Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Köszi Leslie az együttmûködést!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://apro.bikemag.hu
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!!!

Tomas,az Árpi akar valamilyen alkatrészeket reklámozni eladásra v mire cuccokat itt a Bikemagon...hol és hogyan teheti meg???<<aki tud valamilyen választ erre a kérésre,kérem írja meg válaszát!!!Elõre is köszi!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
boccs!!! szombat igen... elírtam sorry! ok lehet vasárnap délután..

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ugye szombatra gondoltál?:) Csak mert az nekem nem biztos, hogy jó. Nem lenne jobb inkább vasárnap délután? Melegebb is lesz meg talán szárad is egy kicsit addigra.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
FIgy szerda délelött 10kor dózsakertben a vasúti hídon, középen, aztán majd vmit kitalálunk.... :)
ha szereetsz közúton menni, akkor mehetünk, ha nem akkor találj kik vmi utat, ami neked szimpi és mehetünk :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Grolsch hogy válaszoljak a kérdéseidre. A váltó már régóta megvan csak a bowden ment szét azt kellett kicserélni. Egyébként egy Shimano C50 típusról lenne szó. A legolcsóbb és legegyszerûbb típus ami szerintem a piacon létezik. De nekem megfelel mert mûködik. (most már) Ha valakinek bármilyen kérdése van az elsõ váltómmal kapcsolatban, vagy egyéb alkatrészemmel arra szívesen válaszolok.:D
Szilárd ha elmarad akkor elmarad. Majd bepótoljuk. Ha mindenképpen akarsz tekerni a hét végén akkor szólj, hogy mikor mész. Lehet, hogy én is csatlakozok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mx!Lehet, hogy elmarad az szutyok idõjárás miatt a Törökbálinti tekerés (:()
de nem érdekel, akkor is elmegyek tekerni vmerre és a szombatomat a kerékpáromnak szentelem, vagy a melónak, de erre kicsi az esély, vagyis szinte nulla.... :( Bazz utálom a sulit jövõ 7en 3 spanyol témazárót írok és csak 4 óránk vanb egy héten.. Írok kémiából is meg sztem matek is lesz meg fizika is. jah és magánéletet is kellene néha élni. Nah lehet vesézni tovább a témát. Már én is szervesen hozzájárultam a célhoz (apró örömök az életben :D)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Köszönjük az építõ jellegû hozzászólást! :glaszcze:
Küldés volt? Lehet nem is mûködik :wtf: Milyen típus? Bótba vetted, vagy ismerõstõl?

Gyerünk vesézzük ki a témát. Már 2 napja pangás van!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szeretném mindenkivel közölni, hogy van elsõ váltóm.(gyengébbek kedvéért átdobó).:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Thomas! Szerintem ma nem lesz neked cangázás! Sorrry!
Én ma voltam kb 15 percet :) Olyan nyirkos gusztustalan idõ van!!! Meg a hó sem olvadt el mindehol az út szélérõl!
És és és a bicóóóm sincs kéééész. Brühühü. :cry: Összeesküdtek ellenem. Talán szombaton.

Nemtom ti hogy vagytok vele de én nagyon punnyadtan ébredtem. Biztos front jön... MELEG front :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
szevasztok skacok,és puszika Grolsch!Ma már megkéne csinálni az 1000. hozzászólást!Úgy izgulok!:D

lehet megyek cangázni.Csak hát apum... már necces hogy beleegyezik-e vagy sem.99.99999999999%hogy nem enged el!ááááááááááááááááááááááá...nem bírok már magammal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
nah vagyok ismét énis ... végre van net melóban! (hétfõ óta meghalt és most csinálták meg ...)
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát ma tényleg nem pörgött a topic! Szerintem Leslie örült is ennek! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Belenéztem a képekbe és rájöttem, h. mégjobban irigyellek!!! és felmerült bennem a kérdés, h. itt Tbányán miért nincs ilyen, vagyis miért csak gyalogos túrák vannak????? nah lépek a gép elöl, korán keltem=>korán fekszem :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
egy kis izelítõ abból ami ma történt:

http://kep.tar.hu/kisocsike
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
futni,ha megyek akkor azt is este szoktam.Mindenki hülyének néz érte,de akkor a legjobb.....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Valóban ezt én is szeretnem, meg néha kimondottan egyedül szeretek tekregni, amikor senkihez nincs kedvem, és akkor megismerek itt a környéken új helyeket, persze közutakon járok ha egyedül vagyok, annyira nem ismerem itt a környéket, de ezt a témát már kibeszéltük néhány oldallal ezelött...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
nem vagyok egy magányos ember,de szeretek futni is meg tekerni is egyedül,mert úgymondottan,nem kell senkihez alkalmazkodni, illetve nem kell senkinek hozzám viszonyulnia.

Elmegyek zuhizni.
Kb.1/4 óra

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
húúúú az tök jó lehetett a hangulati része és a tekerési része is. irigyellek érte 1 picit, persze csak a közös 50-55kmeres részét a tekerésnek, a többit talán a fáradságtól nem élveztem volna, bááár ki tudja???