Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2014. March 16. - 21:46
Posted 2014. March 16. - 21:28
én csak akartam menni, de végül betettek egy nem tervezett német órát.. :/
Posted 2014. March 16. - 21:24
Posted 2014. March 16. - 14:23
Posted 2014. March 16. - 12:06
Posted 2014. March 14. - 16:46
Posted 2014. March 10. - 20:22
Az a probléma , hogy ahol a Pikantóhoz be lehet kanyarodni ott nincsen normálisan rendezve a kerékpáros közlekedés.Nincs felfestve, jelezve hogy ott kerékpár út van. A buszmegálló mögötti aszfaltos részre az autók állandóan annyira ráállnak, hogy néha tökéletesen elzárják a gyalogos és kerékpáros forgalmat.A baromagyú autósoknak eszébe sem jut , hogy helyet haggyon ott. A normális felfestés és tábla ott azon az 50 méteres részen teljesen hiányzik.A közterületesek is szarnak rá és a sokat zengedezett kerékpárbarát település is ott félre van dobva.
Nem tették be a kemma.hu-ra a cikkemet meg a képemet a vértesszőlősi kerékpárút felbontásról. Múltkor valaki írt egy cikket , hogy dobálják bele a korlátokat. Azt betették. Ez van. Nem érdekük nekik a tömegtájékoztatás és az , hogy rengeteg kerékpárosnak bosszúság a nem vissza aszfaltozott rész. Az hogy még esetleg balesetveszélyes is az le van szarva.
Edited by montimi, 2014. March 10. - 20:35.
Posted 2014. March 10. - 19:48
Hát ezek a hülye bmw-sek már csak ilyenek.
A sünök azt fogják válaszolni,hogy nincs rá kapacitásuk.
Posted 2014. March 10. - 09:01
Mentünk 3-asban egy erős 70-est. Majd lassúra váltottunk azt gurulgattunk a kerékpár úton is. Összejött a 100 kilcsi ma is. Tényleg kirajzottak a bicósok. Kész csoda, hogy még nem olvastam arról, hogy volt elütés.Pár bunkó autóssal találkoztunk ma is de ez mindennapos. Nem is csodálkoztunk ezen.
Pl. a hülye BMW-s az építők parkja bejáratánál. Az egyik majdnem elüt, a többi barom meg keresztben parkol a kerékpárúton...
Hétvégén levideózom, lefotózom az összes ott parkoló autót, aztán besétálok a fotókkal a rendőrségre, hogy ilyenkor mit lehet tenni...
Posted 2014. March 09. - 23:34
Ne írj ilyeneket Atee! Biztos jutott másra is pl X5-ös BMW re az nyertes kivitelezőnek, mert ugye gyalog nem járhatott ki az építkezésre. :-):-)
Ma remélem ti is tekertetek Kömlődön Környebányán Tarjánban Héregen a Turulnál mindehol bringásokat láttam :-)
Ne is mond,azok vannak olyan hülyék,hogy azt hiszik jó autó a bmw,pedig ugyan olyan szar mint amilyen kerékpárutat összetúrtak ide.
Posted 2014. March 09. - 20:54
Ne írj ilyeneket Atee! Biztos jutott másra is pl X5-ös BMW re az nyertes kivitelezőnek, mert ugye gyalog nem járhatott ki az építkezésre. :-):-)
Ma remélem ti is tekertetek Kömlődön Környebányán Tarjánban Héregen a Turulnál mindehol bringásokat láttam :-)
Mentünk 3-asban egy erős 70-est. Majd lassúra váltottunk azt gurulgattunk a kerékpár úton is. Összejött a 100 kilcsi ma is. Tényleg kirajzottak a bicósok. Kész csoda, hogy még nem olvastam arról, hogy volt elütés.Pár bunkó autóssal találkoztunk ma is de ez mindennapos. Nem is csodálkoztunk ezen.
Posted 2014. March 09. - 20:24
Posted 2014. March 09. - 01:33
Imi,szerinted itt azért épült kerékpárút,hogy bringázzunk rajta,a nagy lóf@szt,azért,hogy legyen miből milliókat kiszedni,mert csak új építésére volt júniós támogatás,ja és már nem maradt fenntartásra semmi.
Posted 2014. March 09. - 00:46
Köszi.
Jobb is lehetne,ha nem kéne a sok csírát kerülgetni,de így legalább érezték,hogy nem játszótér a kerékpárút.
Szép Ati. Látod mikor mi a sötétbe száguldoztunk nem volt csak két bicós az úton. Majd szerzek egy okos telót azt én is beszállok a versenybe. Egyszer.
Egyébként írtam egy szép levelet a Kemmának. kíváncsi vagyok, hogy megjelentetik-e.
.... Sokadszor a kerékpárútról. Az a régebbi kerékpárút vagyis a vértesszőlősi kerékpárút.
Posted 2014. March 08. - 23:15
Köszi.
Jobb is lehetne,ha nem kéne a sok csírát kerülgetni,de így legalább érezték,hogy nem játszótér a kerékpárút.
Posted 2014. March 08. - 22:16
Posted 2014. March 08. - 19:34
Posted 2014. March 07. - 23:07
űrtechnika :-)
Melyik szakaszt méritek?
tata-tatabánya . annyi , hogy nincs benne a szőlősi leágazás. Pontosan nem tudom hol kezdődik és hol végződik ezért rögtön az elejétől nyomjuk egészen a körforgalomig. De aki feltette az lehet pontosabban meg tudja mondani.valamivel több mint 6 km. a mért szakasz. majd 35-ös átlag. a kanyarokban vigyázni kell az apró kövel miatt.
Edited by montimi, 2014. March 07. - 23:09.
Posted 2014. March 07. - 23:04
Láttam már,tudod értesít,ha változás lép be.
Jó idő,de...
mi az a "de...". Két bicóst előztünk meg közben , semmi forgalom nincs ilyenkor sötétben. Nem rossz ez egy majd nyugdíjas és egy kezdő bicóstól.