Nem,a csónin fotózok kacsákat.Amúgy megyek tatára egy kört megint. 5kor indulok,kezd havazni úgyhogy fini lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. January 22. - 17:14
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. January 22. - 16:56
A tatai tavon fotózol????????? Ha igen, megint kisétálsz???
Engem a szüleim hülyének néznek, akkor ha 30km (ami 1általán nem sok) tekerés után még elmegyek komáromba. Persze ezzel én nem nagyon foglalkozom.
Engem a szüleim hülyének néznek, akkor ha 30km (ami 1általán nem sok) tekerés után még elmegyek komáromba. Persze ezzel én nem nagyon foglalkozom.
Posted 2006. January 22. - 13:40
Már akartam kérni,mert közben kiderült hogy mi másra megyünk.és 29-én.viszont akkor mennék arra is,ha ez megoldható.Autóval mész?majd hívlak akkor!Most megyek kacsákat fotózni.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. January 22. - 11:54
és megvan már hogy melyik távon mentek? Mi a 25-ön fogunk menni,ha minden igaz, mert kb 25 fõs lesz a társaság.
Ha gondolod talizhatunk ott. De ciki lenne ahhoz 150km-t utazni,hogy mint szomszédbeli talizzunk.
Majd privibe elküldöm a saját mobilom számát
Ha gondolod talizhatunk ott. De ciki lenne ahhoz 150km-t utazni,hogy mint szomszédbeli talizzunk.
Majd privibe elküldöm a saját mobilom számát
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. January 22. - 11:36
lehet megyek rá a lappföldi csoporttal
Posted 2006. January 22. - 11:35
Ha ennyire gyaloglós kedvedbe vagy akkor gyere velünk jövõhét szombaton a mátrába teljesítménytúrára.
www.matraberc.hu
Én reggel itthonról szombaton 5-óra körülindulok és a többiekkel gödöllõn találkozokmajd onnan megyünk tovább mátraházára,ahonnét az indulás lesz.
Gyere ha gondolod.
www.matraberc.hu
Én reggel itthonról szombaton 5-óra körülindulok és a többiekkel gödöllõn találkozokmajd onnan megyünk tovább mátraházára,ahonnét az indulás lesz.
Gyere ha gondolod.
Posted 2006. January 22. - 11:14
Szép jó reggelt emberek!
Jah,gyalog.Vértesszõlõs-tatai tó megkerülése-vértesszõlõs-lakhelyem,aztán megint vértesszõlõs...-lakhelyem.1kör 28km -> 2kör 56km ->késõbb majd 4kör 112km FINCSI
Jah,gyalog.Vértesszõlõs-tatai tó megkerülése-vértesszõlõs-lakhelyem,aztán megint vértesszõlõs...-lakhelyem.1kör 28km -> 2kör 56km ->késõbb majd 4kör 112km FINCSI
Posted 2006. January 21. - 21:43
Bazz csak nekem kell tanulnom hétfõre és keddre egy csomót tanulnom???????????? Nekem nincs idõm tekerésre meg minden másra..... Már nekem kellemetlen.
Posted 2006. January 21. - 20:18
Sok szerencsét holnapra! Nem hiszem hogy meleged lesz.
Schnellthomas te mész Kinizsi100-ra? Vagy még csak a gondolat van meg? Merre mész Tatára? Az 1-esen a kamionok között, vagy kertek alatt a kutyák között?
Schnellthomas te mész Kinizsi100-ra? Vagy még csak a gondolat van meg? Merre mész Tatára? Az 1-esen a kamionok között, vagy kertek alatt a kutyák között?
Posted 2006. January 21. - 19:02
Én ma voltam reggel 5 km úszni,holnap éedig megyek itt nálunk a környékbe tekerni. Elnézek Gyúró-vál-alcsút-lovasberény-alcsút-etyek viszonylatra. Lesz egy laza 60-as könnyû és fagyasztó tekerés.
Posted 2006. January 21. - 18:47
Posted 2006. January 21. - 18:21
Megyek túrázni este!8kor indulok bánhidáról kimegyek a tatai tóhoz,megkerülöm,hazajövök és nekivágok mégegyszer.
Készülök a Gerecse50-re és a Kinizsi100-ra.(csak hogy megértsétek)
Készülök a Gerecse50-re és a Kinizsi100-ra.(csak hogy megértsétek)
Posted 2006. January 21. - 17:08
Vajon elolvasta a válaszainkat Lipitutty????
Sunset!!!
Valamiért elkerülte a figyelmemet az egyik beírásod, pontosan az, amelyikben felajánlottad, h. felpróbálhatom a mezed, ezt naon köszönöm Neked, de Charonnak is írtam, hogy csak úgy veszek mezt, ha fel tok próbálni 1et. De most el lett napolva a dolog, majd vmikor tavasszal visszatérünk a témára.
Sunset!!!
Valamiért elkerülte a figyelmemet az egyik beírásod, pontosan az, amelyikben felajánlottad, h. felpróbálhatom a mezed, ezt naon köszönöm Neked, de Charonnak is írtam, hogy csak úgy veszek mezt, ha fel tok próbálni 1et. De most el lett napolva a dolog, majd vmikor tavasszal visszatérünk a témára.
Posted 2006. January 20. - 23:40
Hát ja
További szép estét mindenkinek!
További szép estét mindenkinek!
Posted 2006. January 20. - 20:55
Ne haragudj Schnellthomas nem akartam elvenni Tõled ezt a lehetõséget, de magnéztem és nem nagyon frissítik ezt az oldalt..... A dátumok magukért beszélnek.
Posted 2006. January 20. - 20:44
Már-már be akartam linkelni a csapatom címét,de Szilárd Barátom(nem,õ nem a medvesajt) most tette meg!
Posted 2006. January 20. - 20:40
Vagy esetleg a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon klub honlapján is találhatsz infókat. A http://tktk.tade.hu címen is lehet találni infókat.
Posted 2006. January 20. - 14:33
Megpróbálhatod még a magyar MTB szövetség honlapját is. Ott mindig szokott lenni versenynaptár.
Posted 2006. January 19. - 18:24
http://tbfr.jelkft.hu címen nézelõdj, ill az ottani fórumban. Persze ide is írogathatsz, mert minnél többen vagyunk, annál jobb.
Ja nem biztos, hogy ott találsz is valamit, csak egy ötlet.
Ja nem biztos, hogy ott találsz is valamit, csak egy ötlet.
Posted 2006. January 19. - 13:43
Szevasztok. Én egy oroszlányi bringás vagyok. Én Dh-ok. Nem tudja vki hogy mikor lessz az elsõõ DH verseny?? Vagy vmi naptárat hogy mikor és hol lesznek???? Légyszi ha tudtok vmit akkor írjatok!!!