Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Szia Grolsch,Tied az 1000. megszólalás,ugye tudod??:)Grat

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ezt nem tudtam??????????? pedig nekünk is volt ilyenünk :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Fiat! anno lehet kispolski is!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MI az a "fityó"??? Mert elolvastam, de a szövegkörnyezetbõl sem tudom kiagyalni... :(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Õk nem kocsira költik a pénzüket, hanem bringára. Kinek mi a fontos.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Ez hasonló helyzet,mint amikor maratonokon megjelenik mindig két srác egy szakadt kis fityóval, a tetején egy Specialized össztelós Dh-gép,meg egy Karbon Moongose CC géppel.
Gondolhatjátok milyen látvány!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Sóhaj! :ysz: De klassz lehetett! Team-busz!

nem volt nagy durranás. egy kb 10 éves ford Transit, ami tiszta rozsda volt és lent a lámpánál ontotta magából a füstöt.... sztem egy bringa ára több volt, mint a buszé :), vagy ez inkább szomorú???

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Sóhaj! :ysz: De klassz lehetett! Team-busz!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Neem Õk kb 10en voltak egyen kék sárga hosszú mezben Fort meg Spezialized bringákkal és egy kék mikornusz követte õket, a busz hátulja szerint bvsc-sek voltak...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd! Nem egy Biondos srác volt bukó nélkül? Õ a Völgyesy János. Arra szoktak edzegetni.
Ja gratula a 300 m-rõl 50-re való felzárkózáshoz! Ezek a montisok!!! :)

Figyelem-figyelem. Holnap kész a bicóm. Aztaaaaa. Én leszek a vörös démon az utakon. Egész idáig rossz kedvem volt, de most remeg a kezem, ha a holnapi napra gondolok :)
S-es váz. Akkora, sincs mint egy monti váz. Olyan magasan fogok ülni rajta, hogy elszédülök :D
Takarítsa le mindenki a gépét (Schnell most ne figyelj ide) Holnap Marha jó idõ lesz. Nem figyeltem a meteorológiát mert én hiszek az ösztöneimnek. Na ezt most jól elkiabáltam elõre... holnap vagy beégek, vagy igazam lesz! Remélem az utóbbi!

De azért szerintem túl hideg meg nedves volt az idõ ahhoz, hogy a Turultól lefele döngessek 70-el. Bár én még sosem tudtam 70-re felgyorsulni a Turulnál. A szar út miatt meg a kanyarok miatt max 60!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Olyan menõ országútisokkal találkoztam ma amikor ballagtam fel a Turulra, majdnem utolértem õket, csak vége lett a dombnak és rákapcsoltak :(....
De már csak olyan 50 méterrel mentek elöttem a kezdeti 250-300hoz képest.
Azután lefelé tekerés nélkül lealáztak, meg egy másik kb 70nel zúgatott el mellettem, a frászt hozta rám :)

Nah de megérte mert nagyon jól esett ez a kis tekerés :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Ilyen testhõmérséklet mellet nem fürdõnaci,hanem bundagatyó lenne rajtad. Sok sikert a gyógyuláshoz!!!

Grolsch!

Azért csak óvatosan nehogy gyorsan felovadjon,:lol1: mert pörögni fog mint a búgócsiga
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
óóó te szegény ... majd megérem õt hogy menjen és gyógyítson ki eme iszonyatos kórból! :D
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
valóban elírtam! de ez már nem a láz oka,hanem Grolsch-kórban szenvedek! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
hehe ... Schnellthomas totálisan kihûlt!! :D
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Vagy elírtad, vagy nem tudom, mert 27.1-nél, már igen csak hullamerev lennél nem inkább 37.1?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na erre varjatok gombot!hajnali 2 körül már 38.4fokos lázat mértem.Sokat reszkedtem,pedig 2 takaró is volt rajtam,poló és pulcsi is.Reggel felkelek...hmmm,szimpatikusan furcsán éreztem magam,erre bedobtam a hõmérõt és mit látok?27.1fok! Igaz este 22.:30 körül bevágtam egy neocitránt.És sikerült legyûrnöm ezt a genyó virust.A torkom még fáj egy picikét.
Hát igen,aki megakar gyógyulni az meg is gyógyul!Lássátok Huli példáját is!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jól mondod. Kettõs sarokcsont törés, és három hónap fekvõgipsz után, járni még csak tanultam, de már napi két órát tekertem montival.

huligan67

huligan67

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Három éve elütött egy autó a zebrán. Három csigolya törése, lapockám négyszeres törése , bordatörés volt a diagnózis. Egy hét merev fekvés után gerincfüzõt kaptam. Rá egy hétre már campingbicigliztem, persze egy kicsit átszabtam a füzõt. Hat hét után bicóval jártam fizikoterápiára 10 km-re montival. 8 hónap elteltével 1100km Erdélyben teljes felszereléssel a csomagtartón 7nap alatt, abból 2xfélnap vonat a htárig és vissza. Rá 2 hónapra egy hét Magastátra (Risy) 25kg-os hátizsákkal. Azóta több maraton és tavaly Montenegró oda-vissza (2100km). Tehát csak kitartás és mozgás, mozgás, mozgás, és bicó ezerrel.
üdv: Laci
"Az úton elindulni nehéz és nem végig menni."

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de én má megõrülök lassan.nem tudom elmondani,se leírni,hogy micsoda kínszenvedés ez nekem.Hiányzik az a szép szám a pulzusmérõrõl és az érzés,melynek rabja lettem...a 180 feletti pulzus!Az én drágaságom akivel most nem élhetek együtt!Apum se enged sehová,de persze gép elött sem ülhetek sokat.Nemtudom mégis mi a f*szt akar.hogy képzeli el,feküdjek az ágyamon és játszam a beteget?Háháááá....csakhogy engem nem az egyhelyben való megmaradásra terveztek e Földön!Visz a suliba,egésznap a padban rohadok,hazahoz és feküdjek az ágyamon miközben bambulok ki a fejembõl?Kajálok,mint régen,tele vagyok energiával.Nem tudom ledolgozni sehol,se mert mindentõl elvagyok tiltva.
Orvosok,meg bekaphatják a f*rkam!ne is csodálkozzon senki se ha 1hónapnyi semmittevés után leveszik a gipszét és azt érzi,hogy sokat gyengült az erõnléte!Elmondom nektek hogy 4hét bõven elég lenne egy gipszkihordásra!
nem hiszem hogy egészséges az ha már-már leépül az ember izomzata.Minden esetre,csak azért nem fûzészeltem még le a lábamról ezt a sz*rt,mert nincs pénzem apunak kifizetni az árát(ezt a könnyített gipszet nem állja a TB...elég vicces).És még nem vagyok 18.De ha egyszer még megélem az április 27.-ét...attól kezdve nem lesz semmiféle orvosi szakvélemény,se olyan nagy gipszelés...se semmi bringahanyagolás! :D
ezzel tesznek beteggé,hogy az agyamra mennek a hülyeségeikkel,meg az a sok stressz,amit ezzel okoznak! AZÁM! a túl sok stressz rákhoz vezethet!

Ja és rámjött a torokfájás is.Nem hiszem el hogy minden ellenem van...ÖRÜLET!
Lehet hogy madárinfluenza?:D