 2014. március 07. - 21:46
Péntek éjszaka fogunk hazaérni, így valószínűleg mosott k@k@ leszek szombaton, de azért nem tartom kizártnak, hogy egy "ismerkedős, barátkozós" tempóban megjelenek
Ez ilyen lazán tekerős - ismerkedős vagy hajtós - versenyzős jellegű összeröffenés?
Hát olyan tekerős-ismerkedős szokott lenni, szezon eleji formában. DE mindig van aki gyorsabban szeretne menni, így aztán edzés lesz a vége.
Ez ilyen lazán tekerős - ismerkedős vagy hajtós - versenyzős jellegű összeröffenés?
kicsit havas, hófújásos tehát rövidgátyó és rövidpóló kötelező sms-el sanyibácsitól
2 éve a nagy szélben kialakultak kisebb gruppettók, de nem jellemző, hogy szét lenne szaggatva a banda, meg senki nem akar ugye sokat várni a tombolára
szerk: miért idézetbe tette? pedig hozzászólni akartam, nem idézni...
Kosina Szilárd módosította - 2014. március 06. - 00:00
Ez ilyen lazán tekerős - ismerkedős.
Sziasztok,
Lesz idén Március 15-i túra? A szokásos TKTK-ra gondolok....
Ha minden jól megy, akkor nemsokára bringát váltok és a nyáron már outival megyek
Igazság szerint montimi-re kellene valami kütyüt szerelni, Ő ment elől
No para,idén még én sem rugdaltam meg az óúti hajtókarjait,a KOM királyság is mounti-val volt.
https://www.facebook...n_mall_activity
Sziasztok,
Lesz idén Március 15-i túra? A szokásos TKTK-ra gondolok....
Verseny volt a hétvégén?
A tekeréseket rögzítem egy androidos programmal, ami bizonyos szakaszokon összehasonlítja a mért eredményeket a többi ilyen programot használó sporttárs eredményeivel. (Strava - Cycling).
Még visszatérek,vagyis visszaszerzem.
Ha minden jól megy, akkor nemsokára bringát váltok és a nyáron már outival megyek
Igazság szerint montimi-re kellene valami kütyüt szerelni, Ő ment elől
wpeter módosította - 2014. március 04. - 07:31
wpeter,1mp mi?
Igyekszik az ember ...
wpeter módosította - 2014. március 03. - 21:44