Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nem,a csónin fotózok kacsákat.Amúgy megyek tatára egy kört megint. :D 5kor indulok,kezd havazni úgyhogy fini lesz.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
A tatai tavon fotózol????????? Ha igen, megint kisétálsz???
Engem a szüleim hülyének néznek, akkor ha 30km (ami 1általán nem sok) tekerés után még elmegyek komáromba. Persze ezzel én nem nagyon foglalkozom.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Már akartam kérni,mert közben kiderült hogy mi másra megyünk.és 29-én.viszont akkor mennék arra is,ha ez megoldható.Autóval mész?majd hívlak akkor!Most megyek kacsákat fotózni.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
és megvan már hogy melyik távon mentek? Mi a 25-ön fogunk menni,ha minden igaz, mert kb 25 fõs lesz a társaság.

Ha gondolod talizhatunk ott. De ciki lenne ahhoz 150km-t utazni,hogy mint szomszédbeli talizzunk.
Majd privibe elküldöm a saját mobilom számát
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
lehet megyek rá a lappföldi csoporttal

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ha ennyire gyaloglós kedvedbe vagy akkor gyere velünk jövõhét szombaton a mátrába teljesítménytúrára.
www.matraberc.hu
Én reggel itthonról szombaton 5-óra körülindulok és a többiekkel gödöllõn találkozokmajd onnan megyünk tovább mátraházára,ahonnét az indulás lesz.
Gyere ha gondolod.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szép jó reggelt emberek! :D
Jah,gyalog.Vértesszõlõs-tatai tó megkerülése-vértesszõlõs-lakhelyem,aztán megint vértesszõlõs...-lakhelyem.1kör 28km -> 2kör 56km ->késõbb majd 4kör 112km :) FINCSI

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Bazz csak nekem kell tanulnom hétfõre és keddre egy csomót tanulnom???????????? Nekem nincs idõm tekerésre meg minden másra..... Már nekem kellemetlen. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Sok szerencsét holnapra! Nem hiszem hogy meleged lesz.:)
Schnellthomas te mész Kinizsi100-ra? Vagy még csak a gondolat van meg? Merre mész Tatára? Az 1-esen a kamionok között, vagy kertek alatt a kutyák között?:)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én ma voltam reggel 5 km úszni,holnap éedig megyek itt nálunk a környékbe tekerni. Elnézek Gyúró-vál-alcsút-lovasberény-alcsút-etyek viszonylatra. Lesz egy laza 60-as könnyû és fagyasztó tekerés.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Egyedül??? Gratula hozzá, én nem biztos, hogy kimennék a meleg szobából...:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Megyek túrázni este!8kor indulok bánhidáról kimegyek a tatai tóhoz,megkerülöm,hazajövök és nekivágok mégegyszer. :D
Készülök a Gerecse50-re és a Kinizsi100-ra.(csak hogy megértsétek)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Vajon elolvasta a válaszainkat Lipitutty????
Sunset!!!
Valamiért elkerülte a figyelmemet az egyik beírásod, pontosan az, amelyikben felajánlottad, h. felpróbálhatom a mezed, ezt naon köszönöm Neked, de Charonnak is írtam, hogy csak úgy veszek mezt, ha fel tok próbálni 1et. De most el lett napolva a dolog, majd vmikor tavasszal visszatérünk a témára. :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát ja :D :(

További szép estét mindenkinek!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ne haragudj Schnellthomas nem akartam elvenni Tõled ezt a lehetõséget, de magnéztem és nem nagyon frissítik ezt az oldalt..... A dátumok magukért beszélnek.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Már-már be akartam linkelni a csapatom címét,de Szilárd Barátom(nem,õ nem a medvesajt) most tette meg! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Vagy esetleg a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon klub honlapján is találhatsz infókat. A http://tktk.tade.hu címen is lehet találni infókat.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Megpróbálhatod még a magyar MTB szövetség honlapját is. Ott mindig szokott lenni versenynaptár.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
http://tbfr.jelkft.hu címen nézelõdj, ill az ottani fórumban. Persze ide is írogathatsz, mert minnél többen vagyunk, annál jobb.
Ja nem biztos, hogy ott találsz is valamit, csak egy ötlet.

Lipitutty

Lipitutty

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Szevasztok. Én egy oroszlányi bringás vagyok. Én Dh-ok. Nem tudja vki hogy mikor lessz az elsõõ DH verseny?? Vagy vmi naptárat hogy mikor és hol lesznek???? Légyszi ha tudtok vmit akkor írjatok!!!