Köszi Leslie az együttmûködést!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 16. - 21:41
Posted 2006. March 16. - 21:33
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 16. - 21:25
Sziasztok!!!
Tomas,az Árpi akar valamilyen alkatrészeket reklámozni eladásra v mire cuccokat itt a Bikemagon...hol és hogyan teheti meg???<<aki tud valamilyen választ erre a kérésre,kérem írja meg válaszát!!!Elõre is köszi!!!
Tomas,az Árpi akar valamilyen alkatrészeket reklámozni eladásra v mire cuccokat itt a Bikemagon...hol és hogyan teheti meg???<<aki tud valamilyen választ erre a kérésre,kérem írja meg válaszát!!!Elõre is köszi!!!
Posted 2006. March 16. - 21:16
Posted 2006. March 16. - 21:00
Ugye szombatra gondoltál? Csak mert az nekem nem biztos, hogy jó. Nem lenne jobb inkább vasárnap délután? Melegebb is lesz meg talán szárad is egy kicsit addigra.
Posted 2006. March 16. - 20:55
FIgy szerda délelött 10kor dózsakertben a vasúti hídon, középen, aztán majd vmit kitalálunk....
ha szereetsz közúton menni, akkor mehetünk, ha nem akkor találj kik vmi utat, ami neked szimpi és mehetünk
ha szereetsz közúton menni, akkor mehetünk, ha nem akkor találj kik vmi utat, ami neked szimpi és mehetünk
Posted 2006. March 16. - 19:29
Grolsch hogy válaszoljak a kérdéseidre. A váltó már régóta megvan csak a bowden ment szét azt kellett kicserélni. Egyébként egy Shimano C50 típusról lenne szó. A legolcsóbb és legegyszerûbb típus ami szerintem a piacon létezik. De nekem megfelel mert mûködik. (most már) Ha valakinek bármilyen kérdése van az elsõ váltómmal kapcsolatban, vagy egyéb alkatrészemmel arra szívesen válaszolok.
Szilárd ha elmarad akkor elmarad. Majd bepótoljuk. Ha mindenképpen akarsz tekerni a hét végén akkor szólj, hogy mikor mész. Lehet, hogy én is csatlakozok.
Szilárd ha elmarad akkor elmarad. Majd bepótoljuk. Ha mindenképpen akarsz tekerni a hét végén akkor szólj, hogy mikor mész. Lehet, hogy én is csatlakozok.
Posted 2006. March 16. - 17:14
Mx!Lehet, hogy elmarad az szutyok idõjárás miatt a Törökbálinti tekerés ()
de nem érdekel, akkor is elmegyek tekerni vmerre és a szombatomat a kerékpáromnak szentelem, vagy a melónak, de erre kicsi az esély, vagyis szinte nulla.... Bazz utálom a sulit jövõ 7en 3 spanyol témazárót írok és csak 4 óránk vanb egy héten.. Írok kémiából is meg sztem matek is lesz meg fizika is. jah és magánéletet is kellene néha élni. Nah lehet vesézni tovább a témát. Már én is szervesen hozzájárultam a célhoz (apró örömök az életben )
de nem érdekel, akkor is elmegyek tekerni vmerre és a szombatomat a kerékpáromnak szentelem, vagy a melónak, de erre kicsi az esély, vagyis szinte nulla.... Bazz utálom a sulit jövõ 7en 3 spanyol témazárót írok és csak 4 óránk vanb egy héten.. Írok kémiából is meg sztem matek is lesz meg fizika is. jah és magánéletet is kellene néha élni. Nah lehet vesézni tovább a témát. Már én is szervesen hozzájárultam a célhoz (apró örömök az életben )
Posted 2006. March 16. - 16:49
Köszönjük az építõ jellegû hozzászólást! :glaszcze:
Küldés volt? Lehet nem is mûködik :wtf: Milyen típus? Bótba vetted, vagy ismerõstõl?
Gyerünk vesézzük ki a témát. Már 2 napja pangás van!
Küldés volt? Lehet nem is mûködik :wtf: Milyen típus? Bótba vetted, vagy ismerõstõl?
Gyerünk vesézzük ki a témát. Már 2 napja pangás van!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 16. - 16:27
Posted 2006. March 16. - 15:56
Thomas! Szerintem ma nem lesz neked cangázás! Sorrry!
Én ma voltam kb 15 percet Olyan nyirkos gusztustalan idõ van!!! Meg a hó sem olvadt el mindehol az út szélérõl!
És és és a bicóóóm sincs kéééész. Brühühü. :cry: Összeesküdtek ellenem. Talán szombaton.
Nemtom ti hogy vagytok vele de én nagyon punnyadtan ébredtem. Biztos front jön... MELEG front
Én ma voltam kb 15 percet Olyan nyirkos gusztustalan idõ van!!! Meg a hó sem olvadt el mindehol az út szélérõl!
És és és a bicóóóm sincs kéééész. Brühühü. :cry: Összeesküdtek ellenem. Talán szombaton.
Nemtom ti hogy vagytok vele de én nagyon punnyadtan ébredtem. Biztos front jön... MELEG front
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 16. - 15:17
szevasztok skacok,és puszika Grolsch!Ma már megkéne csinálni az 1000. hozzászólást!Úgy izgulok!
lehet megyek cangázni.Csak hát apum... már necces hogy beleegyezik-e vagy sem.99.99999999999%hogy nem enged el!ááááááááááááááááááááááá...nem bírok már magammal!
lehet megyek cangázni.Csak hát apum... már necces hogy beleegyezik-e vagy sem.99.99999999999%hogy nem enged el!ááááááááááááááááááááááá...nem bírok már magammal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 16. - 11:09
nah vagyok ismét énis ... végre van net melóban! (hétfõ óta meghalt és most csinálták meg ...)
Posted 2006. March 15. - 23:05
Hát ma tényleg nem pörgött a topic! Szerintem Leslie örült is ennek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 15. - 21:41
Belenéztem a képekbe és rájöttem, h. mégjobban irigyellek!!! és felmerült bennem a kérdés, h. itt Tbányán miért nincs ilyen, vagyis miért csak gyalogos túrák vannak????? nah lépek a gép elöl, korán keltem=>korán fekszem
Posted 2006. March 15. - 21:17
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 15. - 21:10
futni,ha megyek akkor azt is este szoktam.Mindenki hülyének néz érte,de akkor a legjobb.....
Posted 2006. March 15. - 20:54
Valóban ezt én is szeretnem, meg néha kimondottan egyedül szeretek tekregni, amikor senkihez nincs kedvem, és akkor megismerek itt a környéken új helyeket, persze közutakon járok ha egyedül vagyok, annyira nem ismerem itt a környéket, de ezt a témát már kibeszéltük néhány oldallal ezelött...
Posted 2006. March 15. - 20:51
nem vagyok egy magányos ember,de szeretek futni is meg tekerni is egyedül,mert úgymondottan,nem kell senkihez alkalmazkodni, illetve nem kell senkinek hozzám viszonyulnia.
Elmegyek zuhizni.
Kb.1/4 óra
Elmegyek zuhizni.
Kb.1/4 óra
Posted 2006. March 15. - 20:48
húúúú az tök jó lehetett a hangulati része és a tekerési része is. irigyellek érte 1 picit, persze csak a közös 50-55kmeres részét a tekerésnek, a többit talán a fáradságtól nem élveztem volna, bááár ki tudja???