Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ez biztos csak egy rossz álom, reggel fel fogok ébredni kipihenten, süti fog a nap és minden happy lesz, megyek tekerni meg ilyenek... :)

a napsütéssel nem lesz gond mert az lesz bõven ... és mellé társul a jó kis mínusz tíz fokocska!! :D
Mert tekerni jó!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Amúgy no problem az idõjárással. Tegnap este hazaértem unokahugomtól 22 óra körül és elmentem még futni. Azonkívûl,hogy az a két gyalogos akivel találkoztam full idiótának nézet, meg a hótól az orrom vége lefagyott fél óra alatt, és laza sziluetjeimmel ellejtettem a jégbordákon- semmi különös nem történt.

Ha ilyen jó idõ marad, holnap már élmény lesz menni futni ismételten.:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Ne szivasss!!!!!!! Akkor asszem megyek és bérelek egy lécet és go Csákányosra síelni, vagy hóbringázni.... :D

csak a sielésbõl ne legyen neked is szánkózás,mert úgy jársz, mint szegény Tomi.
Nem lenne jó téged is gipszben látni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ez biztos csak egy rossz álom, reggel fel fogok ébredni kipihenten, süti fog a nap és minden happy lesz, megyek tekerni meg ilyenek... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Van benne valami. Nézd meg a met.hu-t. Nem írnak semmi bíztatót.:(
Még jövõ hétre is havat ígér. De szerencsére az még változhat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ne szivasss!!!!!!! Akkor asszem megyek és bérelek egy lécet és go Csákányosra síelni, vagy hóbringázni.... :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szilárd nem akarlak elkeseríteni de úgy néz ki, hogy a hét végén is lesz egy kiadósabb havazás. Úgy néz ki nem adja magát könnyen a tél. Lehet, hogy 18-án nem bringát kéne vinnünk hanem sífutó lécet?:)
Nagyon kihalt mostanában a topik.:( Lehet hogy a rossz idõ az oka. Gyerünk emberek irogatni!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ma voltam az egyik bringásboltban és hallottam, h. holnap kiadós havazás várható! UTÁLOM, hogy nincs jó idõõõõõõõ :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Picsááááááááááááááááááááába!!! miért esik a hó és miért fog állítólag jövõ hétvégén is?????? Legyen már tavasz és mehessek tekerni a viperámmal, bár már 2szer tekertem az évben :), vagy még csak kétszeer tekertem az évben és akkor :(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Jó kis liatát írtál sunset. Ha ezt végigcsinálod aszzem utána jól fogsz aludni.:)
Csatlakozom Szilárdhoz, nekem se jutna eszembe ennyit tekerni.
Ha lehet majd választani akkor szerintem én 25-30 km-nél többet nem vállalok, fõleg úgy, hogy jövõ héten se nagyon tudok tekerni. Már ha lehet hinni az ídõjárás elõrejelzésnek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hát grat Sunset!!!!!!!! Bár nekem eszembe sem jutna még, h. tekerjek 120-150kmt naponta, de lehet, h. bennem van a hiba :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ha valakinek nem lesz elég a tbálinti laza túra, csak akkor lehet bevállalni. Szerintem azon a hétvégén örülök,ha lik lesz a hátsómon.

márc.10: Pécsmellé hivatalos vagyok egy esküvõre este 5-re
márc.11: 120km-es Börzsönykör. reggel 8-kor indulás vácról
márc.12: Bia 25 TT. indulás reggel 8-kor
márc.15: egyesületi közös tekerés Isaszegre. Én itthonról megyek bringával. Nem részletezem tovább ( Oda-vissza+ ott tekerés kb 150 kilcsi )

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sunset!!!! Megkaptam az üzenetet, nagyon köszi!!!
ha a leghosszabb opció 185km, akkor nem azt választanám, de mondjuk olyan 50km most is menne, ha nem sötétedne. :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
részemrõl a kiválasztott opció úgyis a leghoszabb lesz. Ti hogy vagytok vele? Vagy ha valaki kevesli akkor másnap lejöhet velem Akarattyára meg vissza!:) :) :)

Laza 185 kilcsi

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Én sokmindenbe benne vagyok, majd lesznek opciók, amit helyszinen közösen megvitatunk.
Ha ilyennel kapcsolatba van még javaslat, kérdés légyszi a Törökbálint Topickba írj.

Köfi

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Ha lehet javaslatot tenni az útvonal hosszára vonatkozóan akkor szerintem 25-30 km jó lenne. Az megfelelõ lenne tavaszi alapozásnak.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Gondoltam ha már ugy is szóbakerült, akkor ide is beírom, hogy mi lesz ez a tura 18-án mert elméletileg én szervezgetem. Olyan célból megyünk, hogy néhányan forumozók megismerjük egymást. Nem kell valami nagy dologra gondolni, mert még igencsak tél vége van és mindenki a súlyával meg az elpunnyadással küzd (ahogy én is 182cm 85kg). Több variáció lesz 10km-40km-ig bármi elképzelhetõ, de ezt majd ugy is megbeszéljük a helyszinen, no meg attol is függ, hogy az agyagos részen az erdõben milyenek lesznek az útviszonyok(ma voltam kinn, és a fülem csúcsáig agyagos lettem).

Na röviden ennyit az egészrõl, ha valakit bõvebben érdekel jöjjön a Törökbálint topickba és ott mindent elmondok.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Egyenlõre annyi az infó,hogy várunk benneteket az állomáson és onnan közösen szédelgünk a Gyógyszihoz a találkahelyre.
A köztes dolgot még Hotmaat szervezi,de levezetésnek az Iharosban egy laza zuzást megejtünk. Hazafelé,meg Bián is fektudtok szállni ama kék sínbuszra

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mxpro!!!
Írj a Törökbálinti topikba, mert ott szervezõdik a túra...
Ano! A Dínom Dánomot estére szervezzétek és akkor tudsz jönni tekerni.... :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Lehet valamit tudni a túra programjáról?
Esetleg az útvonalat? Már nagyon kíváncsi vagyok.